Kan inte Netflix öppnas? detta är orsaken och hur man fixar det

Varför kan inte Netflix-appen öppnas på en Android-mobiltelefon? Kom igen, identifiera först orsaken och hur du fixar den så att du kan strömma igen, kolla här!

År 2020, vem skulle ha trott det innehållet ström filmer via smarttelefonenheter ökar, gäng? En som är säker "stänkte" denna trend är Netflix.

Netflix som är en applikation ström Dessa filmer och TV-serier presenterar mycket exklusivt innehåll med lovande kvalitet.

Men vad händer om när jag njuter av att titta, kan Netflix-applikationen plötsligt inte öppnas eller nås. Inget behov av panik, gäng!

Den här gången kommer ApkVenue att granska ett nummer orsaker och hur man löser Netflix kan inte öppnas på en Android-telefon som du kan se nedan.

Detta är anledningen till att Netflix inte kan öppnas på en Android-mobiltelefon, är den blockerad?

Som ni vet är Indonesien ett av länderna som blockerar Netflix-innehåll eftersom det anses vara fullt av pornografiska element.

Även om dessutom många av de bästa Netflix-filmerna och -serierna har hög kvalitet och kan lägga till din insikt, vet du.

Förutom anledningen till blockeringen undrar jag vad som hände anledningen till att det inte går att öppna Netflix. ApkVenue kommer i sin helhet att granska punkter som följande, gäng.

 1. Netflix-appen än uppdatering, vilket kan leda till flera buggar så Netflix kan inte logga in eller öppnas ordentligt.
 2. Service Netflix blockerad, särskilt för Telkomsel (simPATI, US Card, Loop, Halo Card) och IndiHome-användare. Blockering är inte bara begränsad till applikationen utan även för den officiella Netflix-webbplatsen.
 3. Prenumerationspaketet har löpt ut, kanske du inte insåg att du använde 30-dagars gratisläge när du först använde det och glömde att förnya din betalning för nästa månad.
 4. Risk användning av ett detaljhandeln Netflix-konto, i den meningen att du köper ett konto inte via den officiella Netflix-webbplatsen och applikationen. Köp till exempel ett Netflix-konto på Instagram eller e-handel.
 5. Fel användning VPN-app för Netflix, eftersom inte alla VPN-applikationer har åtkomst till Netflix och kan blockeras i appen.

Samling av sätt att övervinna Netflix kan inte öppnas på Android enkelt, 100% Arbetar!

I denna diskussion, hur man fixar Netflix kan inte öppnas gäller ansökan mobil för Android-telefoner och iPhones.

För att de flesta människor i dag föredrar att se igenom smartphone, eftersom det kan ligga och bevittna överallt. Vilka är metoderna?

1. Uppdatering Senaste Netflix-appen

Det första du kan göra för att lösa Netflix som inte kan öppna på din mobiltelefon är att kontrollera uppdatering den senaste Netflix-appen.

För Android-användare kan du använda Google Play Store-tjänsten, medan iPhone- och iPad-användare kan använda App Store.

Dessutom kan du också få den senaste Netflix-applikationen via länken som ApkVenue tillhandahåller nedan, gäng!

Apps Entertainment Netflix, Inc. LADDA NER

2. Se till att Netflix-prenumerationspaketet fortfarande är aktivt

Nu kan du enkelt registrera dig för ett Netflix-konto utan kreditkort direkt på din mobiltelefon. Även för första gången användare kan du njuta 30 dagars gratis tittning, du vet.

Kanske är det så kul att titta på att du glömmer att göra en Netflix-prenumerationsbetalning, som vanligtvis faktureras varje månad.

Vad du kan göra är att se till att ditt Netflix-prenumerationspaket fortfarande är aktivt. Till hur man kontrollerar Netflix-betalning du kan göra stegen enligt följande.

