hur man blockerar telefonnummer på olika Android-smartphones

Även om det är en trivial fråga, finns det fortfarande många som inte vet hur man blockerar telefonnummer på Android. Läs därför hela den här artikeln.

Android-smartphone den är bekväm att använda. Detta operativsystem är bevisat lätt att användas av alla, även om det är första gången användaren använder en smartphone. Dessutom kan du också använda en Android-smartphone för att spela spel du vet.

Men de flesta Android-smarttelefonanvändare känner fortfarande inte till de funktioner som tillhandahålls av Android själv, till exempel hur man blockerar telefonnummer på Android. Vet det någon? Kanske någon redan vet det, men naturligtvis är inte alla Android-användare lika kunniga som du. Därför tillhandahåller ApkVenue genom denna artikel sätt att blockera telefonnummer på olika Android-smartphones.

 • Hur man blockerar internetåtkomst på vissa Android-applikationer
 • Hur man blockerar inbjudningsspelet i Facebook-applikationen
 • Hur blockerar du kontakter på WhatsApp Messenger

Så här blockerar du telefonnummer på olika Android-smartphones

Ja, information hur man blockerar telefonnummer på HP faktiskt, många smartphone-användare letar fortfarande efter det. Om det finns ett telefonnummer som stör dig genom frekventa samtal eller oklart SMS, kommer naturligtvis önskan att blockera telefonnumret vara mycket hög. Så, läs den här artikeln, för ApkVenue erbjuder sätt att blockera telefonnummer på olika Android-smartphones.

Hur blockerar du telefonnummer på Oppo-mobiltelefoner

För er smarttelefonanvändare Oppo, kanske den här informationen är mycket användbar för dig. Varför? För i Indonesien i sig används mobiltelefoner som utropar sig som kameratelefoner ganska ofta. Verkligen hmm, Oppo har en mängd olika smarttelefonvarianter som kan fängsla hjärtan hos gagdet-fans. För det, här är det hur man blockerar telefonnummer på Oppo-mobiltelefoner.

 • Det första steget måste du ange ansökan Kontakter. Om du är lat för att leta efter den öppnar du den Dialeroch välj sedan Kontakter.
 • Välj en av de kontakter som du vill blockera. Sedan när du har valt det visas alternativen Blockera den här kontaktenoch klicka på det.
 • Inte färdig där kommer du att visas en varning som ger information om du vill blockera telefonnumret. Då får du inga samtal och meddelanden från den kontakten. Om det är säkert, välj Blockera.

Du har lyckats med din önskan. Enkelt är det inte, hur blockerar du telefonnummer på den här Oppo-mobiltelefonen? Från och med nu kan det nummer du inte vill ha på din smartphone inte längre kontakta dig. Vad tycker du om det här sättet?

Hur blockerar du inkommande samtalsnummer på Samsung

Samsung verkligen en varumärke produkter som används i stor utsträckning, inte bara i Indonesien utan över hela världen. Dessutom är Samsungs innovationer oöverträffade. För inte länge sedan har Samsung Galaxy Note 7 anlänt till världen med en myriad av funktioner. Å andra sidan är det fortfarande många som inte vet hur man blockerar inkommande samtalsnummer på Samsung. Hur?

 • Först måste du ange ansökan Kontakter. Välj sedan ett av de irriterande siffrorna som du vill blockera.
 • Välj sedan ett alternativ med tre prickar ikon i det övre högra hörnet. Välj därefter Lägg till i listan för automatisk avvisning.
 • Därefter kommer det att visas en avisering 1 Kontakter har lagts till i listan för automatisk avslag. Om du vill öppna kontaktlistan går du till inställningar >Samtalsinställningar >Avslag på samtal >Auto avvisa lista. Väl, här ser du vilka nummer du har blockerat.

Så här blockerar du inkommande samtalsnummer på Samsung. Lätt rätt? Från och med nu, om ett okänt nummer stör dina aktiviteter genom att regelbundet skicka SMS eller till och med ringa dig, gör det så killar. Det slutar inte här, du kan se hur du blockerar telefonnummer på Android nästa.

Hur blockerar du telefonnummer på ASUS HP

Nästa sätt att blockera telefonnummer på Android är att använda ASUS smartphone. Ja, att veta hur man blockerar telefonnummer på ASUS HP det är inte svårt. Du behöver bara ta några steg. Om du inte tror det, ApkVenue bevisar det genom att ge steg vad du än måste ta.

