hur man skapar en ny plats på Instagram, kan du fortfarande?

Hur lägger jag till en plats på Instagram, är det fortfarande möjligt? Istället för att undra, låt oss följa följande guide om hur du skapar en plats på Instagram!

Hur man gör en plats på Instagram är fortfarande eftertraktad 2020, med tanke på att det inte är riktigt enkelt att lägga upp semesterbilder på Instagram men det följer inte med platsen där vi är på semester. Dina vänner kommer att saknas relatera med det du lägger upp.

Målet är säkert att låta dina vänner veta var platsen är när du hämtar den cool och bästa profilfoto som du laddar upp, och senare kan de också gå till den plats där du tog bilden för inlägget.

Det finns dock tillfällen då platsen du vill lägga till i ditt inlägg inte finns på Instagram, och tyvärr har nu Instagram tagit bort funktionen för Lägg till en destination Manuellt.

Hur man gör en plats på Instagram

Om du är fast besluten att lägga till platser på Instagram finns det en hur man lägger till en ny plats på Instagram Du vet, med funktioner som du kanske inte har tänkt på tidigare.

Metoden är också väldigt lätt, du behöver bara den Facebook-applikation som ett medium för att förbättra sin plats och nya platser som du önskar kan läggas till omedelbart. Använd inte den länge!

Varför använda programmet Facebook? Om du inte bor i bergen, vet du säkert att Instagram förvärvades av Facebook för några år sedan och de är som yngre syskon idag.

Nu är Facebook- och Instagram-tjänsterna integrerade. Även om det inte längre är möjligt att lägga till platser på Instagram finns det fortfarande kryphål som du kan dra nytta av på Facebook.

Hur man lägger till plats på Instagram

Det finns några steg du måste följa för att lägga till en ny plats på Instagram, och för att göra detta behöver du Facebook-appen.

Även om det är ganska enkelt måste du göra det för att få det att fungera.

Utan vidare, här är stegen du måste följa för att lägga till en ny plats på Instagram via ditt Facebook-konto. Om du inte vet hur, läs artikeln Hur man skapar ett Facebook-konto som ApkVenue hade skrivit.

Så här lägger du till en ny plats på Instagram via Facebook-applikationen:

  1. Öppna Facebook-applikationen på din mobiltelefon och skapa en ny status.

  2. välja Checka in eller Kom över längst ned på sidan för att lägga till status.

  1. Skriv namnet på den plats du vill lägga till i Instagram-inlägget och välj det Lägg till ny plats.
  1. Välj en kategori som du ska skapa en plats från. Du kan välja mellan Hem, restaurang, evenemang, eller bara för skojs skull.
  1. Nu är det dags att lägga till platsinformation genom att ange adressen, postnumret och staden där du vill lägga till Instagram.
  1. Om så är fallet skapar du den platsen och försöker lägga till platsen i Instagram-inlägg du.

På det här sättet, hur du lägger till en plats på IG är klar, och du kan komma åt den här platsen vid en annan tidpunkt när du vill använda den igen.

Så här lägger du till plats på IG (UPPDATERING 2020)

Facebook som företaget som ansvarar för Instagram uppdatera alltid för att förbättra de tjänster de tillhandahåller, även i små frågor som att lägga till platser.

Detta görs för att säkerställa att alla användare av denna sociala medieplattform är skyddade och känner sig bekväma när de får tillgång till de tjänster som tillhandahålls.

Därför kan man inte längre använda en plats på Instagram 2020. Anledning säkerhet och noggrannhet få Facebook att ta ett steg som detta.

Även om tillägget av denna plats bara används som ett medium för skojs skull, för att undvika tvetydighet Instagram dolda funktioner och Facebook, den här funktionen kan inte användas av vem som helst längre.

För dig som vill lägga till en plats i det inlägg som görs måste du välja en plats verklig närmast din nuvarande plats.

Det är Jakas sökning när man diskuterar hur man gör en plats på IG 2020. Även om den här metoden inte längre kan användas just nu, kan en ny uppdatering ta med den igen.

Glöm inte att alltid övervaka Jakas artiklar så att du alltid får mest information aktuellt kring ny teknik och dess utveckling.

Förhoppningsvis kan informationen som ApkVenue delar den här gången vara användbar för er alla, och vi ses igen i nästa intressanta artiklar.