hur man skapar ett nytt Twitter-konto på en Android-telefon

Nu växer trenden tillbaka till Twitter tillbaka, har du inte ett konto än och är intresserad av att gå med? Det är enkelt, så här skapar du ett nytt Twitter-konto.

Twitter är ett av de sociala medier som har dykt upp under lång tid. Långt innan Instagram, Snapchat och WhatsAap var populära var Twitter redan känt. Även om det har gått länge, men Twitter kan överleva.

Redan nu börjar trenden tillbaka till Twitter kännas. Dess enkla eller till och med "så där" -funktioner saknas av gamla användare. Tja, om du aldrig har använt Twitter och vill prova, så är det så hur man skapar ett nytt Twitter-konto.

  • Här är 5 skäl till varför Twitter är det bästa sociala mediet 2018
  • 11 av de mest historiska Twitter-tweeterna i teknikvärlden
  • 14 riktigt lata typer av Twitter-tweets

Så här skapar du ett nytt Twitter-konto

Om du skapade aldrig ett Twitter-konto och vill prova det, nu är det en bra tid. Twitter har många anledningar till varför han är ett måste-använda sociala medier, tror du inte det? Läs bara detta. Den här gången berättar ApkVenue hur du enkelt kan registrera dig på Twitter.

Sociala appar och Twitter-meddelanden LADDA NER

Innan du var tvungen att ladda ner brukade vara Twitter-appen. Jaka har lagt länken överst, du kan ladda ner gratis ja. Om den har installerats, ta en titt hur man skapar ett nytt Twitter-konto nedan ja:

  • Första gången du öppnar Twitter-applikationen går du till startsidan, tryck bara på Komma igång. Därefter kommer du att bli ombedd att komma in Användarnamn eller Kontonamn. Du måste också ange ett telefonnummer eller en adress e-post, den här gången använder ApkVenue ett mobiltelefonnummer. Om du har tryck Nästa.
  • Steget för hur du skapar nästa Twitter-konto är att komma överens Serviceperiod. När du är klar med att läsa den, tryck bara på Bli Medlem. Därefter skickar Twitter OTP-kod för att verifiera ditt mobilnummer, tryck på OK.
  • Efter att ha mottagit OTP-koden anger du omedelbart koden i OTP-kolumnen. Om du har det, tryck bara på Nästa för att fortsätta processen med att skapa ett nytt Twitter-konto.
  • Nästa kommer du att bli ombedd att Skapa ett lösenord. Skapa starka lösenord och undvik farliga lösenord som dessa 25 lösenord. Om du har tryck Nästa, då kommer du att bli ombedd att synkronisera kontakter. Du kan hoppa över genom att välja Inte nu.
  • Nästa sätt att skapa ett nytt Twitter-konto är att hitta dina intressen. Välj Twitter-konton för de människor du tycker om att göra. Om du har valt det Fortsätta.
  • Nu är ditt nya Twitter-konto klart killar. Du kan lägg till profilfoto, lägg till bio, ersätt Användarnamn, och naturligtvis börja skapa tweets sedan chatta med mycket tweeps Övrig. Hur enkelt är det att skapa ett nytt Twitter-konto?

Det var hur man gör tips hur man skapar ett nytt Twitter-konto från Jaka. Hur man registrerar ett nytt Twitter-konto kan inte bara göras via applikationen utan också via en webbläsare. Stegen är desamma, lycka till!

Läs också artiklar om Twitter eller andra intressanta artiklar från Chaeroni Fitri.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found