ett enkelt sätt att rota Android Lollipop 5.1 utan dator

Det finns många sätt du kan göra för att öppna Android root-åtkomst. Men det är fortfarande sällsynt att rota Android Lollipop 51.1. I den här artikeln kommer ApkVenue att diskutera hur man rotar Android Lollipop 5.1 utan att använda en dator.

Fri tillgång rot på Android är en viktig sak att göra, särskilt om du gillar att göra ändringar på din Android-smartphone. Med öppen åtkomst rot på din Android kommer du att vara mer fri att komma in i systemet som tidigare var låst av säljaren. Det finns många sätt att göra för att öppna åtkomst rot Android. I den här artikeln kommer ApkVenue att diskutera sätt rot Android Lollipop 5.1 utan att använda en dator.

  • Enkla sätt att rota alla typer av Android utan dator
  • Hur man rotar alla typer av Android med towelroot
  • Så här säkerhetskopierar du och återställer alla program på Android utan rot

Även om det har börjat rullas ut uppdatering Android Marshmallow 6.0, men Android Lollipop 5.1 är fortfarande det senaste Android-operativsystemet som lanseras av Google globalt. Tyvärr är operativsystemet som har börjat absorberas av smartphone-leverantörer fortfarande lite känt för sina svårigheter att använda applikationer rot som Towelroot och Framaroot.

Hur man rotar Android Lollipop 5.1 utan en PC

ApkVenue använder en smartphone från Coolpad, det är Coolpad Sky Mini. Denna smartphone levereras med standardoperativsystemet Android 5.1.1. ApkVenue har försökt göra det på många sätt rot på Jakas smartphone, och resultaten är noll om du använder Framaroot eller Towelroot. Men det visade sig vara framgångsrikt med metoder rot Android Lollipop för alla Android Lollipop-enheter som ApkVenue tillhandahåller detta.

Root Android Lollipop 5.1 med Kingroot

Kingroot inklusive en programvara som har använts i stor utsträckning och betrodda för öppen åtkomst rot på Android enkelt. Förutom den lilla filstorleken är Kingroot också känd som gränssnittdet är det enkel och lätt att använda. Tyvärr bara för en tid sedan Kingroot Stöd endast upp till Android 4.4. i alla fall nu har Kingroot Stöd upp till Android 5.1-enheter.

  1. Istället för att be dig ladda ner Kingroot-applikationen kommer ApkVenue att berätta att du laddar ner appen Rena. Ansökningar gjorda Studio King, som också är en Kingroot-utvecklare, detta är en multifunktionell applikation som kommer att vara en bro för dig för att få tillgång till Kingroot-applikationen. Denna applikation är också användbar för att kontrollera om din Android har åtkomst rot eller inte.

  2. När du har laddat ner Purify, öppna programmet. Sedan Välj Rena nu. Om det visar sig att din Android har åtkomst rot, du behöver inte göra processen rota. Men om du inte har tillgång rot, kommer du att få instruktioner för att komma åt sidan www.kingroot.net för att ladda ner den senaste Kingroot-apk.

  3. Ladda ner Kingroot apk. Efter nedladdningen installerar du Kingroot apk.

  4. Om Kingroot redan är installerat startar du processen rot med Kingroot öppnar du bara det installerade KingRoot-programmet. Då kommer det att verifieras av din enhet om Stöd bearbeta rota använder Kingroot eller inte. Försök att klicka Försöka att slå rot.

  5. Sedan väntar du på processen rota Gjort. Om det misslyckas betyder det att Android Lollipop-enheten du använder inte kan användas.rot med Kingroot. Och om du lyckas, gratulerar du lyckas rot Din Android Lollipop 5.1!

Om det är så rot Android Lollipop 5.1 med Kingroot-applikationen misslyckas, du behöver inte vara ledsen. Fler och fler användare misslyckas med att göra det rot hans Android Lollipop 5.1-enhet använder Kingroot, den kommer att användas som referens för King Studio för att uppdatera Kingroot så att smarttelefonen kan användas.rot med Kingroot. Så var inte rädd för att försöka rot Din Android Lollipop 5.1 använder Kingroot!

Slutsats

Dessa tips är förmodligen svaret på frågan sätt rot Android Lollipop som du mycket letar efter samtidigt sätt rot Coolpad Sky Mini. Om Coolpad Sky Mini fortfarande är sällsynt kan användarna nås.rot med Kingroot apk, hur är det med Android Lollipop 5.1-enheten från en leverantör med många användare? Naturligtvis borde detta vara ett övervägande för dig att försöka rot Android Lollipop 5.1-enhet från Samsung, Xiaomi, eller Som oss.

Vem vet, den senaste Kingroot kan användas som en metod rot Android Asus Zenfone 2 utan dator? Eller kanske ett sätt rot Xiaomi Redmi Note 2 eller Samsung Galaxy J2. Lycka till!