hur man läser BBM-meddelanden utan att ge ett lästecken till avsändaren

Vet du som BBM-användare vad D och R betyder i meddelanden? Den här gången vill ApkVenue berätta för dig hur du läser BBM-meddelanden utan att ge ett "läst" -tecken.

Om du är en användare BlackBerry messenger, vet du säkert vad bocken betyder, Doch R på meddelandet? Japp, BBM tillhandahåller den här funktionen för att göra det lättare för sina användare. "D" representera "Levereras" skickat alias, "R" representera "Läsa" vilket indikerar att meddelandet har lästs av mottagaren. Den här gången vill ApkVenue berätta hur läsa BBM-meddelanden utan att ge "läst" -tecken till avsändaren.

  • Hur bli av med irriterande vänstatus på BBM
  • Hur man lägger till BBM-ringsignaler på Android utan root
  • Det enklaste sättet att övervinna glömt BBM-lösenord på Android

Det måste finnas tillfällen när du vill läsa BBM-meddelanden från någon, men du vill inte att de ska veta att du har läst dem. Vanligtvis vill du bara veta vilken information som finns, men inte vill prata vidare. ApkVenue har det lilla tricket här. Inget väsen, inga kostnader, inga bränsleinställningar och inget Ansökan några. Här är stegen.

Läs BBM-meddelanden utan att ge ett "läst" -tecken

  • När ett meddelande från din vän visas öppnar du bara din BBM-applikation. Öppna sedan fliken chatt.
  • Detta är hemligheten. Stäng av din internetanslutning först. Så att du inte får ett meddelande till dina vänner om att du har läst BBM-meddelandet. För att göra det enkelt, gå bara till Flygplansläge alias Flygplansläge.
  • Nu kan du läsa inkommande meddelanden från dina vänner. När du är klar med läsningen, stäng sidan igen chatt-hans.
  • Sätt bara på ditt internet igen.

  • På sidan chatt BBM dina vänner, deras status kommer definitivt att förbli "D".

Det visar sig att det är lätt att läsa BBM-meddelanden utan att ge avsändaren ett "läst" -tecken? I grund och botten ändras inte meddelandestatusen på din väns BBM till det "R" så länge du inte öppnar sidan chattvillkoret är anslutet till internet. Du kan använda den här metoden om du är irriterad eller lat att tjäna dina vänner chatt, men rädd att viktig information kan missas som kan förmedlas. Så om du har ett mer praktiskt sätt, vänligen skriv i kolumnen kommentar nedan ja!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found