3 sätt att överföra den senaste Indosat-kvoten 2021

Du kan se hur du överför Indosat-kvoten till samma operatör här! Att skicka kvoter till andra användare är lättare utan att behöva köpa i disken.

Även om det finns ett sätt att återställa den förlorade Indosat-kvoten, om du har en riklig internetkvot, är det bättre att dela den genom att överföra Indosat-kvoten snarare än att slösa bort den förgäves.

För närvarande är internetkvoten en av de viktigaste sakerna och de flesta behöver. Om du har internetkvot obegränsat, då kan du komma åt internet så mycket du vill.

Priserna på internetkvoter är inte heller för dyra, inklusive Indosat-kvoten. Denna välkända mobiloperatör erbjuder en mängd olika internetpaket som säljs ganska billigt.

Eftersom det är billigt kanske du också vill dela din kvot med andra Indosat-användare, till exempel familj eller vänner. Men hur överför vi den kvot som vi har? Här är förklaringen.

Hur man överför den senaste Indosat-kvoten 2021

Indosat internethastighet är relativt stabil och stabil, speciellt om du vet hur du ställer in Indosat APN vilket gör internethastigheten ännu snabbare. Garanterat inte eftersläpning!

Men om du inte har en kvot kommer du inte att kunna komma åt internet. När den närmaste personen har slut på kvoten kan du dela den omedelbart genom att överföra Indosat-kvoten.

Stegen kan göras snabbt och praktiskt. Nyfiken? Se omedelbart förklaringen om hur man överför Indosat 2021-kvoten det följande.

1. Hur man överför Indosat-kvoten via uppringning

Det första sättet att överföra Indosat-paket är genom Indosat Ooredoo-datapaketet på uppringningsmenyn på HP.

För er som inte vet, Indosat presentdata är en funktion som gör det möjligt för användare att överföra datakvoter till andra Indosat-användare.

Denna metod är relativt praktisk och lätt att följa. Prova det direkt, låt oss gå!

 1. Öppna applikationen Telefon eller knappsats på din mobiltelefon. Skriv sedan *123# och klicka på Ring.

 2. Därefter ser du en mängd olika internetpaketalternativ. Välj ett paket överför, skriv numret och klicka Skicka.

 1. På skärmen visas olika val av internetpaket igen. Ring 4 för mer prisvärt frihetsinternet. Klicka på Skicka.

 2. Det finns olika val av Freedom Internet-paket. Välj vad du vill överföra. Till exempel nummer 5 för 2 GB-kvoter. Skriv 5 och skicka sedan.

 1. Typ 3 på skärmen för att skicka kvoten som en gåva skicka.

 2. ange ett telefonnummer kvoten kommer att överföras och klicka sedan på Skicka. Tryck 1 för bekräftelse.

 1. Gjort. Du har framgångsrikt överfört din Indosat-kvot till andra Indosat.

Det är enkelt, eller hur? Förutom Freedom Internet kan du också välja andra internetpaket. Överföringsmetoden är också densamma, nämligen genom att välja förpackningstyp och klicka på Present.

Om meddelandet Indosat Presentpaket misslyckas, se till att du har angett ditt telefonnummer korrekt. Kvotmottagare också måste ha en aktiv puls eftersom kostnaden kommer att bäras av dem. Visst vet du redan hur man kontrollerar kredit, eller hur?

2. Hur man överför Indosat-kvot via SMS

Fotokälla: Gizmodo

Förutom att använda uppringningsmenyn kan du också överföra Indosat-datapaket via SMS. Precis som tidigare är den här metoden relativt praktisk eftersom den inte behöver ytterligare applikationer.

Om du fortfarande inte vet hur, ta en titt på följande steg.

 1. Öppna applikationen Meddelanden på din mobiltelefon.

 2. Skriv sedan GÅVA (mellanslag) Destinationsnummer (mellanslag) extra (mellanslag) Paketnamn. Exempel: GÅVA 085612345678 extra 30K

 3. Skicka SMS till numret 363.

 4. Vänta på SMS-svaret från Indosat.

 5. Slutligen, svara JA för att fortsätta Indosat-kvotöverföringsprocessen.

3. Hur man överför Indosat-kvot via MyIM3

Bortsett från uppringnings- och SMS-menyerna kommer ApkVenue också att granska hur man överför Indosat internetkvotpaket via MyIM3. Även om du måste använda en applikation är metoden inte mindre lätt, du vet.

Du kan också välja olika Indosat-internetpaket som du överför till destinationsnumret. Se omedelbart förklaringen nedan.

 1. Öppna applikationen MyIM3 på din mobiltelefon. Om du inte har det, ladda ner det först här.

 2. Klick köpa längst ned på skärmen. Välj sedan och klicka Indosat internetpaket som ska överföras, till exempel Freedom Internet.

 1. Välj paketet som ska överföras igen baserat på pris och kvotbelopp. Till exempel kostar Freedom Internet 2GB 15 000 IDR.

 2. Klick Skicka gåva.

 1. Ange Indosat-numret kvoten kommer att skickas. Vidare, Välj en betalningsmetod vad du vill. Om du betalar med kredit väljer du Balans och klickar sedan på Betala.
 1. Gjort. Du har framgångsrikt överfört din kvot till andra Indosat.

Under tiden för hur man överför Indosat-kvoten utan kredit, välj en annan betalningsmetod än balans, till exempel med OVO- eller Gopay-applikationerna för digital plånbok. På så sätt kommer din puls inte att klippas.

NOTERA: Tänk på att IM3-datapaketöverföringsmetoden fungerar endast om användaren som ska skickas kvoten har slutat prenumerera på föregående paket.

Se till att användaren av destinationsnumret har slutat prenumerera och har kontrollerat Indosat-kvoten för att säkerställa att kvoten har slut.

BONUS: Hur man överför Indosat-kredit

Förutom hur man överför kvoter till andra Indosat har ApkVenue också diskuterat hur man överför Indosat-kredit vilket är både praktiskt och snabbt, vet du.

Du kan skicka kredit till närmaste person som har slut på kredit utan besväret med att köpa i disken. Du kan kontrollera förklaringen i följande artikel.

VISA ARTIKLAR

Så här överför du Indosat-kvoten, vilket kan göras på tre sätt. De tre är också ganska enkla och tar inte mycket tid, så du kan göra det snabbt var som helst och när som helst.

Innan du överför kvoten till andra Indosat, se till att destinationsnumret som kvoten skickas till har slutat prenumerera på det tidigare paketet, ja, så att överföringsprocessen kan lyckas.

Läs också artiklar om Tech Hack eller andra intressanta artiklar från Sheila Aisya Firdausy.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found