hur man inaktiverar / avregistrerar Telkomsel nsp

Hur man inaktiverar Telkomsel NSP är väldigt enkelt! Försök att avregistrera NSP / RBT Tsel med följande metoder så att din kredit inte sugs!

Hur du inaktiverar Telkomsel NSP 2020 är mycket viktigt för dig att veta, speciellt om du ofta har problem med din kredit som plötsligt minskar eftersom du inte är medveten om att prenumerera på en NSP.

Om så är fallet, du krävs för att avsluta prenumerationen på NSP så att din Telkomsel-kredit inte längre sugs in, varje månad eller vecka, gäng.

Vet du inte hur? Ta det lugnt, den här gången berättar ApkVenue hur du stänger av Telkomsel NSP och slutar prenumerera.

Precis som hur man inaktiverar Indosats NSP finns det flera sätt att inaktivera Telkomsels NSP som du kan välja och göra som ett alternativ. Följande är en fullständig diskussion.

Hur stoppar jag Telkomsel NSP?

Ofta vill privata kopplingstonsanvändare eller NSP endast prenumerera på en period. Men på grund av naturen hos NSP är abonnemang, så många NSP-användare har svårt att avsluta prenumerationen.

Även om den avregistrerade NSP Telkomsel-metoden faktiskt är väldigt lätt att göra, vet många NSP / RBT-kunder inte hur man gör det för brist på information om detta.

Som ett resultat måste vissa av dessa RBT-abonnenter vara villiga att få sina abonnemang plötsligt för att de inte vet hur man inaktiverar denna NSP Telkomsel.

Därför är det väldigt viktigt för dig som använder Telkomsel-nummer att veta hur man kontrollerar Telkomsels NSP och hur man stänger av den.

Samling av hur man stänger av den mest uppdaterade Telkomsel NSP

Det finns Det finns flera val av metoder som du kan välja för att stänga av Telkomsel NSP. Och alla dessa sätt är lika effektiva för att avregistrera NSP.

Genom att avaktivera Telkomsel NSP som ApkVenue delade den här gången, du du behöver inte oroa dig längre om din kredit plötsligt skärs av även om den inte används för något ändamål.

Av de flera sätten att stoppa Telkomsel NSP som ApkVenue delade, kan du välja det som är enklast, enligt de förhållanden du upplever.

Utan vidare, här är en samling sätt att stoppa NSP Telkomsel 2020 som du enkelt kan göra i år.

För er som vill hur man stoppar Telkomsel 2020-kreditsugning eftersom oönskade RBT-prenumerationer, låt oss lyssna!

1. Hur man inaktiverar Telkomsel NSP via SMS till 1212

Det första sättet att stänga av Telkomsel NSP som ApkVenue rekommenderar är att skicka ett SMS till 1212. Förutom prenumerationer, detta nummer kan också användas för att avsluta prenumerationsprocessen.

Nummer 1212 är verkligen dedikerat av Telkomsel för att hantera frågor relaterade till NSP, så när du avslutar prenumerationen med den här metoden kommer att besvaras snart.

Det finns två sätt att inaktivera Telkomsel NSP via SMS som du kan använda; Stoppa alla NSP-prenumerationer eller bara vissa låtar.

Du måste bara välja vilken RBT-stoppmetod som passar dina nuvarande behov.

Hur man stoppar Telkomsel NSP All Songs

Denna första metod kan göras för de av er som vill stoppa alla NSP-tjänster som används.

Stegen för att göra detta är inte mindre enkla än hur man stoppar Telkomsel-paket. Där du bara behöver skicka ett SMS till 1212 med en viss kod. Här är de fullständiga stegen.

1. Skriv meddelandeformatet för hur du stoppar Telkomsel NSP

Öppna din SMS-applikation och skriv sedan AV (alla huvudstäder), skicka sedan till 1212.

2. Vänta på ett svar

Vänta några ögonblick tills det kommer ett inkommande svar-SMS som indikerar att du har lyckats stoppa RBT aka NSP Telkomsel.

Genom att inaktivera denna NSP får du omedelbart ett svar från Telkomsel om att du har stoppat din NSP-tjänst.

