7 alternativa butiker för Steam-spel för att köpa billigare PC-spel

det betyder inte att det inte finns alternativ till att köpa billigare datorspel. Här är 7 alternativa butiker för Steam-spel för att köpa billiga PC-spel.

Till skillnad från mobilspel är spel för PC och konsoler i allmänhet ganska höga. Inte överraskande är att spela originalspel verkligen en stolthet för spelare runt om i världen.

Prata om PC-spel, naturligtvis vad du kommer att tänka på är Ånga. Ja, Steam är den största digitala speldistribueringsplattformen för datorer.

Ändå betyder det inte att det inte finns alternativ till att köpa billigare PC-spel. Här är 7 alternativa butiker för Steam-spel för att köpa billiga PC-spel.

  • Låt oss spela! Här är 7 populära Playstation-spel som är officiellt tillgängliga på Android
  • Lös in nu! 400 000 IDR Du får 40+ Steam-spel för IDR 8 miljoner
  • Enkla sätt att fylla Steam Wallet-saldot med kredit

7 Steam Game-alternativa butiker för att köpa billiga PC-spel

1. Green Man Gaming

Det kanske mest kända bland Steam-alternativen är Green Man Gaming som är en webbaserad PC-spelbutik. Green Man Gaming säljer också nycklar eller digitala nycklar för Steam, Origin, Uplay, Battle.net och andra.

Green Man Gaming erbjuder standardhandelspriser på de flesta speltitlar. Du får dock ytterligare rabatter för VIP-kunder som använder EXP-lojalitetsprogrammet.

2. GamersGate

GamersGate är en digital distributionstjänst som erbjuder viktiga spel, plus DRM-fria baserade spel. Du får digital kredit i form av mynt för varje köp.

För att få fler mynt kan du också delta i GamerGate-communityn. Exempel på att lägga upp spelrecensioner eller svara på hjälpfrågor. Senare kan du byta 'Blue Coin' för att köpa spel.

3. OnePlay

Förutom att erbjuda spelnycklar för nästan alla datorspel, OnePlay har också en dedikerad Windows-klient som erbjuder ladda ner spel direkt via företagets peer-to-peer-system.

Om du köper för dyrt kan du hyra ett spel på OnePlay. Det är billigare och du kan spela obegränsat med spel inom 30 dagar.

4. GOG (Good Old Games)

GOG står för Bra gamla spel. Som namnet antyder, erbjuder denna online digitala PC-spelbutik en samling old school-spel som det kan vara svårt att hitta längre.

Förutom gamla skolspel erbjuder GOG verkligen nya spel och den goda nyheten är att de är 100% DRM-fria. Det betyder att du kan spela omedelbart efter att du har installerat spelet och inte behöver logga in på den relaterade speltjänsten.

5. Direct2Drive

Direc2Drive som alla andra spelbutiker betalar du för att spela spel och ladda ner deras spel omedelbart. Direc2Drive säljer också de senaste populära spelen med DRM-aktivering uteslutande på Steam, Origin, Uplay och så vidare. Direct2Drive rabatterar ofta spel, antingen individuellt eller i stora uppsättningar i kampanjer.

6. Ödmjuk butik

Det gillar inte bara att erbjuda billigare priser för Steam-spel, den här webbplatsen delar också ofta Steam-spel gratis. Faktum är att den här webbplatsen nyligen har delat två populära Steam-spel, nämligen Dirt 3 och Dirt Showdown.

7. Windows Store

Visste du att Windows 10 har en inbyggd spelbutik just nu? Är Windows Store, även om urvalet av spel i Microsofts officiella appbutik inte är stort, finns det några exklusiva speltitlar som inte finns i andra butiker. Ett annat plus, det finns flera speltitlar som är integrerade med Xbox-konsolen.

VISA ARTIKLAR

Så det är 7 alternativa butiker för Steam-spel för att köpa billigare PC-spel. Men förutom att det är billigt krävs naturligtvis också en pålitlig tjänst. Vad tror du?

Läs också artiklar om Spel eller skriva från Lukman Azis Övrig.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found