från mord till våldtäkt! Dessa är de 5 mest kontroversiella spelen i Japan

Inte alla spel tillverkade i Japan får fantastiska recensioner från spelare. Tja, följande 5 matcher har orsakat kontroverser eftersom deras spel anses vara oskäligt och olämpligt att spelas.

Japan det är verkligen känt som ett av de länder som har bidragit mycket till spelindustrin. Spel Tillverkad i Japan ganska gynnad av spelare från hela världen. Inte överraskande lanserar utvecklare från Sakura Country ofta spel med all sin unikhet. Bra för PC, mobil eller spelkonsol Övrig.

Men inte alla spel tillverkade i Japan fick ett varmt välkomnande från spelare. Inte få spel anses ens dåliga inbjudande kontrovers. Som Följande 5 spel orsakar kontroverser eftersom gameplaysom anses uteslutna och olämpliga att spela.

  • 7 Android-spel i liten storlek med sofistikerad grafikkonsol
  • Förutom att vara roliga kan dessa 5 spel vara en inkomstkälla, så här ...

De 5 mest kontroversiella spelen i Japan

1. Yandere Simulator

Ett spel från utvecklaren YandereDev skapade redan kontrovers innan den officiellt släpptes och är fortfarande under utveckling. Hurså? Detta PC-simuleringsspel har ett fantastiskt spel och story lära ovänliga saker. I det här spelet fungerar spelaren som en kvinna som kan göra det kidnappning och mord för att få pojken du gillar.

Till och med mordet som begicks väldigt sadistisk, där spelaren gör att personen han dödar verkar ha begått självmord. Dessutom är det här spelet förpackat i nyanser hos skolbarn med animering i animestil som gör barn intresserade av att spela det.

2. Senran Kagura

Senran Kagura troligen bekant för de flesta spelare. Spel med anime-stil visualisering den här söta blev kontroversiell på grund av karaktärerna i bikini och sexig. Trots inbjudande kontrovers, utvecklarutvecklaren Senran Kagura som om inte bryr sig folks åsikter.

Bevis av lanseringen av olika serier i detta spel. I den senaste serien vill utvecklaren faktiskt simulera känslan av att hålla en kvinnas bröst med en joystick. Detta gör verkligen det här spelet ännu mer värt att kallas mest kontroversiella spelet Tillverkad i Japan.

3. Varelse till Koi Shiyo

Varelse till Koi Shiyo inbjudande kontrovers med en super konstig historia och känsligt innehåll. Det spel det borde vara spelas inte av minderåriga gör detta spelaren till en manlig karaktär blev kär i en cricket.

Syrsorna är ungefär lika stora som en människa och har kurvor som liknar en sexig kvinna. Figuren av denna kvinnliga cricket blir allt mer kontroversiell med sin stil som är så förförisk och för vulgär. Några scener i det här spelet också anses olämplig speciellt när det spelas av barn.

4. Rapelay

Rapelay är ett av dess kontroversiella spel har förbjudits i olika länder. Detta simulatorspel är så missvisande eftersom det får spelaren att spela rollen som en man våldtäkt gratis damer. Realistisk grafik utgör karaktärerna i det här spelet så verklig vilket gör att det verkar som om spelaren verkligen trakasserar honom.

5. Söt pool

Söt pool är ett genrespel visuell roman som presenterar karaktärer med stiliga ansikten och muskulös uppbyggnad. Förmodligen kan detta spel vara ett av spelarnas favoritspel på grund av dess attraktiva grafik.

Sweet Pool bjöd emellertid faktiskt kontrovers med berättelse som innehåller negativa saker. Inte bara innehåll som inte är lämpligt för visning utan också kärlekshistorier av samma kön så vulgärt. En av spelets karaktärer skapade också kontroverser med en scen där han hade sin period. Dessutom måste spelarna också bestämma hur karaktärerna spelas kan dö på vissa sätt.

Det är De 5 mest kontroversiella spelen i Japan. Vad tror du? Är du intresserad av att spela dessa spel? Låt dig inte välja ett spel som ger negativa saker som de 5 spelen ovan, va!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found