 • Öppna applikationen Kontakt i Applåda.
 • Välj en kontakt eller ett telefonnummer som du vill blockera och välj sedan tre prickar ikon i det övre hörnet.
 • Det kommer att finnas en varning i form av dyka upp när du väljer Lägg till i blocklistan. Om du är säker klickar du på OK.
 • Sedan, om du vill kontrollera vem du har lagt in blockeringslista, du måste komma in inställningar >Samtalsinställningar >Blockeringslista. I själva verket här kan du ställa in dina egna blockeringsalternativ genom att välja Inställningar för samtalsblockering.

Hur är det enkelt att blockera telefonnummer på ASUS-mobiltelefoner? För de av er som är bra på att spela smartphones är denna metod ingenting. Berätta för dem som inte förstår den här metoden, okej? killar.

Hur blockerar du telefonnummer på Xiaomi-mobiltelefoner

Xiaomi är en gagdet-tillverkare från Kina. Xiaomi-smartphones i Indonesien är ganska älskade av många gadgetentusiaster. Anledningen är att Xiaomi är modig nog att göra en enhet med gudomliga specifikationer men är prissatt till ett lågt pris. Väl, för Xiaomi-smarttelefonanvändare finns det tips för dig, nämligen hur man blockerar telefonnummer på Xiaomi-telefoner.

 • Öppna applikationen Kontakt.
 • Välj den telefonkontakt som du vill blockera och välj sedan ett alternativ Mer.
 • Det kommer att finnas många val, du väljer Lägg till i blocklistaoch välj sedan OK.

Väl, det är så enkelt att blockera telefonnummer på Xiaomi-telefoner. På det här sättet kommer du inte längre att störas av någon som är okunnig, som ofta ringer till dig kontinuerligt, som inte gillar att skicka SMS till dig. Om det finns andra personer eller telefonnummer som fortfarande gillar det, gör samma sak.

Hur man blockerar telefonnummer på Coolpad-smarttelefoner

Är du en smartphone-användare Coolpad? Om ja, så ger ApkVenue också information om hur man blockerar telefonnummer på Coolpad-smartphones. Naturligtvis har det blivit en väldigt irriterande sak när det finns någon vi inte känner till men han irriterar oss alltid genom att ringa eller skicka sms. Om det händer gör du metoden nedan.

 • Ange ansökan Kontakteroch välj sedan numret du vill blockera.
 • När du har valt ser du att det finns många alternativ. Välj ett alternativ Mer.
 • Du kommer att visas tre alternativ, det finns Svartlista, Slå ihop / delaoch Ta bort kontakt. välja Svartlista.
 • Sedan visas två alternativ, nämligen Lägg till i svartlistan och Lägg till på vitlista. Fortsätt välja Lägg till i svartlistan. Sedan finns det alternativ för Blockera samtal och Blockera SMS. Kontrollera dem båda så att numret inte ringer dig igen.

Efter att ha gjort detta har du framgångsrikt använt hur du blockerar telefonnummer på Coolpad-smarttelefonen. Det är enkelt är det inte, du behöver bara prova lite, och då kommer din Coolpad-smarttelefon att förbli säker från mobbar som är väldigt prankster.

Hur man blockerar ett telefonnummer på Lenovo

Smartphone-användare Lenovo i Indonesien mer och mer du vetkillar. Lenovo är verkligen en av de kinesiska tillverkarna som också kan locka till sig gadgetfans. Dessutom med Lenovo Vibe K4 Note och Lenovo Vibe K5 Plus som stöds av funktioner Virtuell verklighet, mer och mer Okej Lenovos smarttelefonanvändare. För de av er som inte vet hur man blockerar ett telefonnummer på varumärke dessa, här ApkVenue ger information om hur man blockerar telefonnummer på Lenovo.

 • Öppen inställningar, välj Integritet.
 • Det finns tre alternativ, välj Blockerad samtalslista. Välj sedan alternativet "+"längst ner till höger.
 • Skriv ner det telefonnummer du vill blockera, eller leta efter numret i menyn Kontakter.

Det är klart hur man blockerar telefonnummer på Lenovo. Även om det skiljer sig från de flesta Android-smartphones, orsakar inte stegen som presenteras av Lenovo-telefoner inte huvudvärk, eller hur. Gör därför denna metod för att blockera människor som är roliga killar.

Hur killar, det är hur man blockerar telefonnummer på Android lätt. ApkVenue är inte bra, ger många sätt enligt Android-smarttelefonen som du ofta använder i Indonesien. Dela med sig den här artikeln om du tycker att den är mycket användbar för dig, dina vänner eller till och med dina föräldrar.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found