 • Öppen webbläsare i smartphone besök sedan webbplatsen Netflix (//www.netflix.com) och logga in med ett registrerat konto.
 • Knacka Meny välj sedan ett alternativ konto. För att se faktureringstidpunkten och typen av prenumerationspaket behöver du bara trycka på alternativet Faktureringsuppgifter.
 • Om du vill ändra din betalningsmetod eller ändra ditt kreditkort måste du bara välja Uppdatera betalningsinfo och bara ändra detaljerna.
 • Under tiden, om du använder ett detaljhandeln Netflix-konto, rekommenderar ApkVenue att du byter till att använda den officiella. Speciellt när det redan finns Mobilpaket som börjar vid 49 tusen rp, du vet.

Så här fixar du Netflix kan inte öppna en annan ...

3. Använd inte bara en VPN-app för Netflix

Förvänta dig inte att ett kraftfullt VPN-program öppnar blockerade webbplatser, du kan också använda den för att komma åt Netflix, gäng!

ApkVenue bevisade det också med applikationen VPN Master och försök att titta på Netflix på IndiHome-nätverket.

Resultaten när du vill titta visas dyka upp en varning som säger om Netflix-appen upptäcker användningen av blockeringen eller ombud, så videon kan inte spelas upp.

Men ta det lugnt, ApkVenue har också skrivit flera rekommendationer för VPN-applikationer för att titta på Netflix som har visat sig vara framgångsrika när de blockerar dem.

Som Express VPN, NordVPN, eller SurfShark. Ja, även om dessa tre VPN-applikationer är premium, så du behöver ytterligare prenumerationsavgifter för att använda dem, gäng.

4. Använd en speciell applikation för att titta på Netflix på Telkomsel och IndiHome

Verkligen, Telkomsel och IndiHome bli en populär telekommunikationstjänst i Indonesien och många använder den.

Men tyvärr blockerar Telkomsel och IndiHome åtkomst till Netflix, gäng. En lösning är att du kan byta till leverantör Övrig.

Som Smartfren som har ett Super 4G videopaket som har filmkvot att titta på Netflix eller Tri med 10 GB + 10 GB YouTube / Netflix 30-dagarspaket för endast 70 000 IDR.

Om du ändå väljer att använda Telkomsel och IndiHome för att titta på Netflix, kan du också prova några av följande metoder.

 • För Android-mobiltelefoner kan du lösa Netflix som inte kan öppnas på Telkomsel och IndiHome förresten Installera Ansökan Intra och aktivera när ström Netflix.
 • För iPhone- och iPad-enheter kan du också prova applikationen Intra eller DNS-mantel för att aktivera automatisk privat DNS på iOS.
 • För PC- eller bärbara användare kan du också titta på Netflix genom att först aktivera anslutningen via applikationen Adguard för Windows.

5. Använd Privat DNS i Inställningar för Android-telefoner

Slutligen, om du är lat Installera Ytterligare applikationer som VPN för att komma åt Netflix på Android kan du använda inställningarna direkt Privat DNS, du vet.

Den här metoden gäller faktiskt inte för alla typer av Android-telefoner, men det skadar inte att prova följande steg, gäng.

 • Gå till menyn Inställningar> Anslutningar> Fler anslutningsinställningarsmartphone Android.
 • Välj ett alternativ Privat DNS fyll sedan i den Privat DNS-leverantörs värdnamn: dns.adguard.com. Knacka Spara att spara.
 • Försök nu öppna Netflix-applikationen, är den tillgänglig eller inte. Det är enkelt, eller hur?

VARNING:


Hur man löser Netflix kan inte öppnas med Privat DNS ovan med smartphone Samsung. Utför samma DNS-inställningar på andra typer av Android-telefoner.

Video: Hur man ansluter en mobiltelefonskärm till en TV, att titta på Netflix är ännu roligare!

Hur? Har Netflix-problemet inte öppnats på din mobiltelefon löst eller inte?

Om så är fallet är det naturligtvis väldigt enkelt att lösa detta problem, eller hur? Och om inte, kan du försöka upprepa det och vara noga steg för steghenne, gäng.

Om du fortfarande har problem, tveka inte att fråga i kommentarfältet nedan. Lycka till och lycka till!

Läs också artiklar om Netflix eller andra intressanta artiklar från Gito Yudha Pratomo.