15 av de senaste sätten att tjäna pengar på YouTube

Det mest kraftfulla sättet att få pengar från YouTube med Android. Du kan också få pengar från YouTube utan att ladda upp videor, du vet!

Hur man får pengar från YouTube med Android är väldigt enkelt, särskilt 2020, människolivet har blivit helt digitalt och internet är ett resultat Covid-19-pandemin.

Inte bara YouTube, favoritwebbplatser och applikationer är trångt med människor trafik eftersom allt görs online, även däremellan den snabbaste och enklaste appen för att tjäna pengar.

Således kan du potentiellt tjäna orimliga inkomster från yrken på internet, varav en är en stilren YouTuber som Atta Halilintar.

ApkVenue kommer att diskutera riktlinjerna, inklusive möjligheten att du kan få en hur man tjänar pengar på YouTube utan att ladda upp videor. Kan du göra det?

Hur får jag pengar från YouTube med Android

Ett av de snabbaste sätten att få pengar från internet, särskilt YouTube, är att använda din Android-mobiltelefon.

Det här är väldigt coolt eftersom det kan underlätta din rörlighet, som kanske bara har en Android-mobiltelefon som den enda grundstenen.

Så, vad är sätten och villkoren för att få pengar från YouTube 2020? Ta det lugnt, läs alla riktlinjer som ApkVenue gav nedan. Garanterad om du har för avsikt och är flitig att leva den, bilrik!

Hur man tjänar pengar på YouTube med Google AdSense

Innan du diskuterar mer om hur du tjänar pengar på YouTube måste du först veta hur du tjänar kanal YouTube som ApkVenue har recenserat här: Enkla sätt att skapa en YouTube-kanal för nybörjare!

VISA ARTIKLAR

När alla steg har slutförts, inklusive att ge ett profilfoto och baner, naturligtvis kan du inte omedelbart få pengar från YouTube AdSense genom ett intäktsgenereringssystem.

Här måste du samla ett antal följare (abonnent), publik (visare) och uppfylla de andra villkoren för att få YouTube AdSense nedan.

Villkor för att få Google AdSense på YouTube 2020

För att få pengar genom AdSense har YouTube en speciell tjänst för att skydda den, vet du.

Ja, YouTubes partnerprogram (YPP) är en tjänst som gör det möjligt för upphovsman tjäna pengar på videoinnehållet de skapar och sänder.

Så från och med den 16 januari 2018 gjorde YouTube nya villkor och krävde en kanal minimal har 4000 timmars visningstid med 1.000 abonnent under de senaste 12 månaderna.

Efter att registreringen lyckats kommer YouTube att göra en manuell granskning för att testa genomförbarheten och omedelbart visa en annons på videon om din registrering har godkänts, gäng.

Tja, för de av er som är nyfikna hur man ansluter YouTube-kanal till AdSense, kan du prova att läsa Jakas relaterade artikel under detta.

VISA ARTIKLAR

Hur får jag pengar från YouTube 2020

För närvarande är det enda villkoret att tjäna pengar på YouTube att registrera din kanal hos Google AdSense, även om det senare finns andra sätt som ApkVenue kommer att diskutera nedan.

Hur skapar du sedan ett YouTube-konto som tjänar pengar? Tja, pengar kommer bara om din video är upptagen. Så läs följande tips och tricks från ApkVenue för att få din video att producera hög trafik!

1. Skapa en populär video

Hur man får pengar från YouTube med Android nu kan du också, gäng. Det första steget du måste göra för att få mycket abonnent och visare sänds omtyckta videor publik.

Du kan skapa videor om saker trender som diskuteras på sociala medier eller gör några av de mest produktiva typerna av videor som ApkVenue kommer att diskutera om sub nästa diskussion, gäng.

Det bör också noteras att videon du gör inte bara behöver vara intressant, gäng. Den här videon måste också vara en video original-, inte resultatet av att ta det från kanal Övrig.

2. YouTube-videooptimering

Efter eller till och med före dig publicera, du måste också göra lite YouTube-videooptimering så att du kan få fler tittare.

Optimering är en av de viktigaste faktorerna i en samling tips om hur man tjänar pengar på Youtube som ApkVenue delar för dig, gäng.

Några av de enklaste optimeringsstegen du kan göra inkluderar:

 • Skapa och visa videor som är originalverk.
 • Göra titel och Miniatyr vilket fångar publikens uppmärksamhet, bra på tidslinjen YouTube såväl som rekommenderade videor.
 • Videooptimering med hjälp av SEO-tekniker, till exempel i titeln, beskrivningen, Metataggar etc.
 • Använd inte upphovsrättsskyddat innehåll (upphovsrätt), kan du använda en mängd stock gratis video eller ljudspår med etikett ingen upphovsrättsmusik.
 • Förstå det först Användarvillkor och Riktlinjer för gemenskapen som har gjorts av YouTube.

3. Tänk alltid kreativt

Som YouTuber måste du förstå hur du kan tjäna pengar på YouTube-innehåll. Du måste tänker alltid utanför lådan för att locka fler publik.

