hur man tar reda på wa tappade och hur man fixar det

Hur man får reda på att man tappar på WA är enkelt. Med detta trick kan du omedelbart identifiera egenskaperna hos WA som hackas och hur man löser det.

Hur man får reda på att WA är avlyssnad faktiskt väldigt enkelt. Du kan ta reda på om det är något fel med din WhatsApp på bara några sekunder.

Som en ansökan chatt populärt är ApkVenue säker på att du förvarar många personliga saker och konfidentiella dokument i det, och naturligtvis är du orolig för konfidentialiteten för dessa uppgifter.

Med ökningen av cyberbrott (Cyber ​​brott), nu finns det fler fallet med att WhatsApp har hackats som kan rikta sig mot vem som helst. Du kan vara en av dem!

För att vara säker kan du kolla först WA utnyttjade egenskaper och hur man kan övervinna dem Jaka har enkelt sammanfattat följande.

En samling egenskaper med tappad WA som du lätt kan känna!

Många metoder används av hackare eller en kapare för att utnyttja ditt WhatsApp-konto. Som att använda WA-webben, använda ett WiFi-nätverk eller skadlig kod och specifika applikationer.

Naturligtvis vill du inte att WhatsApp-meddelanden som är personliga ska konsumeras av oansvariga parter. Eller till och med ditt WA-konto används för kriminella handlingar.

För den här gången har ApkVenue sammanfattat WA-egenskaper utnyttjas och hur man kan ta reda på vad man kan göra själv, gäng.

Med samlingen av WA-funktioner hackade som ApkVenue delade den här gången kan du vara mer introspektiv och göra de mest lämpliga förebyggande och kontrollinsatserna.

Tips och tricks om hur man vet WA knackas enkelt och praktiskt

För att kunna ta reda på att WhatsApp-kontot du använder har hackats, du kräver ingen speciell applikation för att göra det.

Med bara några få små skyltar kan du öva på hur man upptäcker WA tappades från detta Jaka, gäng och vidta lämpliga åtgärder efteråt.

Även om du känner att det inte finns något viktigt inuti chatt WA du, motåtgärder måste fortfarande genomföras eftersom potentialen för hacking inte är begränsad till att känna till innehållet i meddelandet.

Därför, du måste verkligen känna till egenskaperna hos WA som utnyttjas och hur man kan övervinna dem så att dina kommunikationsaktiviteter blir mycket säkrare och bekvämare.

1. Chatt WA läser automatiskt, WA-egenskaper i det mest tydliga hacket

Sättet att ta reda på WhatsApp som är knackat först är ganska tydligt, och vanligtvis kommer du omedelbart att inse att det är något konstigt med ditt WA, gäng.

Har du någonsin känt dig hittad a chatt som har lästs, men du känner att du inte har öppnat eller läst än chatt de?

I så fall är detta en av egenskaperna hos WA ihacka det mest uppenbara. Detta indikerar att det finns människor som öppnar och läser chatt de.

Det kan vara så att den här personen har tillgång smartphone dig när du inte är medveten eller ens bugged på distans med sofistikerade metoder.

2. Ett aktivt WhatsApp Web (WA Web) -konto på andra enheter, WA-bilder är tydligt knackade

Andra funktioner i avlyssnad WhatsApp är aktiva WhatsApp Web (WA Web) på andra enheter, förutom den dator eller bärbara dator som du normalt använder.

Du kanske inte använder WhatsApp Web på en PC eller bärbar dator, men se meddelandet om det visar sig att ditt WA-webbkonto är aktivt. För att kontrollera det kan du följa stegen nedan.

  • Steg 1: Öppna applikationen WhatsApp gå sedan till inställningar tre prickar ikon längst upp till höger och välj ett alternativ WhatsApp webb.
  • Steg 2: På den här sidan hittar du information om på den enhet där WhatsApp Web är aktiverat enligt nedanstående. Du kan också se status för WA Web på bar aviseringar, gäng.

Genom att undersöka denna information kan du tydligt se om någon misstänkt aktivitet pågår med ditt konto.

Lyckligtvis kan du också omedelbart ta bort ditt konto från alla datorer som är anslutna till din WhatsApp genom att trycka på alternativ logga ut från alla datorer.

3. WhatsApp-konto på Smartphone logga ut Ensam

Ibland en ansökan WhatsApp ter-logga ut ensam utan att du vet det, och detta underskattas ofta och betraktas bara som sista vinden endast.

