4 sätt att duplicera applikationer på en Android-telefon (uppdatering 2020)

Vill du kopiera samma applikation på en mobiltelefon? Istället för att köpa en ny mobiltelefon eller göra det svårt att använda en dator kan du här klona det enklaste programmet för dig.

Android-operativsystemet gör det enkelt för dig att installera applikationer från andra källor än Google Play Store. I själva verket kan du enkelt skapa din egen applikation, upp till kloning eller duplicera en Android-applikation.

Genom att göra kloning Android-applikation, du kan enkelt installera samma 2 Android-applikationer i en smartphone. Till exempel att installera 2 Clash of Clans-applikationer eller 2 WhatsApp på en mobiltelefon.

Den här gången behöver du inte vara komplicerad för att duplicera applikationer. Följ bara den här guiden, du kan redan ha två applikationer på samma 1 mobiltelefon.

Hur man enkelt duplicerar Android-applikationer

För att duplicera Android-applikationer måste du vanligtvis använda hjälp programvara specifikt för processen sammanställa, dekompilera, fram tills signering.

Med sofistikeringen och utvecklingen av nuvarande applikationer kan du enkelt duplicera Android-applikationer utan hjälp av en dator!

Inte bara ett sätt, den här gången delar ApkVenue tre sätt att duplicera applikationer på en gång och du måste bara välja den bekvämaste att använda.

Hur man klonar applikationer med parallellutrymme

Parallel Space är en Android-applikation som låter dig komma åt applikationer på din mobil med två olika konton.

Som namnet antyder skapar Parallel Space ett parallellt gränssnitt som kan nås med ditt andra konto, och hur man använder det är väldigt enkelt.

Här är stegen du kan följa på en rad sätt att duplicera applikationer med Parallel Space.

 • Steg 1 - Ladda ner och installera Parallel Space-applikationen på din mobiltelefon, och för dem som har den kan du ladda ner den direkt via länken nedan.

Ladda ner applikationen Parallel Space här!

Appar Utvecklarverktyg Parallellt utrymme LADDA NER
 • Steg 2 - Öppna Parallel Space-applikationen, tryck på knappen Fortsätta för att vidarebefordra och tillåta åtkomstförfrågningar från den här appen.
 • Steg 3 - När tillståndet beviljas kommer du att skickas till ett urval av applikationer som kan dupliceras. Välj vilket program du vill kopiera och tryck på knappen Lägg till i Parallel Space.
 • Steg 4 - Om applikationen du duplicerar är en 64-bitarsapplikation kommer Parallel Space att be om tillstånd att installera en supportapplikation för 64bit-applikationen och tryck sedan på installera.
 • Steg 5 - När den stödjande applikationen har installerats, öppnar du Parallel Space-applikationen igen och väljer det program du vill köra och gjort. Det första sättet att klona applikationen lyckades.

Program som du lägger till i duplikat i Parallel Space kommer att be om att logga in igen som det nyligen nedladdade programmet.

Det är här du anger det alternativa kontot som du vill använda för att komma åt viktiga applikationer som WhatsApp, Line, Facebook och så vidare.

Även om det klassificeras som en applikation med en komplicerad arbetsnivå, är Parallel Space ganska lätt och lyhörd, du behöver inte oroa dig för att ditt mobilarbete blir för tungt.

Hur man klonar applikationer med 2Face

Precis som den tidigare applikationen är 2Face ett program som hjälper dig att klona olika applikationer på den mobiltelefon du använder.

Hur man duplicerar applikationer med 2Face är också ganska praktiskt och gränssnittet är lätt att förstå även för nybörjare.

Nyfiken på hur du duplicerar applikationer med 2Face? Här är de fullständiga stegen.

 • Steg 1 - Ladda ner och installera 2Face-applikationen som kommer att användas som ett alternativt sätt att klona applikationer. För dem som inte har det kan du ladda ner det direkt nedan.

