10 bästa gratis karaoke-appar för pc och laptop

Vill du karaoke hemma med din familj medan du sätter dig i karantän? Du måste installera den gratis karaoke-applikationen på följande PC, gäng! (Uppdatering 2020)

Vem gillar inte att sjunga? Det verkar som att nästan alla verkligen gillar att sjunga, ja. Oavsett om rösten är bra eller dålig, sång är allas rätt, gäng.

För dig som gillar att sjunga gillar du vanligtvis också karaokeaktiviteter. Den här aktiviteten är roligare att göra med familj eller vänner.

Eftersom karaokeplatsen är stängd på grund av Corona kan du verkligen installera karaokeprogrammet på din dator. Tro inte? Här ger ApkVenue dig ett fritt val gratis karaoke-applikation som du kan installera på en dator.

Vilka är applikationerna? Kom och titta!

Bästa gratis Karaoke-programvara för Windows PC

I den här artikeln kommer ApkVenue att granska 10 karaoke-applikationer på PC som rekommenderas eftersom de är gratis och har en mängd funktioner.

Kolla in detaljerna nedan, gäng!

1. KaraFun

programvara det här är en programvara den mest kända och mycket efterfrågade av många människor. Genom att använda programvara detta kan du spela vilken låt som helst på din dator.

Bortsett från det är det gott att använda KaraFun är att du också kan komma åt den online uppkopplad och spela låtar genom den katalog som har tillhandahållits.

Ljudfilformat som kan spelas av programvara Dessa inkluderar .KAR, .MID, .KOK, .LRC, .KFN, .MP3 och .CDG. Under tiden är videoformaten som kan presenteras endast .AVI och .MPG.

Så för att vara helt kompatibel måste du lägga till fler paket codecs på din dator, till exempel K-Lite Codec Pack. Det är klart att sjunga vidare programvara den bästa gratis karaoke på den här?

Ladda ner KaraFun Browser Apps

2. Avancerad Karaoke Player

programvara Den här är också en av de bästa gratis karaoke-apparna för PC.

Denna applikation har förmågan att organisera mediefiler snabbt, så att när du vill använda Avancerad Karaoke Player, kommer du inte att bry dig om att lägga till filer manuellt.

programvara Den bästa gratis karaoke som heter Advanced Karaoke Player stöder nästan alla större ljud- och videoformat, till exempel .MP3 + G, .DAT, .MPG, .AVI, .MKV, .MP4, .WMV, .ASF, .VOB, .RM och .RMVB.

Med ett format som detta kan du komma åt alla låtar på din dator eller CD / DVD som du lägger in i din PC. Bortsett från det kan du också ändra gränssnittet eller hud enligt din smak.

Apps Browser Advanced Karaoke Player LADDA NER

3. CDG Plug-in för Winamp

CDG är en plug-in av en vanlig programvara för Windows, nämligen Winamp. Med den här applikationen kan du känna känslan av att sjunga när du slår på musik som är formaterad till karaoke.

Självklart CDG Winamp plug-in ingår också i listan över en programvara det bästa gratis karaoke för PC. För vem känner inte Winamp?

Winamp är en programvara som kan spela musik i olika format. Tja, med plug-in CDG kommer det att ändra vilket format som helst som kan spelas på Winamp till .MP3 + G så att du kan sjunga glatt.

Ladda ner Winamp Plug-in CDG via följande länk

4. En karaoke

En karaoke är programvara vilket är ganska perfekt för både hemmabruk och professionella användare som fritidsklubbar, restauranger, hotell och olika andra nöjesställen.

I befintligt skick En karaokeDu behöver inte bry dig om att byta CD / DVD längre, så du slösar inte bort tid.

Denna gratis PC-karaoke-programvara kan köra nästan alla typer av ljud- och videoformat. Dessa format inkluderar .MPG, .WMV, .MP3, .MOV, .KAR, .AVI, .DAT, .WMA och så vidare.

Vad väntar du på? Ladda ned snabbt och bevisa omedelbart din storhet i att sjunga.

Ladda ner One Karaoke via följande länk

5. Tri Karaoke

programvara Denna TriceraSoft-skapelse kan hjälpa dig att träna karaoke så att du kan se mer säker ut.

Funktionerna är också rikliga, det finns tempoinställningar, ljud, borttagning av vokal, samt spara ljudfiler tillbaka i MP3-format. Använda sig av Tri Karaoke har verkligen en karaoke-liknande känsla på en kommersiell plats.

