hur man använder teamviewer 2020

Vill du styra din dator via en Android-mobiltelefon eller tvärtom? Så här använder du Teamviewer för fjärrdator och HP enkelt (Uppdatera 2020)

Kanske många av er vet fortfarande inte hur man använder Teamviewer eller vet inte ens vad Teamviewer är och vad det används till.

Det är enkelt så här, gäng. Ibland finns det situationer där vi behöver komma åt en PC eller mobiltelefon, även om vår PC eller mobiltelefon är långt ifrån oss.

Väl, Teamviewer är en enkel och lättanvänd applikation för ändamål som fjärråtkomst till en PC eller mobiltelefon (avlägsen) genom att använda internetnätverket.

Inte bara det, den här applikationen har också en funktion att överföra filer. Hur man använder Teamviewer är ganska enkelt. Allt du behöver är en internetanslutning, ID och lösenord som Teamviewer tillhandahåller på din enhet.

Samling av sätt att använda Teamviewer för PC och Android (Uppdatering 2020)

Ansökan Teamviewer är ett program som kan användas för att styra, komma åt, övervaka eller utföra avlägsen en enhet från en annan.

Som ApkVenue sa tidigare har Teamviewer många funktioner, det kan till och med hacka, du vet. Så, ApkVenue vill förklara för dig så att du också kan dra nytta av det, gäng.

I den här artikeln kommer ApkVenue att berätta flera sätt att använda Teamviewer. Med början från avlägsen PC till PC, avlägsen Android från PC och avlägsen PC från Android.

Kolla in det!

Hur man använder Teamviewer för fjärrdator med PC

För fjärrdatorer med andra datorer måste du först installera Teamviewer-applikationen på båda datorerna som du vill ansluta till.

Teamviewer-applikationen är verkligen lätt. Du behöver inte oroa dig för att din dator eller bärbara dator är långsam efter installationen av denna applikation.

 • Ladda ner Teamviewer-applikationen via länken nedan:
Apps Productivity TeamViewer GmbH LADDA NER
 • Installera Teamviewer och välj sedan en version Fri.

 • Dessutom, om datorn fortfarande är ansluten till internet, kommer den att visas ID och lösenord Din teamvisare. ID och lösenord används för att fjärrstyra en annan PC.

 • Tänk på att du kan skapa ett nytt lösenord eller ingenting (lösenordet och ID kommer att ändras slumpmässigt varje gång du använder det här programmet).

 • Efter det, på din PC eller laptop, ange ID för Teamviewer PC som du vill kontrollera i kolumnen Partner-ID. Klicka sedan Ansluta att göra fjärrkontrollen.
 • Ange lösenordet för PC eller laptop som vill vara avlägsen och vänta en stund. Om det lyckas kommer din vän eller släktings datorskärm att visas på din PC-skärm och nu kan du komma åt sin PC till fullo.

 • Förutom att göra fjärrkontrollen kan du också göra Filöverföring.

 • Tricket, ändra inställningarna i TeamViewer till 'File Transfer' och ändra den ursprungliga anslutningen 'Fjärrkontroll' Blir Filöverföring.

Hur man använder Teamviewer för Remote Mobile från PC

Förutom PC till PC kan Teamviewer också användas för att styra PC till Android HP eller vice versa. Den här metoden är mycket användbar om du till exempel är mer aktiv framför en dator.

Du kan också göra den här metoden om din mobiltelefon är kvar hemma medan du behöver kommunicera via den mobilen. Här är stegen:

 • Ladda ner och installera Teamviewer-applikationen på datorn via länken som ApkVenue har tillhandahållit ovan.

 • Under tiden laddar du ner Teamviewer QuickSupport-applikationen på din mobiltelefon. Du kan ladda ner den via länken nedan:

Apps Productivity TeamViewer GmbH LADDA NER
 • För att stödja denna applikation rekommenderar ApkVenue att du laddar ner Teamviewer-tillägget baserat på ditt mobiltelefonmärke i Google Play Butik.
 • Om du använder en Samsung-mobiltelefon väljer du Samsung-tillägg. Om du använder LG, välj sedan LG-tillägg. Vänta tills installationen är klar.

 • Öppen Teamviewer på datorn och öppna även Teamviewer-applikationen på mobiltelefonen (Snabbsupport).

 • Ange HP-ID du eller dina vänner på Partner-ID och klicka sedan på Ansluta.
 • Nå, nu kan du ta full kontroll över din mobiltelefon eller dina vänner från en dator. Det är lätt?

Hur man använder Teamviewer för fjärrdator från HP

Förutom de två metoderna ovan kan du också, du vet, styra en PC / laptop via din mobiltelefon. Antag att du måste göra något på datorn medan du är på toaletten.

Metoden skiljer sig inte mycket från vad ApkVenue förklarade tidigare. För mer information, se ApkVenues förklaring nedan:

 • Öppna Teamviewer-applikationen på datorn och öppna även TeamViewer installerad på din mobiltelefon.

 • Ange partner-ID (PC-ID som du vill fjärr) i Teamviewer-applikationen på din mobiltelefon.

 • Klick Fjärrkontroll och vänta en stund tills ange ditt Teamviewer PC-lösenord på din mobiltelefon. Klicka sedan OK.

 • Om det lyckas kommer din PC-skärm att visas och nu kan du styra din PC helt via din mobiltelefon.

 • För att koppla bort fjärrkontrollen, klicka på X Klicka på X på vänster om HP eller på datorn dyka upp Teamviewer längst ner till höger.

Så många artiklar om hur man använder Teamviewer för Android-telefoner och datorer på avstånd. Förhoppningsvis kan den här ApkVenues guide vara användbar för dig, gäng.

Dela dina förslag och åsikter i kommentarfältet nedan. Vi ses igen nästa gång!