hur man installerar Xposed Framework på Android Lollipop och Marshmallow

För de av er som gillar att arbeta på Android-smartphones är ett verktyg som heter Xposed Installer ett program som måste installeras på en rotad Android-smartphone. Så här installerar du Xposed Framework på Android Lollipop och Marshmallow.

För er som är hooked ngoprek Android-smartphone, naturligtvis är du bekant med verktyg heter Xposed Installer. För de som inte vet, Xposed Installer är ett program som fungerar för att göra det lättare för dig att redigera en Android-applikation i APK-format utan att behöva packa upp APK.

Tekniskt kommer Xposed att utvidga eller utvidga den befintliga exekveringsprocessen / system / bin / app_process för att köra filer som har ett JAR-tillägg. Verktyg Detta är en av applikationerna som måste installeras på Android-smartphones eller surfplattor som har installerats.rot. Här är några förberedelser du måste göra innan du installerar Xposed Installer på Android Lollipop och Marshmallow smartphones.

  • Ladda ner Xposed Framework Installer och hur man installerar det på Android
  • 7 bästa och gratis Android Root-applikationer, direkt nedladdning
  • Enkla sätt att rota Xiaomi Redmi Note 3 Pro

Så här installerar du Xposed på Android Lollipop och Marshmallow

Krav för installation av Xposed Installer

Innan du fortsätter måste du veta SDK-version och arkitektur används av Android OS installerat på din smartphone just nu. SDK- eller API-nivå för Android Marshmallow-utveckling är API-nivå 23 (SDK 23). Under tiden är Android-arkitekturen 32-bitars för enhet med chipset ARMv7 och 64-bitars för chipset ARMv8. Det enkla sättet att ta reda på är att du kan installera applikationen AnTuTu. Dessutom är kravet att installera Xposed att din smartphone måste vara rotad och ha anpassad återställning. Glöm inte att göra det säkerhetskopiering ja.

Hur man installerar Xposed Installer

För övrigt använder ApkVenue en Android 6.0 Marshmallow-smartphone med 64-bitars arkitektur, vilket innebär att ApkVenue använder SDK23 och ARM64. Så ApkVenue måste ladda ner filen Xposed Framework SDK23 ARM64 vid den här länken, se till att välja den nyaste. Här är stegen. Förutom det måste du också ladda ner applikationen XposedInstaller_3.1.apk som du kan ladda ner på JalanTikus.

  • Om du har laddat ner lämpligt ramverk placerar du filen på minneskortet. Stäng sedan av smarttelefonen och starta om till återställningsmenyn som TWRP.
  • Hur man kommer in återställningsläge, beroende på vilken typ av smartphone. Vanligtvis genom att trycka på och håll ned volym upp + strömbrytare samtidigt.
  • Efter inloggning återställningsläge, välj sedan och installera> leta efter Xposed Framework-filen som flyttades>Svep för att bekräfta blixt. Vänta tills processen är klar.
  • Om så är fallet kan du gå rakt starta om din smartphone. Välj meny starta om till systemet från återställningsläge.
  • Installera sedan programmet Xposed Framework 3.1. Gjort!

Med detta kan du installera olika coola nya funktioner, som vanligtvis bara finns på de senaste Android-smartphonesna. Eller, du kan också ändra visningen av batteriikonen, signalen, simkort, klocka eller ikon i statusfältet och mer. För det fall du måste förstå konsekvenserna, nämligen bootloop, men du behöver inte oroa dig för mycket för Xposed kommer inte dit hårdsten. Ha ett bra försök!

Tack till XDA Developer.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found