behöver inte service, här är 8 sätt att fixa iPhone-hemknappfelet

IPhone-hemknappen fungerar inte eller fel? Inget behov av att få service! Försök att följa tipsen för att övervinna den här iphone-knappen. Garanterad att återgå till det normala.

När de prylar vi har har bara en huvudknapp, naturligtvis kan vi vara förvirrade om knappen är skadad eller inte fungerar normalt.

Ett exempel är iPhone-produkten. Huvudknappen längst ner på skärmen är mycket benägen att gå sönder.

Kanske ångrar vissa användare varför den genomsnittliga iPhone-designen är så. Detta är dock inte längre ett betydande problem.

Du kan prova några av guiderna nedan för att lösa de problem som uppstår i iPhone-hemknapp. För de av er vars iPhone-enhet fortfarande är bra, kan några av dessa metoder också användas för att få iPhone-knappen hållbar och inte lätt skadad.

Hur man löser iPhone-knappen, detta fel gäller bara gamla iPhone-design, från iPhone 1 till iPhone 8.

Hur man fixar iPhone-knappen fungerar inte

1. Kalibrera hemknappen

Fotokälla: Foto: askdavetaylor.com

Knapp Hem på iPhone är den viktigaste delen. Om hemknappen är trasig, då din iPhone kommer inte att användas igen. Det visar sig dock att det finns ett sätt att kalibrering Hemknapp enkelt.

Hemknappen blir hård vid långvarig användning eller kanske inte fungerar korrekt på grund av dess lutande läge.

Så här kalibrerar du hemknappen:

  • Kör valfritt program, håll ned strömbrytaren tills ** Slide To Power Off ** visas. Lämna bara texten.
  • Släpp sedan strömbrytaren.
  • Tryck nu långsamt på hemknappen, inte för hårt och håll den tillbaka hemskärm. Ta inte av den tills det fungerar.
  • Försök nu att trycka på hemknappen igen. Är det skillnad?

Utför stegen ovan om din hemknapp är blir stel. Om metoden ovan inte fungerar eller hemknappen fortfarande är stel, är det troligtvis knappen redan skadad.

2. Ställ in iPhone-anslutningen

Fotokälla: Foto: medium.com

Användningstiden på iPhone kan störa funktionen på hemknappen. Detta problem kan också orsakas av laddarkontakten som ofta installeras och kopplas ur med långa intervaller.

Som ett resultat av denna kontakt är det troligt att startknappen kommer att flyttas eller lutas.

För att fixa hemknappen räcker det anslut kontakten till iPhoneoch tryck sedan försiktigt upp kontakten. Denna metod kan tvinga hemknappen att gå uppåt till kan fungera normalt tillbaka.

3. Återställ iPhone

Fotokälla: Foto: iTunes

Mig-Återställ iPhone kan vara lösningen för att lösa de vanligaste problemen. I synnerhet för att lösa täta problem med hemknappen eftersläpning eller känns långsam. Innan du gör en återställning, se till att viktiga data eller filer har varitsäkerhetskopiering först.

4. Rengör hemknappen

Fotokälla: Foto: careandliving.com

Ett annat problem som sannolikt uppstår är att hemknappen inte fungerar normalt eftersom den är det hög med damm eller smuts. Rengör ytan på hemknappen och dess omgivningar med en bomullspinne doppad i alkohol.

Denna metod kan skapa en hemknapp tillbaka ren och kommer sannolikt att göra att knappfunktionen återgår till normal.

5. Vrid och snurra

Fotokälla: Foto: thesystem.co.th

Denna metod erhålls från en medlem i ett av Mac-forumen. Placera bara iPhone på ytan tryck på hemknappen med högt och rotera iPhone medurs. Denna metod är ganska extrem, men det gör aldrig ont att försöka.

VISA ARTIKLAR

6. Hemknapp på skärmen

Fotokälla: Foto: iOS Gadget Hacks

Om alla ovanstående metoder har gjorts och hemknappen fortfarande inte fungerar, försök långt nedanför för att aktivera funktionen Hemknapp på iPhone-skärmen. Vägen att gå till Inställningar-> Allmänt-> Tillgänglighet-> välj Assistive Touch.

Aktivera Assistive Touch så visas ett meddelande liten cirkel på iPhone-skärmen. Genom dessa funktioner kan vi kontroll volymfunktion, skärmlåsoch lagt till några andra favoritappar eller -funktioner.

7. Byt ut hemknappen

Fotokälla: Foto: vistanews.ru

Det mest effektiva sättet är byt ut knappen Hem som är skadat. Du kan göra ändringar igen reservdelar Hemknapp själv eller ta det till en reparatör om du inte vill vara komplicerad.

8. Jailbreak

Fotokälla: Foto: Syncios

Genom att göra Jailbreak kan vi lägga till funktioner och använda tweaks som har tillhandahållits av Cydia. Jailbreak-funktionen kan hjälpa till minska beroendet och intensiteten vi använder hemknappen.

Eftersom iPhone-enheter som har använts länge har vanligtvis problem med hemknappen, sedan med en tweak Zephyr, kan lösa problem som ofta uppstår, särskilt med iPhone-hemknappen.

Kolla in videon nedan för att använda Aktivator på iPhone.

Tja, där är det 8 knep för att fixa en trasig iPhone-hemknapp. Vilket sätt har du provat? Glöm inte dela med sig ja i kommentarfältet nedan.

Efter att ha vet hur man fixar en skadad iPhone-knapp, för att hålla den hållbar, bör du läsa ApkVenues följande artikel:

VISA ARTIKLAR

Hoppas det är användbart!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found