5 bästa stadsbyggnadsspel för pc 2017

Den här gången kommer ApkVenue att hänvisa till de 5 bästa stadsbyggnadsspelen på PC. Vill du veta vad? Låt oss ta en titt på följande beskrivning.

Du gillar en veranda bli borgmästare och organisera din stad? Nu behöver du inte vara borgmästare bara för att kunna känna spänningen med att organisera och hantera bygg en stad. Du måste bara spela genrespelet stadsbyggnad.

Det bästa stadsbyggnadsspelet är en typ av spel som kräver att du gör det bygg en stad och skaffa boende och hantera alla nödvändigheter i din stad. Denna typ av spel är perfekt för dig som vill organisera en stad som du själv skapat och inte kan förverkligas i den verkliga världen.

Den här gången kommer ApkVenue att ge en referens De 5 bästa stadsbyggnadsspelen på PC. Vill du veta vad? Låt oss ta en titt på följande beskrivning.

  • Inte bara slösa tid, dessa 5 spel hävdas också att träna din hjärna
  • 8 häpnadsväckande fakta om spelare som du måste veta
  • Förutom att vara roliga kan dessa 5 spel vara en inkomstkälla, så här ...

5 bästa stadsbyggnadsspel för PC 2017

1. Städer Hylines

Städer Hylines ha gameplay vilket är väldigt realistiskt så att det kan få dig att bli som en riktig borgmästare. I det här spelet måste du inte bara bygga och organisera en stad för att bli vackrare, men du måste också göra det tillgodose behoven hos dina invånare och även stadsproblem som trängsel, föroreningar och andra stödjande anläggningar som sjukhus.

Detta spel släpptes 2015 och utvecklaren har också släppt flera DLC: er som du kan köpa och spela. Exempel Natural Disaster DLC vilket gör att du har förmågan att förstöra din stad med använder naturkatastrofer.

2. SimCity (2013)

FranchiseSimCity är föregångaren till stadsbyggnadsgenren för att bli känd. Till skillnad från Cities Skylines, som kräver att du tillgodoser dina medborgares behov, fokuserar SimCity mer på dig för hur gör din stad vackrare.

SimCity är förmodligen den avslappnade versionen av Cities Skylines som är mer lämplig för de av er som bara vill smaka på den här spelgenren.

3. Förvisad

Detta spel är inte det bästa stadsbyggnadsspelet där du kan bygga motorvägar och skyskrapor, men bara du kan bygg en by som består av byggnader som hus, gårdar, gruvor och andra. Invånarna är det huvudaspekten i det här spelet. I grund och botten, om alla dina invånare är döda, då kan du säga spelet är över.

För det måste du vara smart mot håll dina invånare vid liv genom att skaffa mat, inrätta ett sjukhus och du måste också vara beredd när vintern kommer. Spel i detta spel väldigt beroendeframkallande och mycket roligt att spela.

4. Städer XXL

Citiies XXL Det har samma spel som andra stadsbyggnadsspel, men det här är det bästa stadsbyggnadsspelet mer fokuserad på ekonomin som att använda naturresurser och sälja grundläggande förnödenheter som olja, mat och dryck till andra städer. Detta spel har många unika byggnader som du kan sätta efter önskan. Fokus för spelet i detta spel är på multiplayer.

5. Tropico 5

Spel Tropico är ett unikt stadsbyggnadsspel där du kan bygga en stad som ursprungligen bara består av en liten karibisk ö till en ö som har sofistikerad teknik. Det krävs inte bara att hantera en stad utan det måste du också strategisera att din ö inte ska attackeras av andra öar med diplomatiska relationer. Tropico 5 gör att du startar din stad från kolonialtiden till 2000-talet som är full av teknik.

Tja, där är det De 5 bästa stadsbyggnadsspelen för PC. Hur? Är du intresserad av att testa ett av dessa spel? eller om du har spelat det, glöm inte att berätta det i kommentarfältet.