10 bästa gratis online-lärande (e-learning) appar 2020

Detta är den bästa gratis online-inlärningsapplikationen som underlättar undervisnings- och inlärningsprocessen och absorberar material (Uppdatering 2020)

Online-lärande applikationer verkar bli primadonna nyligen, särskilt bland studenter, gäng!

Fallet med Covid-19-överföring i Indonesien blir högre för varje dag. Alla protokoll har börjat implementeras av de centrala och lokala myndigheterna för att stoppa spridningen av viruset.

Ett av de protokoll som genomförs är tillfälligt upphävande av undervisnings- och inlärningsaktiviteter på skolor eller campus. Vi har studerat hemifrån i flera månader utan direkt vägledning från en lärare.

Men du behöver inte oroa dig! Genom smartphone Android och iPhone som du har, nu finns det många alternativ för gratis inlärningsapplikationer som kan nås med internetaliaset e-lärande, till exempel som språkinlärningsapplikation.

Är du nyfiken på ansökan? Låt oss titta på recensionerna först inlärningsapplikation uppkopplad fri på Android som ApkVenue har skrivit i sin helhet nedan, gäng.

Samling av lärande applikationer Uppkopplad Bästa gratis 2020, skapa lektioner och undervisning Uppkopplad!

Håll dig vaken och bli inte panik! För att avvärja spridningen av Corona-viruset (Covid-19) elimineras och överförs hemmaundervisningen (KBM) på alla utbildningsnivåer.

Detta förmedlades av guvernören för DKI Jakarta, Anies Baswedan till guvernören för västra Java, Ridwan Kamil, som stängde skolans inlärningsaktiviteter på obestämd tid.

Som ett alternativ uppmuntras studenter att fortsätta att ta emot läromedel genom inlärningsapplikation uppkopplad (e-lärande), såsom Ruangguru-ansökan och Rumah Belajar-ansökan från ministeriet för utbildning och kultur.

Nu kan de två applikationerna ovan nås gratis utan att betala ett öre. Vilka andra gratis inlärningsapplikationer kan du sedan använda? Här är recensionen!

1. Ruangguru

Vem känner inte till den här inlärningsapplikationen online? Lärarrum som är en handledning ansökan uppkopplad som har en mängd funktioner och gör det enkelt för dig att förstå ämnet.

Applikationen Ruangguru tillhandahåller olika stämplar genom att titta på videor som är skräddarsydda för den utbildningsnivå och läroplan som används.

Genom att hjälpa regeringsprogram för att avvärja Covid-19-utbrottet höll Ruangguru också Online-skola i form av en gratis inlärningsapplikation.

Varje dag kommer det att finnas läromedel som sträcker sig från grundskolan, gymnasiet till gymnasiet som kan övervakas live streaming börjar kl 08.00-12.00.

För er som vill ladda ner Ruangguru ansökan är gratis, låt oss klicka på länken nedan, gäng!

DetaljRuangguru - Online-handledning
Utvecklareruangguru.com
Minimalt operativsystemAndroid 4.1 och senare
StorlekVarierar efter enhet
Ladda ner10 000 000 och högre
Betyg4.7/5 (Google Play)

Ladda ner Ruangguru här:

Produktivitetsappar ruangguru.com LADDA NER

2. Lärande hus

Republiken Indonesiens utbildnings- och kulturministerium eller Ministeriet för utbildning och kultur har också en inlärningsapplikation uppkopplad befria sig själv Lärande hus.

Precis som Ruangguru är Rumah Belajar-applikationen en inlärningsportalapplikation uppkopplad som tillhandahåller audiovisuellt innehåll, komplett med olika interaktiva element i den.

Det finns flera utmärkta funktioner i Rumah Belajar, till exempel Lärande resurser, Maya-laboratoriet, Mayaklass, Kulturell kartaosv. som kan nås utan att betala.

Bortsett från att gå igenom applikationen mobil, denna gratis inlärningsapplikation kan också nås via webbläsare på en PC eller bärbar dator via webbplatsen Belajar.kemendikbud.go.id.