Eftersom det är möjligt att publiken blir lojala kanal På YouTube blir du gradvis uttråkad av stilen i naturen eller innehållet som regelbundet visas.

Här kan du göra några enkla steg. Som att ändra stil, skapa andra segment eller samarbeta med YouTubers du känner, gäng.

På det sättet kan du ta reda på hur du lägger upp videor på YouTube och tjänar mycket pengar som gör dig rik.

Enkla sätt att få pengar från YouTube Förutom AdSense

Även om ditt Google AdSense-konto har godkänts betyder det inte att du helt kan lita på att tjäna härifrån.

Hur man får pengar från YouTube är inte begränsat till AdSense, gäng. Det finns många andra sätt du kan lära dig att öka din inkomst varje skryta.

ApkVenue har samlat flera alternativa sätt att tjäna pengar på YouTube som du kan träna. Garanterat att ta med pengar!

1. Affiliate Marketing

Det första sättet du kan prova är affiliate marknadsföring genom att tillhandahålla en länk för att köpa produkter från e-handel vissa som har kopplats till ditt tidigare konto.

Här kan du arbeta med ett antal e-handel som öppnade en affiliate-tjänst, t.ex. Banggood eller Gearbest till Lazada, Bliblioch Shopee till e-handel Hemland.

Sedan kan du sätta den här länken i videobeskrivningen och försöka locka din publik att öppna den.

Tja, den här metoden är mycket effektiv för de av er som har videoinnehåll om avboxning och recension prylar och andra föremål, till exempel smartphone, PC, till elektronik, gäng.

2. Upprätta sponsringssamarbete

Då kan du binda samarbete sponsorskap med varumärke associerad med kanal du. Detta steg anses vara det mest effektiva sättet att få pengar från YouTube.

Du kan få objekt som kan användas som videoinnehåll och sponsorer kan marknadsföra de artiklar de säljer på kanal du.

Tyvärr för att få samarbete sponsorskapmåste du ha förhandlingsförmågan för att övertyga sponsorn att lägga ut annonsen, vet du.

3. Säljer varor

AdSense-annonser ger dig inte 100 procent av din realinkomst. Det är här du kan dra nytta av den fans du har, gäng.

Du skulle kunna ha försäljning handelsvaror som en t-shirt, luvtröja, och andra samlarobjekt enkelt och tjäna inkomst snabbt.

Hur man får pengar från YouTube är utan tvekan ett ganska kraftfullt sätt om din fans är lojala fans.

4. Håll en Meet 'n Greet

Tänk inte på problemet först meet 'n greet! Detta kan vara ett sätt att få pengar från YouTube vilket är ganska effektivt.

Här letar du inte bara efter pengar från dina följare utan också att dela kunskap som är användbar för dem, gänget.

Du kan ge kunskap från hur man bygger kanal YouTube eller handledning vlogging med en begränsad budget.

Visst kommer dina följare att vara villiga att spendera ett öre av sina fickpengar för detta.

Hur får jag pengar från YouTube utan att ladda upp videor 2020

Bortsett från de två riktlinjerna ovan visar det sig att du också kan få pengar utan besväret med att ladda upp videor på YouTube. Men hur?

Den här guiden är mycket användbar för de av er som är komplicerade. Utan att behöva dröja kvar, så här får du pengar från YouTube utan att ladda upp videor 2020!

 1. Skriv kopior, videoskript, Manus: Det finns många YouTube-kanaler som frilansar för dessa jobb. Inget behov av att ladda upp videor, så får du betalt gedhe!

 2. Optimera andra människors video-SEO: Optimera människors kanalvideor och gör YouTubes algoritm sida av kanalen. Garanterat kommer pengar att flöda fritt.

 3. Transcript Creator: Konvertera hela konversationer i YouTube-videor till läsbar text, särskilt för döva vänner.

 4. Skapa undertexter för videor: Den här metoden är densamma som ovan, skillnaden är mer i riktning mot hjälp för att ge undertexter till videon. Vanligtvis behöver utländska YouTube-kanaler detta så att videoklippen kan nå tittare på flera språk.

 5. Redigera videor för andras kanaler: Det är inget fel med att redigera videor, det viktiga är att du inte behöver ladda upp dem, och du får definitivt belöningen!

 6. Skapa en innehållsplanering: Vanligtvis bemannas stora YouTube-kanaler inte bara av kanalägare utan kreativa team som tänker och planerar innehåll specifikt. Ta tillfället i akt att tjäna pengar!

Rekommenderade typer av bästa videor att tjäna pengar på YouTube

Som ApkVenue har nämnt ovan måste du skapa en video som många tittare gillar.

Du måste vara smart för att förstå publikens demografi och göra videor enligt deras smak.

Den här gången har ApkVenue sammanställt en lista över de bästa typerna av videor för att tjäna pengar på YouTube, tillsammans med exempel som du också kan se, gäng.

1. Video Walkthrough Game

Ofta otålig att slutföra ett spel? Eller vill du hålla koll på spelets historia utan att behöva köpa och spela den?

