Du känner inte till dessa 15 hemliga Facebook-funktioner

För de som aktivt har spelat Facebook kommer ApkVenue att granska 15 hemliga Facebook-funktioner som du inte känner till ännu.

Känns inte, Facebook är nu på väg till 15 år gammal. Som ett av de mest populära sociala nätverken, Facebook missa naturligtvis inte att erbjuda en mängd spännande och intressanta funktioner som användarna kan njuta av.

Vet du, användare, om det finns en sådan hela tiden? massor av funktioner på Facebook? För er som har varit Facebook för just det status uppdatering förvirrad eller förvirrad om ditt ex, den här gången berättar ApkVenue dig 15 Facebook: s hemliga funktioner som du inte vet ännu.

  • Hur man skickar hemliga e-postmeddelanden till alla typer av e-postmeddelanden, känner mig hemlig agent!
  • Feel Hacker! Denna hemliga kod för iOS- och Android-smartphones
  • 9 dolda hemligheter bakom biografen som du inte visste

15 hemliga Facebook-funktioner som du inte visste om

1. Facebook övervakar dig

Som det förtjänar Google, Facebook kan också övervaka dig, du vet. Genom våra aktiviteter på Facebook, vad klickar vi på eller historia oss, Facebook kommer att analysera det för att sedan ge rekommendationer.

2. Stäng av "Seen" -funktionen

Ett Facebook: s hemliga funktioner vilket verkligen är användbart för dig. För dig som inte gillar funktioner "Sett" det vill säga där andra människor kan ta reda på om chatten har lästs av oss eller inte, du kan stänga av den.

Genom att använda Google Chrome-tillägg som heter "SocialReviver", nu vet andra inte om du har läst chatthenne eller inte.

3. Blockera applikationer

Registrera ofta ansökningar för att delta i vissa program, t.ex. frågesporter? Du kan blockera applikationer i följande steg: Välj "Inställningar" > Klicka "Integritet" > Klicka "Blockering" > Välj "Blockera app" > Ange namnet på det program du vill blockera.

4. Facebook-monopol

Som det visar sig är rekommendationerna eller annonserna längst upp på vår hemsida de betala för reklamkostnader bredast. Med andra ord påverkas innehållet i vår tidslinje av summa pengar.

5. Allt kan varaprivat Förutom "Kön" och "Omslagsbilder"

Facebooks hemliga funktion vilket är klassificerat som viktigt. Du kan göra all information på ditt Facebook-konto gjort privat så att ingen annan vet. Allt utom två saker, nämligen information om kön / kön och ett försättsfoto.

6. Dela utan länk

Du är en hobby gilla och dela, det är älska och dela intressanta artiklar eller videor, naturligtvis måste du känna till den här funktionen. Du kan dela alla inlägg utan att inkludera en länk så att det ser ut så mer elegant.

7. Lär känna Hackers aktivitet

Dataintrång det blomstrar verkligen. Vill du inte att ditt Facebook-konto ska vara ett av offren? Spåra var du befinner dig hackare i ditt konto med följande steg: Välj meny "Inställningar" > välj "Säkerhetsmapp" > Klicka "Där du är inloggad".

8. Piratspråk

Du vill att din Facebook ska använda traditionellt språk Pirat? Burk! Du måste bara välja språk "Engelska (pirat)". Då kan du omedelbart ha kul med innehållet i konversationen "Ohoj!" eller "AJ aj kapten".

9. Spara befintliga inlägg på Facebook

Du gillar verkligen några av de inlägg som du ser på tidslinjen? Oroa dig inte för att du missas på grund av dig kan spara det på din egen profil. Bara ett klick "spara länk" som på bilden ovan.

10. Ställ in nyheterna som visas på hemmet

Massor av nyheter Bluff hänger. Du kan nu skapa nyhetsreferenser som kommer att visas på din tidslinje. Klicka bara "Inställningar", då ställa in konto allt som kan visas på din tidslinje.

11. Ändra utseendet / stilen på Facebook

Är du uttråkad av samma Facebook-utseende? Du kan ändra det för att bli mer 'platt'. Du kan använda ett av två alternativ Google Chrome-tillägg följande, nämligen Flatbook eller Snygg.

12. Dold inkorg

Inkorg bara vanligt är faktiskt en hemlig funktion kan inte vara känd andra än oss själva. Men det visar sig att det finns något mer hemligt, nämligen den dolda inkorgen. Den dolda inkorgen finns i kolumnen "Meddelandeförfrågan".

13. Omvänd språk

Förutom pirater kan du ändra språk på din Facebook för att vara roligare med upp och ner eller omvänd språk. Metoden är densamma som piratspråket, du behöver bara välja och ändra språk som visas ovan. En av Facebook: s hemliga funktioner vilket är kul, eller hur?

14. Skapa superstora inlägg

Du är en bloggare som är förtjust iposta långa och stora artiklar? Ingen anledning att vara rädd för på Facebook kan du lägga upp något med super stor storlek. Du behöver bara gå till facebook.com/notes eller klicka "Skriv en lapp" som på bilden ovan.

15. Testamente för "tronföljaren" Facebook-konto

Vi vet inte när vi dog. Facebook erbjuder härligt funktioner "Legacy Contact" som gör det möjligt för andra människor (förtroende) att ta över kontot oss när vi är döda.

Det är 15 Facebook: s hemliga funktioner som du inte vet ännu. För er som har varit aktiva i sociala nätverk Mark Zuckerberg men vet bara de hemliga funktionerna ovan, lycka till!

Läs också artiklar om Facebook eller andra intressanta artiklar från Reynaldi Manasse.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found