Ladda ner 2Face-applikationen här

LADDA NER appar
 • Steg 2 - Öppna 2Face-applikationen och klicka på knappen Start, Tillåt det behörigheter begärs av den här appen om den visas.
 • Steg 3 - Efter knappen Start trycks ned kommer 2Face attskanna vilka applikationer som finns på din mobiltelefon, och du måste bara välja vilket program du vill kopiera.
 • Steg 4 - När du är klar med att välja det program du vill kopiera, tryck på knappen Lägg till i multi-master.
 • Steg 5 - Vänta några ögonblick tills 2Face är klar med att duplicera det program du valt, och när det är klart är det program som du duplicerat klart att användas.

Precis som den första applikationen kan du ladda ner och använda 2Face gratis, men 2Face visar annonser oftare än den första applikationen.

Om du känner dig obekväm med annonserna i denna applikation kan du uppgradera gå till pro-versionen för att bli av med dessa annonser och få fler funktioner.

Hur du kopierar applikationer med 2 konton

Applikationen som används i denna tredje applikationsklonmetod har faktiskt samma arbetsprincip som de två föregående applikationerna.

2Konton skapas Plats virtuell applikation för applikationen som du vill kopiera så att den kan nås med ett annat konto.

Hur man använder applikationen för att duplicera den här applikationen är också väldigt enkelt. Här är de fullständiga stegen.

 • Steg 1 - Ladda ner och installera applikationen 2Accounts på din mobiltelefon, och för dem som inte har den kan du ladda ner den direkt från länken nedan.

Ladda ner 2Accounts-applikationen här!

Produktivitet Excelliance Technology Apps LADDA NER
 • Steg 2 - Öppna det installerade 2Accounts-programmet. Denna applikation kommer att upptäcka applikationer som den kan kopiera automatiskt.
 • Steg 3 - Om programmet du vill kopiera inte syns på startskärmen, tryck på knappen Lägg till fler appar för att hitta den applikation du vill ha.
 • Steg 4 - Hitta applikationen du vill kopiera och sätt en bock till höger.
 • Steg 5 - När alla applikationer har lagts till trycker du på knappen Gör det möjligt för att duplicera utvalda applikationer.

Klar, den applikation som du kopierade kan nås direkt via 2Accounts-applikationen.

2Accounts ger dig flexibiliteten att välja nya applikationer som du vill använda, och inte heller för många annonser i den här applikationen.

Dessutom kan 2Accounts också användas som ett alternativt sätt att duplicera mer än 2 applikationer, men du måste köpa Pro-versionen först.

Hur du kopierar applikationer utan applikationer

Det sista sättet ApkVenue delar detta har faktiskt olika steg beroende på vilken typ av mobiltelefon du använder.

ApkVenue använder till exempel mobiltelefonen från märket Xiaomi med MIUI 11.0. Denna MIUI-version har redan den inbyggda multiplikationsfunktionen i applikationen.

Här är stegen för hur du duplicerar applikationer utan applikationer med Xiaomi MIUI 11 HP.

 • Steg 1 - Öppna inställningsmenyn och välj menyn Dubbla appar.
 • Steg 2 - Välj det program du vill kopiera genom att trycka påskrolla applikationsalternativ tillgängliga ner till botten.
 • Steg 3 - Tryck på den växla till höger för att starta önskad kopiering av applikationen.
 • Steg 4 - Om det här är första gången du duplicerar applikationen, ber systemet att duplicera Google Services först, tryck på Sätta på att fortsätta.
 • Steg 5 - När Google-tjänsten har slutfört duplicering kommer systemet omedelbart att duplicera det tidigare valda programmet och när det är klart kan det nås direkt i huvudmenyn.

För dig som använder andra märken av mobiltelefoner kan du bläddra i inställningsmenyn på din mobiltelefon eftersom det vanligtvis finns alternativet att duplicera applikationer.

Denna metod för att duplicera applikationer utan denna applikation klassificeras som den bästa eftersom systemet är tillverkat av den mobiltelefontillverkare som används.

Du vet redan hur du kopierar applikationer, eller hur? Lätt nog, eller hur? Använd den här metoden för att duplicera denna applikation klokt.

Använd inte saker som är konstiga, som att kontakta en affär, lura andra människor etc. Se till att du använder den här enkla och kostnadsfria metoden för produktiva ändamål, gäng.

Förhoppningsvis är den här metoden användbar för dig, och vi ses i nästa intressanta artiklar. Lycka till!