hur man tar bort vänskap på Facebook, kraftfullt!

Denna metod för att radera alla vänner på Facebook är användbar om du är uttråkad eller känner att det finns för många vänner på Facebook. Följ handledningen nedan!

Hur man gör vänner Facebook du kan göra för att minska antalet personer som är vänner med dig på FB.

När du först har ett Facebook-konto måste du omedelbart lägga till många människor på FB, både kända och slumpmässiga, eller hur?

Tyvärr tar många Facebook-användare bort sitt FB-konto så att du till och med kan vara vänner med ett konto som inte längre är aktivt, gäng.

Istället för att ha många vänner på FB men de är inte längre aktiva på sociala medier, bör du försöka ta bort vänner på Facebook.

Om du inte vet hur, har ApkVenue förberett en handledning hur man tar bort alla vänner på Facebook, eller bara ta bort några vänner. Kolla in det!

Hur man tar bort vänner på FB

Har du många vänner på Facebook som inte är aktiva eller bara är falska konton? Måste vara riktigt lat, eller om du måste radera dem en efter en?

Det finns faktiskt sätt att ta bort vänner på Facebook i stort antal samtidigt så att du kan spara mer av din tid, vet du! Kolla in handledningen nedan, ja!

Hur man tar bort vänner på Facebook som inte längre är aktiva

Ditt Facebook-konto kan spioneras av ett falskt FB-konto som har varit vän med dig under lång tid. Om så är fallet kan han hacka in på ditt FB-konto.

För att undvika detta finns det inget fel med att du börjar göra hur du snabbt tar bort vänner på Facebook, gäng. Kolla in följande metod!

Steg 1 - Öppna ett Facebook-konto

 • Logga först in på ditt Facebook-konto först. Efter det, leta efter ett FB-konto som inte längre är aktiv och som du vill radera.

Steg 2 - Tryck på personikonen

 • Om du har hittat det kan du klicka människor ikon för den räkningen, gäng.

Steg 3 - Klicka på Unfriend

 • Senare visas flera alternativ. Du kan omedelbart klicka på knappen Ovän för att göra en vän med kontot.

Steg 4 - Tryck på Bekräfta

 • Därefter visas ett meddelande dyka upp för bekräftelse. Klicka på knappen Bekräfta om du är säker på att du raderar kontot.

Även om ApkVenue övar det via en PC-enhet är metoden mer eller mindre densamma som hur man snabbt tar bort vänner på Facebook på Android.

Hur man tar bort stora vänner på Facebook

Förutom hur man tar bort vänskap på FB manuellt en efter en, finns det också ett sätt att radera vänskap på FB på en gång, vet du!

Måste vara nyfiken, eller hur? Följ bara handledningen om hur du tar bort alla vänner på FB som ApkVenue kommer att avslöja nedan, gäng!

Steg 1 - Öppna Google Chrome

 • För att göra hur du tar bort all vänskap på FB behöver du webbläsarprogrammet Google Chrome. Om du inte har det kan du installera det via länken nedan.
LADDA NER Google Browser Apps

Steg 2 - Ladda ner flera verktyg för Facebook

 • Därefter måste du installera ett tillägg för Google Chrome med namnet Flera verktyg för Facebook eller mer bekant kallas Toolkit för Facebook.

 • Klicka på knappen Lägg till i Chrome. När nedladdningen är klar installeras tillägget automatiskt i det här webbläsarprogrammet, gänget.

Steg 3 - Välj typ av Friends Remover för Facebook

 • Efter installationen finns det flera funktioner som du kan använda. Välj hur du tar bort alla vänner på Facebook All Friends Remover för Facebook.

 • För att ta bort vänner på Facebook i stora eller stora kvantiteter kan du välja funktioner Friend Remover gratis.

Steg 4 - Klicka på förlängningsknappen

 • Tryck på Chrome-tilläggsknappen längst upp till höger på skärmen. Välj sedan tillägget som du installerade tidigare. Här använder Jaka All Friends Remover för Facebook.

Steg 5 - Öppna FB-vänlistan

 • Klicka sedan på tilläggsknappen igen så kommer du att öppna en lista med vänner på FB genom att klicka på knappen Öppna vänlistan.

Steg 6 - Ta bort alla FB-vänner

 • När listan öppnas, klicka på tilläggsknappen igen och välj ett alternativ Unfriend All för att radera alla Facebook-vänner.

Steg 7 - Bekräfta

 • Senare visas ett popup-meddelande för att bekräfta. Om du är säker är det bara att trycka på knappen Ja, ta bort alla.

Under tiden, för de av er som vill göra hur man tar bort vänner på Facebook i stort antal eller i bulk, välj ett annat lämpligt tillägg som ApkVenue nämnts ovan.

Sedan kan du installera det på Google Chrome och följa instruktionerna hur man tar bort vänskap på FB på en gång som styrs av förlängningen, gäng.

Förutom hur du tar bort alla vänner på FB, kan du också dölja dina Facebook-vänner så att andra inte vet vem som är vänner med dig på det här sociala mediet.

Det var det hur man gör vänner Facebook eller radera alla dina FB-vänner samtidigt. Riktigt enkelt, eller hur?

Med bara några få klick kan du omedelbart radera hundratals, till och med tusentals Facebook-vänner utan besväret med att radera dem en efter en.

Läs också artiklar om Facebook eller andra intressanta artiklar från Tia Reisha.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found