10 appar för låtskärare för Android

Rekommendationer för de bästa applikationerna för sångklippare på Android som du enkelt kan använda, känns som en DJ eller musikkompositör utan en kurs!

Ofta är bara vissa delar av en låt våra favoritdelar. Den delen vill ibland göras ringsignal.

Har du upplevt det?

Om så är fallet behöver du hjälp av ett program som bara kan klippa låtar i den del du gillar.

Den här gången kommer ApkVenue att älska rekommendationer från de tio bästa applikationerna på Android som du enkelt kan använda.

Bästa rekommendationer för applikation av sångskärare

Den sångklippapplikation som ApkVenue kommer att rekommendera är inte bara funktioner för att klippa låtar utan kan också användas för redigera ljudfiler för många användningsområden. Titta bara på listan!

1. MP3-skärare / MP3-skärare

ApkVenues första rekommendation är MP3-skärare. Med denna applikation kan du klippa ut och kombinera MP3-filer på en gång.

Förutom att redigera ljud kan du också använda MP3-skärare för klippa filer i videoformat. Denna applikation stöder MP3, WAV, AAC, AMR, 3GPP, 3GP och M4A ljudfilformat.

För- och nackdelar med MP3 Cutter

FördelarBrist
Klipp ut olika ljud- och videoformatStorlek ganska stor applikation
Verktyg lätt att användaOförenlig på vissa mobiltelefoner

Skaffa MP3 Cutter i Play Store

2. Musikredigerare

Nästa applikation heter Musikredaktör. Denna applikation stöder olika ljudredigeringsfunktioner. En av de coolaste är ljudkonverterare.

Du kan konvertera en ljudfil till ett annat format med den här applikationen. Format som stöds inkluderar MP3, AAC, WAV, M4A-kodare etc. Music Editor tillhandahåller också premiumversion med många fördelar, varav en är utan reklam.

För- och nackdelar med musikredigeraren

FördelarBrist
Funktioner förhandsvisning efter redigering-
Annonsfri-

Skaffa musikredigeraren i Play Store

3. Timbre: Klipp, gå med, konvertera

Den tredje rekommendationen från Jaka är Timbre: Klipp, gå med, konvertera. Denna ansökan klassificeras också som fullständig, killar. Du kan redigera ljud- och videofiler.

Förutom att klippa kan du också konvertera ljudfilformatet till video eller tvärtom. Hur man använder det är också enkelt, kan du läsa i artikeln Hur man skär MP3-låtar med hjälp av Timbre.

För- och nackdelar med Timbre: Cut, Join, Convert

FördelarBrist
Redigera ljud- och videofilerInklusive tunga applikationer
Ytterligare funktion skiljer ljud från video-
Produktivitet Xeus-appar LADDA NER

4. MP3 Cutter och Ringtone Maker

Den fjärde ansökan finns MP3 Cutter och Ringtone Maker, killar. Du kan klippa låten på något sätt trimning (ta bort vänster och höger) samt genom att ta bort mitten.

Du kan göra klippresultatet för den här låten som en telefon- eller larmsignal. Även du kan ställa in kontakt ringsignaler direkt från denna applikation.

Fördelar och nackdelar med att klippa musik

FördelarBrist
Stöder alla sångformatGanska svårt för nybörjare att använda
Spela in och redigera omedelbart-

Få Cut Music i Play Store

VISA ARTIKLAR

5. Music Cutter

Dessutom finns det en applikation för sångklipp som heter Musikskärare, killar. Du kan använda den här applikationen för att redigera ljudfiler med format som mp3, m4a, wav, flac, acc och andra.

Visst denna applikation helt gratis till dig! Applikationsgränssnittet är också väldigt enkelt, så det är vänligt för dig som inte har en redigeringsförmåga.

För- och nackdelar med Music Cutter

FördelarBrist
Spela musik direkt efter redigeringStorlek ganska stor applikation
Total gratis ansökan-

Skaffa Music Cutter i Play Store

Nästa applikation

6. Ljud MP3-skärare

MP3 Audio Cutter den har mycket kompletta funktioner, killar. Från att klippa, konvertera, jämnt remix audio.

Du kan också använda den här applikationen för att lyssna på musik, aka en MP3-spelare. Det är lämpligt för dig som verkligen gillar att spela musik som en DJ.

Fördelar och nackdelar med MP3 Audio Cutter

FördelarBrist
Verktyg passar en DJ-
Funktionen för sammanslagning av filer är enkel att använda-

Skaffa Audio MP3 Cutter i Play Store

7. Musik Trimmer

Nästa finns Musik Trimmer, killar. Inte bara klippa ner den nedladdade låten, du kan också klippa den inspelade ljudfilen.

Efter att du har klippt ut låten kan du omedelbart göra den till en ringsignal, larm eller aviseringstone på din mobiltelefon. killar.

För- och nackdelar med musiktrimmer

FördelarBrist
Live ringsignal modifiering-
Olika funktioner är enkla att använda-

  • Stöder MP3-, WAV-, AAC- och AMR-filformat.
  • Gränssnitt väldigt enkelt.
  • Mycket liten applikationsstorlek.

Skaffa musiktrimmer i Play Store

8. ZeoRing

Nästan samma som den tidigare ansökan, ZeoRing inklusive applikationer som kan spela in hemlagade låtar för senare användning som ett larm, ringsignal eller bara delas på sociala medier.

Naturligtvis är denna applikation också en av de bästa med en funktion som kan klippa och kombinera låtar. Denna applikation har en mycket liten storlek på endast 1 MB!

Fördelar och nackdelar

FördelarBrist
Olika låtskärare funktioner-
Storlek mycket liten applikation-

9. Lexis Audio Editor

Lexis Audio Editor utan tvekan en av de applikationer som har flest funktioner, det är med andra ord inte bara för att klippa låtar.

De funktioner som är tillgängliga i denna applikation, bland andra Radera, sätt in tystnad, trimma, blekna in, blekna ut, normalisera, brusreducering, ändra tempo, hastighet, tonhöjdoch många andra funktioner.

Fördelar och nackdelar

FördelarBrist
Massor av tillgängliga funktioner-
Lätt att använda-

10. Ringtone Maker - MP3-skärare

Den sista rekommendationen är Ringtone Maker - MP3 Cutter. Denna applikation är faktiskt en speciell applikation att göra ringsignal eller ringsignaler. En av de mest använda funktionerna är dock MP3 Cutter.

Denna applikation kan läsa nästan alla sångformat. Ta det lugnt, för de av er som aldrig har redigerat en låt alls eftersom den här applikationen är väldigt lätt att använda.

Fördelar och nackdelar

FördelarBrist
Lätt att använda-
Lätt applikationsstorlek-
LuckyStar video- och ljudappar LADDA NER

Det är Rekommendationer för Android-låtskärare Jakas bästa version. Du kan välja applikationer baserat på de funktioner de erbjuder.

Nu kan du enkelt klippa dina favoritdelar av dina favoritlåtar för att göra dem ringsignal eller bara för dig att spara och dela på sociala medier. Lycka till!

Läs också artiklar om Låt eller andra intressanta artiklar från Reynaldi Manasse.