Tri Karaoke som är en programvara Den bästa gratis karaoke stöder en mängd olika filformat som kan spelas, inklusive .FLV, .MPEG, .DAT, .VOB, .MP3, .MIDI, .WAVE, .MP4, .MKV, .AVI, .3GP, och. MP3 + G.

Redo att vara annorlunda framför dina vänner? Entusiasm att öva det. Jaka önskar det bästa för dig, Hehehe.

Ladda ner Tri Karaoke via följande länk

Gratis Karaoke-applikation på annan dator. . .

6. KaraokeKanta

Inte sämre än ovanstående applikationer, KaraokeKanta också utrustad med en mängd olika funktioner killar. Du kan maximera dessa funktioner för att träna eller bara vara roliga.

Här kan du justera hastigheten och balansen för videon, ändra tonen, ändra .MP3 + G-formatet till det vanliga .MP3, ändra låtsamlingen, en mer unik skärm och många andra funktioner.

Som programvara En annan bästa gratis karaoke för PC, KaraokeKanta stöder också olika filformat som .AVI, .DIVX, .MP4, .FLV, .MPEG, OCH .MOV. Om du gillar karaoke, tveka inte att använda den programvara detta gratis karaoke ja, killar.

Ladda ner KaraokeKanta via följande länk

7. VanBascos Karaoke-spelare

Det är gratis, så glad att vi hörde. programvara Den bästa gratis karaoke för PC med ett coolt namn har funktioner som inte är mindre intressanta än andra.

Du kan anpassa utseendet som att ändra teckensnitt, ändra bakgrundsfärgen eller till och med bädda in en bild på bakgrund. Bortsett från det finns det också alternativ justera tempot, stum, samt möjligheten att bara spela ett instrument.

VanBascos Karaoke-spelare stöder nästan alla filformat som ska presenteras som en samling av dina karaoke-låtar.

När du använder den här applikationen visas texterna automatiskt i ett separat fönster. Tempohastigheten för texterna är ganska exakt, vilket verkligen hjälper dig som sångare att öva sång.

Ladda ner VanBascos Karaoke Player via följande länk

8. Karaoke 5

Om du fortfarande saknar bekväm av eget val programvara liksom de bästa gratis karaoke-apparna för PC ovan, kanske Karaoke 5 kan vara det bästa alternativet.

Karaoke 5 är ett alternativt program som kan användas som programvara den bästa karaoke för dig, så du kan fortfarande öva på att sjunga bra. Dess funktioner är kompletta. Vad är dem?

Ja, bland annat de överlägsna funktionerna som presenteras här synkroniserare, kursplanering, och även blandning. Faktum är att Karaoke 5 också är utrustad med stöd för flera språk.

Så, måste fortfarande tänka på hur många gånger du ska träna, killar?

Ladda ner Karaoke 5 via följande länk

9. Walaoke

Walaoke är en programvara En annan bästa gratis karaoke för Windows-baserad dator som är ganska lätt att använda.

Walaoke kan presentera din egen video för att fungera som bakgrund och uppträda Skriv ut en lista med låtar som finns i den. Är det inte intressant?

Inte bara det, Walaoke stöder också ett numeriskt system som låter dig välja låtar baserat på ett beställt nummer.

Om du fortfarande känner dig obekväm kan du också ändra färgen på sångtexterna så att du är ännu bekvämare att läsa dem medan du karaoke.

Ladda ner Walaoke via följande länk

10. MiniLyrics

Den senast nämnda gratis bärbara / PC-karaoke-applikationen MiniLyrics. Med programvara Här kan du sjunga och fånga texterna till en sång i varje ord.

I själva verket kan du sjunga tillsammans, så du måste ha kul att bekämpa falska röster med dina vänner.

Bortsett från det kan MiniLyrics också få dig att anpassa din egen storlek och färg teckensnitt när det visas på skrivbordets fönster, beroende på smak.

De intressanta funktionerna i denna applikation är tillgängliga plug-in för många andra musikspelare som iTunes, Windows Media Player, Winamp och så vidare. MiniLyric kan också ladda ner låttexter automatiskt så länge din dator är ansluten till internet.

Ladda ner MiniLyrics via följande länk

Det är den bästa gratis karaoke-programvaran från ApkVenue på Windows, som kan installeras för PC eller bärbar dator. Vad som är intressant med alla applikationer ovan behöver du inte ha höga specifikationer.

Du kan köra den på en PC eller bärbar dator med mediokra specifikationer. Vi ses igen i nästa ApkVenue-artikel, ja!