4 sätt att logga ut Gmail på en Android-telefon, iPhone och bärbar dator, enkelt!

Vill du veta hur du loggar ut eller tar bort ett Gmail-konto från en enhet? Här granskar ApkVenue det enklaste sättet att logga ut Gmail på Android-telefoner, iPhones och bärbara datorer, bara 5 minuter! ''

Skapa användare smartphone med Android-operativsystemet är du säkert bekant med konton Gmail alias Google mejlrätt?

För att kunna njuta av tjänster som Google Play Store till YouTube måste du verkligen logga in Gmail-konto. Om du inte har ett, är det ganska enkelt att skapa ett Gmail-konto!

Tänk sedan om du vill ändra ett nytt Gmail-konto och logga ut gammalt konto, gäng?

Tja, i den här artikeln kommer ApkVenue att granska samling av sätt logga ut Gmail på Android-telefoner, iPhones och bärbara datorer det enklaste du kan träna själv.

Insamling av sätt Logga ut Det enklaste Gmail på Android-telefoner, iPhones och bärbara datorer!

Många människor letar efter sätt logga ut Gmail med deras konto till exempel för flera ändamål. Som att vilja byta till ett nytt Gmail-konto, byt mobiltelefoner, flytta sedan till en annan mobiltelefon och så vidare.

Termin logga ut tolkas ofta som ta bort Gmail-konto, gäng. Men det är inte ett sätt att radera Gmail permanent, utan bara ta bort det från din enhet!

För att göra det tydligare kommer ApkVenue denna gång att diskutera stegen för logga ut Gmail på Android, iPhone och laptop, komplett med bilder så att du enkelt kan förstå dem.

1. Sätt Logga ut Gmail på en Android-telefon

Som Jaka sa tidigare, en lösning sätt logga ut från Gmail på en Android-telefon är att ta bort Google-kontot från enheten.

På detta sätt raderas all Google-kontodata som lagras på enheten, t.ex. kontakter, meddelanden och andra. Data som lagras på Google kommer dock inte att raderas, verkligen!

Steg 1 - Öppna Gmail-appen och välj konto

 • För vägen logga ut Gmail på Android, första gången du måste gå till applikationen Gmail tryck sedan på profilikon du är längst upp till höger på skärmen.

Steg 2 - Börja hantera Gmail-konton på Android-telefoner

 • Då visas det dyka upp som innehåller Gmail-kontot registrerat på din enhet. Här behöver du bara trycka på alternativet Hantera konton på den här enheten> Google.

Steg 3 - Logga ut Gmail-konto på Android

 • Här får du en detaljerad bild av Google-kontodata lagrade på din Android-telefon. Om du är säker trycker du på knappen Mer längst ned och tryck sedan på Ta bort konto.
 • På så sätt kommer ditt Gmail-konto automatisktlogga ut från en Android-enhet. Riktigt enkelt, eller hur?

VARNING:


Sätt logga ut Jag tränar Gmail på Android på Xiaomi-telefoner baserat på MIUI 11. För den typ av metod logga ut Gmail på OPPO, Vivo och andra kommer att vara ungefär samma.

2. Sätt Logga ut Gmail på iPhone

Under tiden, om du använder iOS-baserade enheter, som iPhone och iOS, kan du också följa sätt logga ut Gmail på iPhone enligt följande som förhoppningsvis hjälper dig, gäng.

Steg 1 - Öppna Gmail-appen på iPhone

 • Första gången öppnar du applikationen Gmail på iPhone och tryck sedan på profilikon längst upp till höger på skärmen.
 • dyka upp Google som visas, allt du behöver göra är att välja alternativet Hantera konton på den här enheten.

Steg 2 - Logga ut Google-konto på iPhone

 • På sidan Hantera kontonDu måste bara välja vilket Google-konto du vill ta bort från din iPhone genom att trycka på knappen Ta bort från den här enheten.
 • Det kommer att finnas en varning i förväg angående de data som kommer att raderas. Om du är säker på att du bara måste trycka på Ta bort.

3. Sätt Logga ut Gmail på mobilpassning Webbläsare

Varför finns det då? sätt logga ut Gmail på HP går igenom webbläsare? Eftersom det finns en möjlighet du också logga in och få tillgång till Googles e-post genom att låna din väns mobiltelefon via webbläsare, som Google Chrome.

För att upprätthålla sekretess och säkerhet för ditt konto kan du också ta bort ditt Gmail-konto på din väns mobiltelefon på följande sätt.

Steg 1 - Öppna Gmail på Webbläsare HP

 • Inte Gmail i appen webbläsare på din telefon och tryck sedan lätt på ikon hamburgare som finns i det övre vänstra hörnet. Tryck sedan på ditt Gmail-konto enligt nedan.

Steg 2 - Välj Gmail-konto

 • Då måste du bara välja ett alternativ Hantera konton på den här enhetenoch välj sedan det Gmail-konto som du vill ta bort från enheten.

Steg 3 - Logga ut Gmail-konto på HP

 • Precis som i diskussionen om den första punkten kommer du att få en titt på Google-kontodata lagrade på enheten. För att radera, tryck bara på Mer> Ta bort konto.

VARNING:


Sätt logga ut Gmail på HP med den här metoden gäller användare Android (Google Chrome) och iPhone (Safari), där stegen är nästan exakt samma.

4. Sätt Logga ut Gmail på PC och bärbar dator

Slutligen här! Du kan också vara förvirrad över hur sätt logga ut Gmail på en bärbar dator eller PC du, eller hur? Den här är enklare och metoden är kortare. Titta bara på det direkt!

Steg 1 - Klicka på profilikonen

 • Det första steget är att du öppnar den Gmailwebbläsare PC eller bärbar dator och tryck sedan lätt på profilikon som ligger längst upp till höger.

Steg 2 - Välj Logga ut

 • Kommer komma dyka upp för att hantera ett Gmail-konto. Här behöver du bara välja menyn Logga ut / logga ut och så har du gjort logga ut Gmail-konton från datorer och bärbara datorer, gäng.
 • Om du logga in med flera konton på Gmail-bärbar dator eller PC visas ett alternativ Logga ut från alla konton / Logga ut från alla konton vilket innebär att alla registrerade konton kommer att utfärdas.
 • För att öppna det igen är allt du behöver göra att välja Gmail-kontot och ange det Lösenord Begagnade.

Video: Lösenord Gmail ingår? Detta är en samling viktiga uppgifter som ofta stulits Hackare

Det är så logga ut Gmail på Android-telefoner, iPhones och bärbara datorer som du enkelt kan öva på mindre än fem minuter vet du.

Åh ja, med det häftiga cyberbrottet nyligen rekommenderar ApkVenue också att du byter ut det Lösenord Gmail regelbundet, gäng.

Hur, enkelt och väldigt enkelt sätt, eller hur? Förhoppningsvis är den här artikeln användbar och glöm inte att kommentera och dela den här artikeln med dina vänner!

Läs också artiklar om Gmail eller andra intressanta artiklar från Fanandi Ratriansyah.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found