Så här stänger du av vissa Telkomsel NSP-låtar

Det andra sättet att kontrollera Telkomsels NSP och stänga av den kan göras om du prenumererar på flera NSP och bara vill stänga av en av dem.

För ordens skull, du SMS-kostnader debiteras inte när du gör Unreg NSP Telkomsel såväl som för den tidigare metoden.

Här är stegen du kan ta för att avsluta prenumerationen på Telkomsel RBT för bara en låt.

1. Skriv meddelandeformatet för hur du stoppar Telkomsel RBT

Öppna SMS-applikationen på din mobiltelefon och skriv sedan AVDin NSP-titel skicka till 1212.

2. Vänta på ett svar

Vänta några ögonblick tills du får ett svar från operatören att prenumerationsavbrottet lyckades.

Sättet att stoppa NSP Telkomsel är faktiskt detsamma som det första sättet, det är bara att den här metoden bara stänger av en sångtitel.

Under tiden, om du aktiverar NSP genom att skriva RING (mellanslag) SUB (mellanslag) SONG CODE, för att avsluta prenumerationen RING (mellanslag) UNSUB (mellanslag) SONG CODE.

Allt du behöver göra är att skicka meddelandeformatet till numret 1212.

2. Hur man stoppar Telkomsel NSP genom USSD-koden

Förutom via SMS visar det sig att du också kan avsluta prenumerationen på NSP Telkomsel-kortet via USSD loh, gäng. Denna metod av Unreg NSP Telkomsel är mycket praktisk att göra.

Bara genom att trycka på en kombination av siffror kan du stoppa omedelbart din NSP-prenumerationsprocess direkt.

Är du nyfiken på hur du stoppar Telkomsels NSP med den här metoden? Kom igen, se de fullständiga stegen nedan.

Åtgärder för att stoppa NSP Telkomsel via USSD

1. Tryck på * 121 * 9 #

Öppna din telefonapplikation, sedan går du bara till telefonmenyn och trycker sedan på *121*9#.

2. Välj "Avsluta prenumeration på NSP"

Då ser du en mängd olika menyalternativ, så du behöver bara välja menyn Avsluta prenumerationen på NSP.

Därefter får du ett SMS-svar som du har avslutat prenumerationen på din NSP-tjänst.

När du får detta SMS betyder det Avslutningsprocessen som du gjorde lyckades, så du behöver inte vara rädd om plötsligt din kredit minskas igen, gäng.

3. Hur man stänger av NSP med Tom kredit

Tja, den här metoden är det sista valet om du är lat att UNREG din Telkomsel NSP. Hur man inaktiverar Telkomsels NSP är utan tvekan det enklaste gänget.

Du behöver nämligen bara tömma ditt kreditsaldo i slutet av månaden / veckan (anpassa dig till den tid du har prenumererat på NSP) för NSP-giltighetsperioden. Så att Telkomsel-pulser inte stängs av automatiskt av systemet.

För enligt Telkomsel NSP villkor som anges på den officiella webbplatsen kommer en förlängning att göras om krediten är tillräcklig.

Hur man slutar prenumerera på Telkomsel 100% Arbetar. Eftersom du senare kommer att få ett meddelande om att NSP-prenumerationen avslutas eftersom din kredit är otillräcklig.

Åh ja, både på Android och iOS, hur man inaktiverar NSP är fortfarande detsamma! Det är ingen skillnad alls, killar! Så du måste se till att du tömmer din kredit vid rätt tidpunkt. killar!

Det här är tipsen från ApkVenue om hur du inaktiverar Telkomsel NSP. Det är verkligen lätt att göra det rätt, gäng?

Förhoppningsvis, genom att prenumerera på Telkomsel NSP, blir din kredit mer effektiv eftersom systemet inte automatiskt suger upp din kredit.

Snälla du dela med sig och kommentera den här artikeln för att fortsätta få information, tips och tricks och nyheter om teknik från Jalantikus.com.

Läs också artiklar om NSP eller andra intressanta artiklar från Naufal.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found