WhatsApp plötsligt logga ut sig själv brukar du betrakta som en applikation krascha naturligtvis, eller hur? I själva verket indikerar detta något värre.

Så, WA är ofta tvingas nära och kommer ut plötsligt kan det vara en av egenskaperna hos WA-kontot som tappas av en annan part.

Kan vara WhatsApp-konto öppnas för närvarande på enheten smartphone Övrig, så WhatsApp kommer att lämna sig själv och du kan inte logga in tillbaka.

Hittills stöder WhatsApp inte läget för att aktivera 1 WA-nummer på 2 enheter smartphone annorlunda.

Men det enda sättet att logga in WA är med skicka OTP-kodverifiering. Om plötsligt konto logga ut själv, troligtvis hackare har också knackat på ditt telefonnummer, du vet!

Andra egenskaper hos WA Tapped ...

4. Temperatur Smartphone Ökande, WA-egenskaper Tappade enkelt

Om smartphone plötsligt upplever du en temperaturökning som inte är normal eller termen HP har upplevt överhettas, du kanske går igenom hackningsprocessen, gäng!

Anledningen, för flera hackare kan använda vissa metoder för att infiltrera applikationer, virus eller skadlig kod till smartphone att sätta ut dina aktiviteter och göra en föreställning överbelastning.

Detta kan till exempel hända när du laddar ner en bild, en fil eller klickar på en länk med en oklar källa. Så, överhettning kan också vara ett sätt att ta reda på att WA blir fel, gäng.

Applikation, virus eller skadlig kod tidigare kommer naturligtvis att köras bakgrund och gör prestanda öka sedan göra smartphone så varmt snabbt.

5. Slöseri med batteriförbrukning

Har aldrig upplevt ett batteri smartphone som plötsligt minskade på ett konstigt sätt? Detta kan också vara ett tecken på att WhatsApp är fel, du vet.

Samma som tidigare, slösaktig batteriförbrukning kan orsakas av applikationer, virus och skadlig kod misstänksam som gick vidare bakgrund så du vet inte.

Om du hittar batteriproblem smartphone droppe försök plötsligt koppla bort internet och omstart Din mobiltelefon för att hantera den.

Kontrollera batteriets skick med programmen på Android, och om det inte finns några tecken på skada och batteriförbrukningen fortfarande är mycket slösaktig, finns det en möjlighet att hacka på din mobiltelefon.

6. Onormal internetanvändning

Känn om ditt internetpaket tar slut snabbare än vanligt, trots normal användning? Det kan vara så att din WhatsApp också kapas här.

För hur man tar reda på WA kan fjärrtryckas med den här metoden kan du kontrollera internetdataanvändningen i smartphone du lätt.

Du behöver inte installera ett program för att spåra misstänkt dataanvändning, du kan komma åt det i menyn Inställningar> Trådlöst och nätverk> Dataanvändning.

På så sätt kan du ta reda på vilka applikationer som använder internet- och WiFi-data, som du också kan spåra dagligen till månadsvis.

7. Du hör ett ljud när du ringer till WA, karaktäristiken för WA är tydligt knackad

WhatsApp är nu utrustat med funktioner röst samtal och videosamtal, där detta också kan utnyttjas som ett gap hackare att begära avlyssning.

En av funktionerna i WA som utnyttjas genom denna funktion är ett högt ljud hördes (ljud) när du ringer.

Hurså? Anledningen är enkel, för det finns ett spionprogram som används för att spela in dina konversationer när du ringer.

Efter att ha spelat in samtalet, nästa hackare kommer att samla in data, gäng. Se upp när du hittar WA-egenskaper i ett hack som det här, ja!

Faror och lösningar på WA-egenskaper som utnyttjas och hur man kan övervinna dem

Ett hackat WhatsApp-konto kommer säkert att orsaka många förluster för dig som missbrukas av oansvariga parter, till exempel, till exempel:

  • Om det bara är för skojs skull, privata och känsliga chattar kan vara andras konsumtion. Speciellt om det innehåller skam kan det vara ett vapen från en oansvarig part att utpressa offret.
  • Används för skicka spamchatt WA som kan innehålla falsk information (Bluff) som syftar till att provocera andra som accepterar det.
  • Säkerhet för viktiga data, som e-post, Lösenordoch bankuppgifter som kan bli stulna för att tjäna pengar på gärningsmannen.

För er som inte har eller kanske redan insett att egenskaperna hos WA utnyttjas som ovan finns det faktiskt några förebyggande steg och hur man hanterar WA utnyttjas vad kan du göra.

