detta är rätt storlek på youtube-rubriken så att den inte blir avskuren

För de av er som är förvirrade över rätt Youtube-rubrik eller bannerstorlek, hitta svaret här! Det finns exempel på gratis Youtube-banners för dig, du vet!

För dig som verkligen gillar att använda YouTube, oavsett om det bara är att titta på videor eller till och med ha din egen kanal där, är du säkert bekant med namnet rubrik eller YouTube-banner.

Förekomsten av detta YouTube-kanalhuvud är mycket viktigt för att försköna sin kanaldesign. Som ordet, ju vackrare design, de andra människorna känner sig hemma också stanna vid kanalen de.

Så många har frågat Jaka, hur mycket är det egentligen rätt YouTube-bannerstorlek? Hur gör du det så att du inte skär det? Bara lugna ner, ApkVenue kommer att dela det guide till rätt YouTube-bannerstorlek tillsammans med hur man gör.

YouTubes riktlinjer för bannerstorlek och mallar

Fotokälla: Googles support

Först och främst måste vi förstå mycket bra att YouTube har sina egna inställningar, inklusive frågor kanalrubrik / bannerstorlek.

Det är viktigt att notera att storleken på YouTube-bannern kommer att variera beroende på om du öppnar den på en stationär skärm, TV eller via mobiltelefon. Med andra ord kan det vara så att din banner ser full ut på TV men kommer att beskäras på din mobiltelefon eller skrivbord.

Lyssna därför noga Riktlinjer för YouTube-bannerstorlek extraheras direkt från Googles support!

1. YouTube rekommenderar att du laddar upp en bild i en storlek 2560 x 1440 pixlar, Var de minsta uppladdningsdimensionerna är 2048 x 1152 pixlar.

2. Minsta säkra område för text och logotyp: 1546 x 423 pixlar. Det betyder att om du vill att ditt skrivande eller din logotyp ska vara synlig, försök få dem båda på "säkert område" detta. Annars måste din bild beskäras på vissa skärmar eller enheter.

3.Maximal bredd är 2560 x 423 pixlar. Med denna bredd, "säkert område" kommer alltid att vara synlig, oavsett skärmstorlek.

4. Rekommenderad uppladdningsstorlek maximalt 6 MB. Om den är större än så accepterar YouTube inte din fil.

Det var YouTube-bannerstorleksguiden (YT) som du kan använda som referens för att skapa den bästa designen för din kanal.

För hur du gör det kan du använda en serie rekommendationer för den bästa gratis PC-fotoredigeringsprogramvaran som ApkVenue har gjort här.

Du kan också använda en linje bästa grafiska designappen, särskilt om du vill ha en bra och maximal Youtube-banner.

Hur man lägger till eller ändrar YouTube-banners

Foto med tillstånd av: Wyzowl

När du känner till och förstår storleken på YouTube-bannerbilden och gör det genom den bästa redigeringsprogramvaran eller applikationen, borde du veta hur du lägger till eller ändrar din YouTube-kanalrubrik / -banner.

Kom ihåg! Denna metod kan bara göras på skrivbordet PC eller bärbar dator ja, gäng. Istället för att vara nyfiken, här är stegen!

Steg 1: Snälla på en PC eller bärbar dator logga in till din YouTube-kanal.

Steg 2: Välj i menyn högst upp till höger Min kanal / Min kanal.

Steg 3: Klicka därefter på Anpassa kanal.

Efter det, för dem som vill lade till en ny YouTube-banner, klick Lägg till kanalartär dess position nära toppen av YouTube-skärmen.

Under tiden för de som vill ändra Youtube-bannern, håll muspekaren över den befintliga bannern och klicka Redigera> Redigera kanalart.

Steg - 4: Ladda upp en bild eller ett foto från en dator. Du kan också klicka på flikar Galleri för att välja en bild från YouTubes fotogalleri.

Steg - 5: Senare ser du förhandsgranskningen /förhandsvisning visning av dessa rubriker på olika enheter. Välj för att göra ändringar Justera beskärningen.

När du tycker att det räcker, klicka välja. Gjort! Så här lägger du till eller ändrar YouTube-bannerbilden efter storlek. Riktigt enkelt, eller hur?

BONUS! Gratis YouTube-banner

För dig som letar efter en gratis YouTube-bannermall är det här platsen att vara! ApkVenue ger dig ett exempel på en cool YouTube-kanalrubrik och du kan verkligen prova det fritt.

Vanligt YouTube-banner

Först ger ApkVenue ett exempel på en YouTube-bannerbakgrund ingen text aka vanlig. Riktigt coolt att användas som inspiration för din kanal, gäng! Här är listan!

1. Vanligt banner med blå silhuett

2. Plain Banner med röd silhuett

3. Vanligt banner med röd silhuett

4. Plain Blue Banner

5. Vanligt banner med blå silhuett

6. Vanligt banner med blå och gröna silhuetter

7. Vanlig banner i mörkrosa färg

8. Rosa YouTube-banner

9. Plain Purple Banner

10. Plain Pink Banner

Häftiga YouTube-banners

Därefter delar ApkVenue med dig ett exempel på en cool YouTube-banner som passar din kanal. Här kommer listan!

1. Banderoll med symboler

2. Banderoll med militär bakgrund

3. Banner med Infinity Insignia

4. Futuristisk banner

5. Futuristisk banner

YouTube Gaming Banner

För spelare måste du ladda upp den här coola och bästa YouTube-spelbannern. Här är listan!

1. Favoritbanner

2. Actionbanderoll

3. Bannarspelkanal

4. Bannarspelkanal

5. Favoritbanner

Anime YouTube-banner

För dig som gillar att titta på olika anime, kan du försöka ladda upp ett exempel på en gratis anime-YouTube-banner nedan. Här är listan!

1. Favoritanime-banner

2. Favoritanime-banners

3. Favorit Anime Banner

4. Favoritanime-banners

5. Kyoukai Eternity-banner

Förutom att gå igenom bannern för YouTube ovan kan du också få bildinspiration från en samling coola HD-bakgrundsbilder som ApkVenue har samlat i den här artikeln. Garanterat bra och anti-gäng oskärpa!

Det var YouTube-bannerstorleksguiden tillsammans med de tekniska metoderna som du borde veta. Riktigt enkelt, eller hur?

Läs också artiklar om Tech Hack eller andra intressanta artiklar från Diptya.