hur man använder psiphon pro för att surfa gratis

Vill du ha gratis internet men vet inte hur? Följ bara hur du använder Psiphon Pro nedan, det kan vara för Telkomsel, Indosat, Xl, upp till 3!

Internet är ett stort krav för smartphone-användare, inklusive Android-smartphones. I Indonesien måste vi oftast köpa ett datapaket för att kunna anslutas till en internetanslutning.

Priset är något varierat, men det är fortfarande ganska dyrt jämfört med andra länder. Du kan till exempel se en lista över internetpaketpriser i Indonesien som ApkVenue har skrivit här.

Så vad gör du för dem som är i akut behov av internet? Lugna dig, gäng! Kommer Jaka att berätta hur man använder Psiphon Pro-applikationen för gratis internet. Vad är Psiphon Pro? Kolla in följande ApkVenues recension!

Vad är Psiphon Pro?

Applikationer som kan användas för gratis internet är Psiphon eller också allmänt kända av människor vid namn Psiphon Pro. Denna applikation fungerar genom att använda buggar från vissa mobiloperatörer.

Bortsett från det, som en Den bästa VPN-applikationen för Android-telefoner, Psiphon Pro är också känt för att kunna öppna olika webbplatser som blockeras av regeringen.

Det coola är att denna applikation kan öka internethastigheten på din mobiltelefon. Känslan av att spela spel eller surfa på internet i hög hastighet är mycket möjligt!

Användarvillkor för Psiphon Pro-applikationen

Det visar sig att Jaka bara fick reda på det inte alla mobiloperatörer kan använda Psiphon Pro. Dessutom, som huvudvillkor, måste du se till att din Android-telefon är i ett tillstånd avrot.

Detta är mycket viktigt att göra eftersom Psiphon Pro själv utnyttjar befintliga buggar från din mobiloperatör. Denna metod görs också för att öka effektiviteten i Psiphon Pro-applikationen på din Android-mobiltelefon.

Om inte, kan du använda en serie av de bästa Android-rotapplikationerna som finns tillgängliga på Jakas webbplats. Men var försiktig, att rota din mobiltelefon för ofta kan ha en dålig inverkan, du vet!

Hur man använder Psiphon Pro för gratis internet

Om du har rotat kommer ApkVenue att berätta hur du använder eller aktiverar Psiphon Pro för din Android-mobiltelefon med Telkomsel-, Xl- eller Axis-leverantörer, Indosat, Smartfren, upp till 3. Lyssna noga!

Steg 1 - Se till att krediten är helt tom

  • För det här steget finns det faktiskt olika versioner som ApkVenue hittade. Det finns de som säger att krediten måste tömmas, det finns andra som säger att det inte är nödvändigt.
  • ApkVenue kommer dock att följa det andra förslaget, vilket är att tömma upp till 0 Rupiah kvar.

Steg 2 - Ladda ner Psiphon Pro-applikationen

  • Ladda ner applikationen Psiphon Pro i Google Play Butik. ApkVenue har tillhandahållit länken nedan, ladda ner den.

Ladda ner Psiphon Pro

Steg 3 - Öppna Psiphon Pro

  • Öppna Psiphon och välj sedan ett alternativ Start längst ner till vänster.
  • Efter det kommer du att ställas inför två alternativ. välja Tunnel Hel enhet, ge sedan åtkomst till programmet på din mobiltelefon.

Steg 4 - Ställ in alternativ

  • Därefter får du ett meddelande om IP-adressen samt det land och den stad som används.
  • Gå till alternativfunktionen och tryck sedan på Fler alternativ.
  • Bläddra ner tills du hittar kolumnen Proxyinställningar. Kontrollera Anslut via en HTTP-proxy och välj Använd systemnätverksinställningar.

Gjort! Så använder du Psiphon Pro. Senare hittar du en skärm som den nedan.

Du kan komma åt internet fritt och naturligtvis kan du öppna olika förbjudna webbplatser som blockeras av regeringen.

"Kapa" Internet gratis, Kah?

I denna tid och tid är internet otroligt ockuperat toppen av mänskliga behov förutom kläder, mat och skydd. Eftersom internetanslutningen är så viktig känns det som att bo i en grotta en dag utan att ansluta till den.

Internetpaketpriser som är dyra och inte överkomliga för lägre klassen kommer att bjuda in stygga element att stjäla alias kapning datapaket eller WIFi så att du kan surfa gratis.

Naturligtvis är det så skadar många parter, gäng. Inte bara internetprenumeranter utan också leverantörer som tillhandahåller det.

Att "piratkopiera" internet gratis är också extremt riskabelt bjuda in skadlig kod eller virus, med tanke på att vi inte direkt bryter in i vårt eget säkerhetssystem för att hitta internetnätverket.

Därför var vad Jaka sa ovan bara bara insikt ja, gäng. ApkVenue avråder dig starkt från att använda, än mindre att missbruka informationen ovan för personlig vinning, utom i mycket nödsituationer. Har du det, gäng?

Så här använder du Psiphon Pro. Förutom metoden ovan har ApkVenue också skrivit obegränsade gratis internetmetoder som garanteras vara halala och säkra. Lycka till!

Läs också artiklar om Tech Hack eller andra intressanta artiklar från Diptya.