Det finns minst fem metoder du kan göra här. Något? Kolla in granskningen på följande punkter.

1. Använd inte offentlig WiFi om du inte vill uppleva funktionerna i WA i ett hack

Det första sättet att övervinna WA utnyttjas använd inte offentlig WiFi på en offentlig plats om det inte är i en nödsituation. Varför?

Eftersom allmän WiFi är naturligtvis redo att komma åt den och är sårbar och farlig för cyberattacker. Speciellt om du använder den för att komma åt personlig information, till exempel WhatsApp.

Även om det kommer att bli lite mer slöseri med kvoten, ger du dig en mycket säkrare och trevligare upplevelse med WhatsApp genom att använda din egen data-apket.

Se till att alltid komma åt internet via portaler som du litar på säkerhetsnivån för att förhindra hacking.

2. Dra åt säkerhetssystemet på Smartphone

Det är inte omöjligt om förövarna av WhatsApp-hackingen är de människor som står dig närmast, till exempel vänner eller kollegor, gäng.

Så att WA inte är dethacka lätt, ge inte WhatsApp åtkomst till andra. Här kan du dra åt säkerhetssystemet smartphone genom att aktivera Lösenord.

Genom att använda ett lösenord behöver du inte kontrollera hur man får reda på att WA tappas för ofta eftersom systemet är mycket säkrare.

Lösenord här är telefonens säkerhetslås med andra alternativ för fingeravtryck, PIN eller mönster. Och lås också WhatsApp med WA-skåpet för att öka dess säkerhet.

3. Undvik att använda tredjepartsapplikationer för WhatsApp

Det finns för närvarande många tredjepartsapplikationer tillgänglig för WhatsApp. Här delar ApkVenue upp dem i två kategorier, nämligen WhatsApp-supportapplikationen och WhatsApp MOD-applikationen.

Först, WhatsApp supportapplikation kan vara ett av kryphålen hackare att stjäla WhatsApp-användardata. Till exempel en tillverkarapplikation klistermärke WA till telefoninspelningsapplikationen.

För det andra finns det WhatsApp MOD-applikation vilket säkert är misstänkt och det kan finnas flera skadlig kod som kan stjäla dina uppgifter.

Mitt i alla fördelar och häftiga funktioner i WA MOD-applikationen, kan du bättre använda den officiella applikationen så att du aldrig känner att egenskaperna hos WA hackas.

4. Aktivera inställningar för tvåstegsverifiering (tvåstegsverifiering)

Detta är vad som ofta kan förbises av många vanliga människor när de använder WhatsApp-applikationen på smartphone de.

Genom att aktivera tvåstegsverifieringsfunktion eller 2-stegs verifiering, naturligtvis göra hackare svårt att bryta sig in på ditt konto, gäng.

För att skydda WhatsApp från att bli buggad genom att använda den här inbyggda funktionen kan du följa stegen på följande sätt.

  • Steg 1: Öppna applikationen WhatsAppoch tryck sedan på tre prickar ikon längst upp till höger och välj menyn inställningar.
  • Steg 2: Välj sedan ett alternativ konto och välj ett alternativ Tvåstegsverifiering.
  • Steg 3: Aktivera tvåstegsverifieringsfunktionen genom att trycka på knappen Gör det möjligt och följ nästa steg, t.ex. ange PIN-kod och återställnings-e-post.

5. Rutin Logga ut WhatsApp webb

Som ApkVenue nämnde ovan är en av egenskaperna hos WA att fjärrkapas närvaron av misstänkt aktivitet med hjälp av WhatsApp-webbtjänsten.

Hur man stannar WA tappades med WhatsApp Web är att göra rutin logga ut på följande sätt.

  • Steg 1: Öppna applikationen WhatsApp tryck sedan på tre prickar ikon i det övre högra hörnet och välj ett alternativ WhatsApp webb.
  • Steg 2: För att inaktivera det är allt du behöver göra att välja alternativet Logga ut från alla enheter> Logga ut. WhatsApp-kontot stängs automatiskt av enheten i listan.

Det här är några av egenskaperna hos WA som utnyttjas och hur man hanterar det för de av er som redan har drabbats och hur man kan förhindra det för att undvika oönskade saker.

Återigen påminner Jaka dig om att hålla dig vaken och skydda all viktig information i smartphone du, gäng.

Förhoppningsvis är informationen som ApkVenue delar den här gången användbar för er alla, och vi ses i nästa Jaka-artikel!

Läs också artiklar om WhatsApp eller andra intressanta artiklar från Naufaludin Ismail.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found