5 sätt att fixa PUBG-mobilfördröjning på Android (100% effektiv!)

Hur man hanterar fördröjning när man spelar PUBG Mobile på en Android-mobiltelefon är väldigt enkelt! Bara 5 enkla steg, du kan spela det här HD-spelet smidigt.

Duh verkligen drar! Spelar spel PUBG Mobile när det nästan var kycklingmiddag bröt det och misslyckades slutligen.

Har du någonsin haft en sådan sorglig upplevelse, killar?

För att övervinna dessa frakturer finns det faktiskt du vet några enkla sätt att lösa eftersläpning PUBG Mobile, särskilt för Android-telefoner. Garanterad 100% effektiv!

Samling av enkla sätt att övervinna PUBG Mobile Lag på Android-telefoner

Spel genre battle royale survival detta ökar nyligen. Men med mer och mer uppdatering, gör spel PUBG Mobile att vara lite mindre smidigt alias eftersläpning när du spelar på flera typer av HP killar.

Ingår din Android-mobiltelefon i den här gruppen?

Så den här gången kommer ApkVenue att se över hur du kan övervinna det eftersläpning PUBG Mobile på Android-telefoner enkelt och naturligtvis är det enkelt för dig att göra. Kom och titta!

1. Se till att du har tillräckliga smarttelefonspecifikationer

Första gången måste du naturligtvis förstå och se till Specifikation smartphone används för att spela PUBG Mobile är tillräckligt för att spela det.

Förutom smartphone du stöder redan 4G LTE internetnätverk, se också till att andra specifikationer som operativsystem, chipset och RAM-kapacitet och internminne är tillräckliga killar.

Här är minimispecifikationerna så att du kan spela PUBG Mobile utan eftersläpning. ApkVenue rekommenderar att du använder en högre specifikation än detaljerna nedan!

SpecifikationAndroidiOS
CPUFyrkärnigDual Core @ 1,3 GHz
Operativ systemAndroid 5.1.1 LollipopiOS 9
Bagge2 GB1 GB
Internt minne1 GB1 GB

2. Använd ett stabilt internetnätverk (måste vara 4G LTE!)

För i form av online multiplayer-spel, PUBG Mobile kräver verkligen ett snabbt och stabilt internetnätverk. ApkVenue rekommenderar att du använder 4G LTE internet eller ett WiFi-nätverk om det finns ett killar.

Inte bara det, för att få det att hända eftersläpning i PUBG Mobile-spelet kan du också ändra Asiatisk server med ping grön.

Eftersom det är på mode standard, Använder PUBG Mobile automatiskt Nordamerikas egna servrar ping ganska dåligt.

Hur man kan övervinna Eftersläpning PUBG Mobile Övriga ~

3. Glöm inte att ställa in grafiska inställningar

Det näst viktigaste är att glöm inte att ställa in de bästa grafiska inställningarna för att få det gameplay vill du.

Du kan komma åt den här menyn genom att trycka på ikonen redskap längst upp till höger på skärmen och välj Grafik.

Här får du ett val av bildfrekvens och grafik. ApkVenue rekommenderar att du använder inställningar Medelhastighet med inställningarna Grafik slät att spela PUBG Mobile utan eftersläpning.

Även om det finns mer kvalificerade grafiska inställningsalternativ behöver du inte försöka för hårt och minska komforten när du spelar spelkillar.

4. Rengör RAM och applikationer i bakgrunden

Du kanske spelar PUBG Mobile utan att inse det RAM-tillstånd smartphone full så att spel kommer att känna ett lite fördröjningsalias krascha.

Detta orsakas vanligtvis också av många applikationer som körs i bakgrundsaliaset bakgrund.

För att åtgärda detta, tryck bara på knappen Senaste appar i navigeringsfältet, tryck sedan på papperskorgen eller kryss för att stänga alla tidigare körda program för att rensa RAM. Det är lätt?

5. Använd Game Booster-applikationen

Nästa steg du kan prova är med använd spelet booster ansökan för att förbättra prestanda smartphone Android, speciellt när den används för att spela spel.

Här kan du använda olika applikationer, en av dem Game Booster Act.

Genom att använda den här metoden kan du till och med spela PUBG Mobile smidigt på smartphone Android med 1 GB RAM du vet. Kom igen, se hela metoden i den här artikeln, OK!

VISA ARTIKLAR

Video: 5 fatala misstag för nybörjare när du spelar PUBG Mobile!

Tja, det är så man ska hantera det eftersläpning PUBG Mobile enkelt och snabbt på din Android-telefon. Hur blir det mjukare när du spelar?

Om du också har andra tips och tricks för att spela PUBG Mobile, tveka inte att skriva dem i kommentarerna nedan. Lycka till!

Läs också artiklar om PUBG Mobile eller andra intressanta artiklar från Satria Aji Purwoko.

Ladda ner den senaste PUBG Mobile här: PUBG Mobile (PlayerUnknown's Battlegrounds

Skjutspel Tencent Mobile International Ltd. LADDA NER

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found