5 bästa appar för att dölja foton på Android

Vill du inte att personliga foton i galleriet med Android-smartphones ska konsumeras av andra människor? Här är fem av de bästa Android-doldapparna du kan använda.

Minneskapaciteten hos de flesta Android-smartphones har nu stort utrymme, vilket gör det möjligt för användare att lagra hundratals, till och med tusentals bilder i gallerierna på sina Android-smartphones. Med utgångspunkt från roliga foton som du vill visa för många människor till skamliga foton som bara är för personlig konsumtion, lagras alla på smartphones.

Prata om foton för personlig konsumtion, naturligtvis vill du inte att dessa bilder ska ses av andra människor. Ofta känner du osäker när någon annans smartphone lånas och personen öppnar ditt galleri. Ta det bara lugnt! Du behöver inte längre vara rädd för att dina personliga foton konsumeras av andra människor.

För att åtgärda detta behöver du en mängd olika alternativ för att dölja foton. Den här gången kommer ApkVenue att granska cirka fem foto göm app Den bästa Android som du kan använda för att säkra dina privata foton från andra.

  • 10 foton av de verkliga händelserna bakom coola foton
  • 20 fantastiska bilder tagna i tid (del 5)
  • Ingen programvara! Hur man redigerar konstnärliga foton på 1 minut

5 bästa fotodöljapplikationer på Android

1. Solid Explorer File Manager

Den första applikationen har en funktion som du vill om du vill att några av dina privata foton ska vara säkra från konsumtion av andra människor. Solid Explorer File Manager låter dig skapa en speciell mapp som du kan fylla med ett antal foton som du inte vill att andra ska se.

När mappen har skapats och foton har infogats döljs mappen automatiskt och kommer inte att synas i galleriet på din Android-smartphone. Naturligtvis är det bara du som kan komma åt den hemliga mappen.

NeatBytes produktivitetsappar LADDA NER

2. Keepsafe Photo Vault

Något annorlunda än den första applikationen, den här applikationen presenterar lagrade säkerhetstjänster. Keepsafe Photo Vault skyddar dina privata foton en efter en med en PIN-kod, fingeravtryckssensor och till och med kryptering på militär nivå. Garanterat är dina privata foton nästan omöjliga för andra människor att komma åt.

Produktivitet KeepSafe Apps NEDLADDNING

3. Gallerilås (Dölj bilder)

Den här applikationen kan vara foto göm app den mest populära. En applikation som heter Gallery Lock (Dölj bilder) är en av de tio applikationerna med de flesta installationshastigheterna i Google Play Store! När det gäller funktion tillhandahåller denna applikation säkerhetstjänster för dina privata foton, nämligen låsning (låsa) och / eller dölja (Dölj).

Morrison Software Produktivitetsappar LADDA NER

4. Gallerilås Lås foton och dölj videor

Med samma mål, nämligen att säkra och dölja privata bilder i galleriet med Android-smartphones, har en applikation som heter Gallery Lock Lock Photos & Hide Videos ett unikt sätt att göra det. Denna applikation gör en kamouflage för att skydda bilderna.

Denna applikation kommer att rymma de foton som du vill göra speciellt för personlig konsumtion och sedan dölja den som en miniräknare. Så när applikationen öppnas visas en miniräknare. Denna miniräknare kan användas för att ange en kombination av siffror för att öppna galleriet, vilket naturligtvis bara är känt för dig som smartphone-ägaren.

Produktivitetsappar FRAUMOBI DOWNLOAD

5. Secure Gallery (Pic / Video Lock)

Nästan samma som foto göm app En annan applikation som kallas Secure Gallery erbjuder också galleritjänst för foton som andra inte vill att andra ska se. Som ett lås tillhandahåller denna applikation en låsningstjänst med ett lösenord eller mönster (mönster) som säkerhet.

Apps Produktivitet SpSoft NEDLADDNING

Det är fem foto göm app bäst på Android vilket du naturligtvis kan använda för att skydda privata foton. Nu behöver du inte längre vara rädd för att privata bilder i ditt galleri kommer att upptäckas och bli material för andras konsumtion. Lycka till!

Läs också artiklar om Ansökan eller andra intressanta artiklar från Reynaldi Manasse.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found