8 bästa gratis molnlagringsapplikationer för att utöka smartphone-lagring

Här är de bästa gratis molnlagringsapplikationerna för att utöka smartphone-lagring. För dig som råkar ha en smartphone med knappt tillräckligt med internt minne.

Internt minne och slots minne på en smartphone är mycket viktigt. JalanTikus rekommenderar starkt att om du vill köpa en ny smartphone, leta efter en smartphone med ett internt minne på minst 16 GB, och det stöds slots microSD och minst 2 GB RAM.

För tillsammans med de alltmer sofistikerade mobila operativsystemen (Android, iOS eller Windows 10 för mobil) och applikationer, desto mer minne används. Så för dig som råkar ha en smartphone med knappt tillräckligt med internt minne, ännu värre utan slots minneskort, bli inte avskräckt.

  • Så här säkerhetskopierar du WhatsApp till ett annat molnlagring (Dropbox, OneDrive, Box)
  • Så här laddar du automatiskt upp foton från Android till molnlagring

Dessa är de 8 bästa GRATIS Android Cloud Storage-applikationerna

Nu kan du dra nytta Molnlagring, en fillagringstjänst på internet som du kan komma åtladda upp och säkerhetskopiering filer, antingen i form av foton, videor och andra dokument. Filer som lagras i Cloud Storage kan hanteras var som helst så länge du är ansluten till internet. Följande JalanTikus sammanfattar de 8 bästa molnlagringsapplikationerna för att spara minne på din smartphone eller surfplatta.

För dem som gillar Unlimited: Amazon Cloud Drive

Service Amazon Cloud Drive erbjuder förvaring för foton obegränsat, så du kanladda upp Obegränsad samling av dina foton utan att vara begränsad. Nu för video och annan dokumentlagring ger Amazon 5 GB. Tyvärr kan du bara njuta av den här tjänsten rättegång i tre månader, resten måste du prenumerera genom att betala 11,99 USD eller runt 150 000 IDR per år.

Faktum är att detta belopp inte är dyrt, speciellt när du kan lagra ett obegränsat antal foton. Denna tjänst är verkligen lämplig för de av er som gillar att ta bilder, men lagringsmängden för videofiler och andra filer är bara 5 GB, vilket verkligen är litet.

För det ger Amazon också obegränsat lagringsutrymme för alla filer genom att betala 60 USD eller 700 000 IDR per år, den här tjänsten är mer lämplig för företag. Som jämförelse, Google Drive för 1 TB IDR 1,5 miljoner per år och 1 TB för Dropbox IDR 1,3 miljoner per år.

Amazon Cloud Drive-tjänsten är naturligtvis säker att använda, support säkerhetskopiering automatisk och tillgänglig på alla dina enheter. Nackdelen är att storleken per fil är begränsad till endast 2 GB.

Skapa Microsoft-tjänstanvändare: OneDrive

Microsoft Corporation Produktivitetsappar LADDA NER Apps Downloader & Microsoft Corporation Plugin LADDA NER

OneDrive är en lagringslösning uppkopplad tillhandahålls av Microsoft vilket ger sina användare 15 GB gratis. Alltså OneDrive mycket full styrka eftersom den är integrerad med en mängd olika Microsoft-tjänster som Word, Excel och PowerPoint.

OneDrive har en funktion säkerhetskopiering automatiskt för foton och videor kan du också dela filer enkelt. Dessutom är OneDrive integrerat med Android Wear så att du kan se en samling bilder på din smartwatch.

För Chromecast-användare: Kopiera

Kopiera är en Android-applikation för lagringstjänster uppkopplad. Även om det är mindre känt är denna applikation väldigt lätt att använda. Denna app har funktioner ladda upp foton automatiskt och kan nås tillsammans eller delas lättare genom funktioner mappdelning.

En av de intressanta nya funktionerna är Chromecast-stöd. Så du kan göra ström Musik, foton och videor från din enhet direkt till din TV genom att helt enkelt trycka på Chromecast-ikonen i Kopiera. För de flesta är detta förmodligen bara en standardfunktion på Android, men för Copy-användare är denna funktion ganska viktig och stärker Copy för att vara rätt alternativt val att använda.

För Android-användare: Google Drive

Office-appar och Googles affärsverktyg LADDA NER Apps Downloader & Google Plugin DOWNLOAD

i alla fall Google Drive en favorittjänst för Android-användare, eftersom den är helt integrerad med Google-kontot. Så det är väldigt enkelt att använda, har många funktioner, bland annat för att stödja produktivitet.

Google Drive ger också 15 GB lagringsutrymme med möjlighet att skapa och redigera dokument direkt från Google Drive med Google Docs, Google Sheets och Google Slides. Så du kan arbeta när som helst och var som helst med en smartphone, du kan till och med arbeta tillsammans med andra för att redigera arbetet tillsammans.

Bästa alternativet: Dropbox

Dropbox Produktivitetsappar LADDA NER Apps Downloader & Dropbox DOWNLOAD Plugin

I åratal Dropbox har alltid varit ett av Android-användarnas favoritval. Tjänsten erbjuder endast 2 GB lagringsutrymme, men med ett enkelt knep kan du enkelt utöka den till 16 GB.

Dropbox är snabbt, intuitivt och gratis med funktioner säkerhetskopiering automatiskt och kan användas på flera enheter samtidigt, inklusive datorer eller smartphones. Intressant är att Dropbox också har kopplats direkt till BlackBerry Messenger (BBM) -tjänsten för att göra det lättare att skicka filer direkt från Dropbox till BBM-kontakter.

För de som gillar enkelt: Box

Låda tillgänglig gratis i Google Play Butik, den här appen är väldigt enkel att använda. Box erbjuder 10 GB ledigt utrymme med en gräns ladda upp 250 MB. Resten kommer du att bli ombedd att prenumerera genom att betala 10 USD eller mer 130000 IDR per år för 25 GB.

Box-applikationen är väldigt enkel och lätt att använda, eftersom den inte har några speciella funktioner: bara för att använda den.ladda upp, ladda ner och dela filer; även om det är möjligt att redigera och kommentera sparade filer. Box har också widgets som meddelar dig om ändringar av delade dokument.

För delning av små filer: MediaFire

MediaFire erbjuder upp till 50 GB ledigt utrymme, vilket är perfekt för att lagra eller dela musik eller videor. För tidiga användare får du 12 GB, du kan få extra utrymme med systemet remiss. För dem som behöver en stor kapacitet ger MediaFire 100 GB utrymme genom att betala 2,50 USD eller IDR 32 tusen per månad.

För helt gratis: Mega

Mega ge 50 GB gratis lagringsutrymme och helt gratis även för nya användare, gör det till en en av de bästa Gratis molnlagringsapplikation på Android. Allt du laddar upp kommer krypterad, så det finns ingen anledning att oroa sig för integritet. Du kan även synkronisera kamerainspelningar direkt till ditt konto automatiskt.

Med spridningen av smartphones med 4G LTE-teknik är Cloud Storage-tjänster verkligen det rätta valet för smartphone-användare. Du kan säkerhetskopiera din smarttelefondata eller enkelt dela filer. Så av de 8 Cloud Storage-applikationerna som JalanTikus beskriver, vilken är ditt favoritval?


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found