hur man enkelt kan förvandla Windows 10 till macOS!

Vill du ha en bärbar dator som ser ut som en MacOS för Apple-bärbara datorer? Så här gör du Windows 10 till macOS enkelt och praktiskt!

Har du en Apple-bärbar dator som är prissatt till tiotals eller till och med tiotals miljoner? Ja, det vill du definitivt, gäng?

Tyvärr gör det relativt höga priset på Apple-bärbara datorer den här bärbara datorn endast tillgänglig för vissa grupper av människor.

I själva verket erbjuder denna bärbara produkt tillverkad av ett teknikföretag baserat i Kalifornien ett macOS-operativsystem som har ett enkelt men elegant utseende som vissa människor längtar efter.

Men lyckligtvis finns det en glimt av hopp för de av er som vill ha en bärbar dator som macOS, gäng. Nyfiken? Kom igen, se hela artikeln nedan!

Så här ändrar du Windows 10 till macOS

Kanske tror vissa av er att det är omöjligt att se ut som macOS på en bärbar dator med operativsystemet Windows 10.

Det är inte konstigt, med tanke på att dessa två datoroperativsystem är mycket olika, även när det gäller utseende.

Men för de av er som fortfarande hoppas kunna göra det här, här kommer ApkVenue att ge dig hur du enkelt och praktiskt kan förvandla Windows 10 till macOS.

Steg 1 - Ladda ner macOS Transformation Pack

 • Det första steget du måste göra för att ändra utseendet på Windows 10 så att det liknar MacOS är att ladda ner ett program som heter macOS Transformation Pack 5.0.

 • Du kan ladda ner applikationen på WindowsXLive-webbplatsen på adressen //www.windowsxlive.net/macos-transformation-pack/. Sedan skrolla längst ner på sidan och klicka på nedladdningsknappen.

 • Denna applikation kommer senare att ha en förlängning .rar.

Steg 2 - Öppna och installera programmet

 • Efter att MacOS Transformation Pack 5.0 har laddats ner är nästa steg naturligtvis att installera programmet.

 • Du öppnar mappen där programmet som laddades ner sparades vänster klick sedan välj alternativet "Öppna" eller Klicka två gånger på applikationen.

 • Efter det, om applikationen ber om ett lösenord, skriver du det thememypc.net klicka sedan på knappen OK.

 • Därefter visas ett fönster Användarkontokontroll för att begära tillstånd att köra appen. Här klickar du på knappen OK.

Steg 3 - Starta om datorn

 • Om det under installationen hindras av ett fönstermeddelande "Uppdaterade filer i väntan upptäcktes" som visas nedan klickar du bara på knappen "Ja" klicka sedan på knappen igen "OK".

 • Efter det startar din bärbara dator eller dator om sig själv.

Steg 4 - Upprepa steg 2

 • Om den bärbara datorn är på igen är du det Installera MacOS Transformation Pack 5.0-applikationen igen genom att upprepa steg 2 som ApkVenue förklarade tidigare, gäng.

Steg 5 - Justera applikationsinställningar

 • Om MacOS Transformation Pack 5.0-programmet redan är öppet är nästa steg du behöver göra justera applikationsinställningarna enligt bilden som ApkVenue bifogas nedan.

 • Se också till att du väljer och markerar alternativ som liknar vad Jaka gjorde, ja, gäng!

 • Om allt är detsamma, då du klicka på knappen "Installera" och installationsprocessen körs.

Steg 6 - Starta om datorn igen

 • Om installationsprocessen är klar kommer du automatiskt omedelbart till inställningssidan, nu är du nu stäng bara inställningsfönstret genom att klicka på ikonen "X" i det övre högra hörnet.

 • Därefter kommer installationsfönstret att visas och klicka på "OK" -knappen. Så för femte gången startar din bärbara dator om igen, gäng.

Steg 7 - Vänta tills skärmdisplayen ändras

 • När omstartsprocessen är klar, väntar du tills skrivbordsskärmen faktiskt ändras för att likna det macOS-utseende som är typiskt för Apple-bärbara datorer.

 • I det här skedet tar processen bara några minuter tills aktivitetsfältet och ikonerna på macOS-skrivbordet äntligen visas.

 • Om du har installerat programmet korrekt kommer utseendet på Windows 10 att ändras så att det liknar macOS enligt följande.

För att mer likna utseendet på macOS kan du också göra lite anpassning genom att ta bort ikonerna som visas till vänster på skrivbordssidan.

Hur? Metoden är inte lika svår som vad du föreställde dig i början, eller hur? Med det här nya utseendet har din bärbara dator inte samma utseende som typiskt för Windows-operativsystemet.

Varning:

Tja, det var ett enkelt sätt att ändra utseendet på en bärbar dator med ditt Windows 10-operativsystem så att det ser ut som Apples macOS.

Genom att använda metoden ovan kan du redan känna utseendet på den bärbara macOS "känsla" -bärbara datorn som många människor längtar efter med bara en applikation. Intressant, eller hur?

Läs också artiklar om Bärbar dator eller andra intressanta artiklar från Raihan Fadli.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found