Väl, video- genomgång spel detta kan vara lösningen. För skapareDu behöver bara förbereda konsolen som används, spela spel, göra redigering och publicera på Youtube.

Riktigt enkelt, eller hur? Speciellt om du är en spelare kan du arbeta medan du spelar.

2. Video Unboxing och granskning

Vill du köpa en ny gadget, men rädd för att bli träffad zonk med kvaliteten? Video avboxning och recension kan vara lösningen, gäng.

Här kan du ge en förklaring och upplevelse när du använder gadgeten, antingen smartphone, surfplattor eller kanske andra elektroniska föremål.

Dessutom låter den här typen av video dig bli alltmer tittad på av dig varumärke och annonsörer vet du.

3. Videohandledning

Förutom att gå igenom olika artiklar och tips på internet, videohandledning kommer att vara en lösning för de av er som är förvirrade över att göra något.

Varför rekommenderas videohandledningen starkt? Anledningen är genom videomedia, du kan vara mer interaktiv i att ge steg, jämfört med bara att skriva och bilder, gäng.

Dessutom, om du är en expert inom ett område, kommer de självstudier som du gör vanligtvis mer betrodda av publiken.

4. Listad video

Vad i helvete elektronisk video? Enkelt uttryckt, denna typ av video ger en intressant lista att titta på, med intressant berättande och visuella också.

För själva typen av elektronisk video kan du välja olika typer av ämnen, såsom allmän kunskap, virala saker till prylar eller teknik.

Denna typ av video har många fans och är ett ganska effektivt sätt att tjäna pengar på YouTube.

5. Videor av trender på sociala medier

Då kan du också arbeta med saker som är virala och mycket talat om på sociala medier.

Tyvärr är den här videon, som kan locka stora publik, mindre förutsägbar. Så du måste tänka och köra videor snabbt när trenden är upp och ner.

Du måste vara mest aktuellt och hastighet för redigering och återuppladdning virusinnehåll.

6. Videoanimering

Om du vill titta på en animerad serie behöver du inte längre vara på tv, gäng. Det finns många av dem på YouTube också kanal som har snäll animerade videor som i allmänhet är avsedd för alla åldrar.

Till exempel finns det kanalHurså? vilket ger både animation och kunskap kanalanimasinopal som ökar på sistone.

Med så många animerade applikationer på Android kan animerade videor vara ett sätt att få pengar från YouTube med Android som du kan prova.

Vilka är utmaningarna med att vara YouTuber idag?

Du har fel om du tror att det är ett enkelt jobb att vara YouTuber nu och kan få dig att slappna av varje dag.

Problemet är att det för närvarande finns många utmaningar att bli en ny YouTuber, än mindre att tjäna pengar genom plattform detta.

Vilka är utmaningarna med att få pengar från Youtube idag?

1. Det finns för många YouTubers

Inser du att det för närvarande finns för många YouTubers, särskilt i Indonesien?

Med nästan liknande innehåll kommer du ibland att vara förvirrad över att välja att njuta av videoinnehåll från kanal förbereda?

Till exempel för YouTube Gaming-innehåll först kanal som Tara Arts är fortfarande framgångsrik och mycket älskad av majoriteten av spelälskare.

Men med många konkurrenter som idag, kanal Naturligtvis måste du vända hjärnan och det blir ännu svårare att tävla, vet du.

2. Måste vara en artist eller kändis först

Du kommer att vara framgångsrik som YouTuber under lång tid om du inte var konstnär eller kändis. Varför? Eftersom du måste bygga din fanbas från grunden.

Ta till exempel en titt kanal Youtube Deddy Corbuzier eller familj Raffi Ahmad och Nagita Slavina vilket är lätt att ställa in kanal YouTube själv.

Anledningen är att de flesta fans som har följt dem sedan de blev artister är nästan säkra på att bli abonnent från YouTube-kontot de skapade.

Det är därför det rekommenderas att försöka bli kändis i förväg genom att följa stegen i följande artikel, gäng: 10 snabba sätt att bli kändis, bli rik plötsligt!

VISA ARTIKLAR

3. YouTubes regler är strängare

Av särskilt intresse är YouTubes strängare regler, efter flera fall som avskräckt annonsörer från att placera annonser på plattform detta.

Ett av de största fallen är handling Logan Paul som laddade upp en konstig video som visar liken av självmordsoffer i Japan.

Denna virala åtgärd får YouTube att rensa innehåll som anses bryta mot och ta bort det, gäng.

Video: Den bästa applikationen för att tjäna pengar, få IDR 1 miljon på en dag utan arbete!

Tja, det är en glimt av hur man får pengar på YouTube, både från AdSense och andra alternativa sätt som du kan prova utan att ladda upp videor.

Med alla de tips och tricks som ApkVenue gav dig kommer du åtminstone att få en tydligare bild av hur hur man får pengar från Youtube.

Även om utmaningarna är ganska tuffa måste du vara säker och möta alla utmaningar som finns. Lycka till, gäng!

Läs också artiklar om Youtube eller andra intressanta artiklar från Satria Aji Purwoko.