6 spännande racingspel som kan spelas online eller offline på Android

Tja, de 6 spelen som ApkVenue kommer att diskutera nedan. Förutom att vara kul kan du också välja att spela det online eller offline. Kolla in följande recensioner.

Racing eller racingspel verkar ge ett annat alternativ för spelarna racing älskare att utföra snabba åtgärder med ett brett urval av fordon utan att behöva äventyra någon. Att köra i full fart, passera och överträffa motståndare med en varierad banarena gör de flesta spelare brinner för genren det här spelet.

Olika val racing spel redo att skämma bort fans som vill känna känslan av att tävla med bara en smartphone. Som 6 spel som ApkVenue kommer att diskutera nedan. Förutom att vara kul kan du också välja att spela det online eller offline. Kolla in följande recensioner.

  • Dessa 5 magiska hjältar kan DEFINITIVT få dig upp till Legend Rank enkelt
  • Dessa 5 artiklar kan få dig att rankas snabbare i Mobile Legends
  • 5 hjältar som är lämpliga för solospel för att gå upp till Mythic Mobile Legends

6 spännande racingspel som kan spelas online eller offline på Android

1. Real Racing 3

Tredje serien Real Racing som släpptes den Februari 2013 Detta erbjuder spänningen i racing för spelare med en mängd coola åtgärder. Det är många val av bil bäst för dig att använda i racingarenan med spännande spel och perfekt kontrollsystem.

Fantastisk grafik låter dig se bilarna du ska köra med mycket detaljerad, samt platser som används för racing. Du kan köra online och offline racing fritt inuti Real Racing 3.

2. Asfalt Xtreme: Rally Racing

Det här racingspelet testar dina instinkter och förmågor styr bilen i tävlingsarenan. Det finns flera typer av fordon av vägen vilket ger känslan av att köra med ett unikt spel. Du kan göra offline-tävlingar utan att behöva vara ansluten med internet. Men om du vill tävla dina racingfärdigheter med konkurrenter från olika delar av världen kan du använda online-läget och tävla i realtidsflerspelare.

3. Alfalt 8: luftben

Asfalt 8: luftben är ett racingspel som är ganska tungt att spela på Android, men det motsvarar den kvalitet och det roliga som spelarna får när de spelar det. Asfalt 8: Airbone ger mer än 40 bilar för dig att välja med kända märken som Ferrari till Lamborghini.

Du kan också göra höga hopp i full fart vid tävlingsbana som äger rum i olika länder. Kan spelas online eller offline, Alphalt 8: Airbone garanterar dig känna spänningen i racing faktisk.

4. GT Racing 2: The Real Car Exp

Det finns mer än 60 fordon med en variation känt märke som välkomnar dig i det här racingspelet. Du kan öva dina racingförmåga genom att tävla off-line innan du utmanar spelare från hela världen i online multiplayer-läge. Det finns så massor av racing action vad du kan göra för att visa hur mycket du kan styra spelet med detta mycket spännande spel.

5. Cykelracing 2

Om du är uttråkad av bilracing och vill prova motorcykelracing, kan du prova detta Android-spel. Cykelracing 2 ger känslan av motorcykelracing med smart grafik och en mängd olika val dirtbike vilket är intressant. Du kan spela offline eller online med andra spelare för att testa din adrenalin med olika hinder som du kommer att möta under loppet.

6. Super Bike Racer

Ett annat mycket spännande och beroendeframkallande motorcykelracingspel. Super Bike Racer ha 3D-vy vilket gör visualiseringen ganska realistisk. Spelkontrollerna är lätta att bemästra liksom den unika gameplayen som gör det här spelet så underhållande.

Dessutom kommer du också att behandlas vacker natur under loppet. De platser som används för tävlingar räcker för att hålla dig känner dig utmanad. Det coolaste är att du är fri att bestämma om du vill spela online eller offline.

Tja, där är han 6 spännande racingspel som du kan spela online eller offline på Android. Ladda ner spelet nu, låt oss gå!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found