DetaljLärande hus
UtvecklareKemendikbud Learning Center
Minimalt operativsystemAndroid 4.1 och senare
Storlek12 MB
Ladda ner500 000 och högre
Betyg4.8/5 (Google Play)

Ladda ner Rumah Belajar här:

Produktivitetsappar Heminlärning Ministeriet för utbildning och kultur LADDA NER

3. Google Classroom

Som ett av de största teknikföretagen i världen, Google delta också i framgången med att lära sig utan att behöva gå i skolan via en applikation som kallas Google Classroom eller Google Class.

Det här Google Classroom-programmet är anslutet till ett Gmail-konto vilket gör det lättare för dig, särskilt för användare smartphone baserat på Android-operativsystemet.

Google Classroom som ApkVenue har provat har en skärm som ett forum där lärare och elever kan interagera i det. Till exempel göra uppgifter, ge betyg, konsultera.

Enligt Jaka själv är Google Classroom mer lämpligt som en collegeapplikation uppkopplad. På grund av bristen på interaktivt innehåll som lockar inlärningsintressen hos barn och ungdomar, gäng.

DetaljGoogle Classroom / Google Class
UtvecklareGoogle LLC
Minimalt operativsystemVarierar efter enhet
StorlekVarierar efter enhet
Ladda ner10 000 000 och högre
Betyg3.0/5 (Google Play)

Ladda ner Google Classroom här:

Apps Productivity Google LLC NEDLADDNING

Inlärningsapplikation Uppkopplad Mer ...

4. Edmodo

Ansökan Edmodo har nu en ny skärm och funktioner som förbinder lärare, studenter och föräldrar att lära sig mer om undervisnings- och inlärningsaktiviteter.

Förutom att tillhandahålla material och uppgifter kan lärare också få undersökningar om de inlärningsmetoder de gör i den här inlärningsapplikationen online.

Edmodo tillhandahåller också en direktmeddelandefunktion som ansluter elever och lärare personligen. För dig som är nyfiken kan du omedelbart prova klassapplikationen uppkopplad den här ja!

DetaljEdmodo
UtvecklareEdmodo, Inc.
Minimalt operativsystemAndroid 4.4 och senare
Storlek22 MB
Ladda ner10 000 000 och högre
Betyg4.2/5 (Google Play)

Ladda ner Edmodo här:

Produktivitet Edmodo, Inc Apps LADDA NER

5. Quipper

Sedan finns det Quipper som förutom att ge inlärningsalternativ uppkopplad, kan du också ladda ner den och lära dig off-line genom denna applikation.

Quipper klassificeras också som ett ganska komplett inlärningsmaterial och anpassad till läroplanen som fastställts av regeringen.

För dig som ofta glömmer att studera kan denna inlärningsapplikation också göra veckoscheman så att din inlärningsprocess är mer organiserad.

För att njuta av exklusivt innehåll på Quipper kan du åtminstone betala en prenumerationsavgift från 90 000 IDR per månad, gäng.

DetaljQuipper
UtvecklareQuipper Ltd.
Minimalt operativsystemAndroid 5.0 och senare
Storlek11 MB
Ladda ner1 000 000 och högre
Betyg4.1/5 (Google Play)

Ladda ner Quipper här:

Apps Education Quipper Ltd. LADDA NER

6. Zenius

Erfaren sedan 2004, Zenius presentera olika funktioner för att stödja inlärningsprocessen, från grundskolan, gymnasiet, gymnasiet, yrkesskolan till högskolanivåer genom olika innehåll i den.

Huvuddragen i denna e Learning-applikation är simulering UTBK (datorbaserad skrivprovning) vilket nu är huvudkravet för inträde till majoriteten av universitet i Indonesien.

Zenius tillhandahåller också material Prova att du kan göra och se resultaten och diskutera problemet själv, gäng. Inte konstigt att denna ansökan har fått namnet den bästa applikationen av 2019-versionen av Google Play Store.

För andra material kan du också se menyn Insikt som innehåller en inlärningsstämpel från kända universitetshandledare från och utanför landet.

DetaljZenius - online-lärande
UtvecklarePT Nusantara utbildningszon
Minimalt operativsystemAndroid 5.0 och senare
Storlek30 MB
Ladda ner1 000 000 och högre
Betyg4.7/5 (Google Play)

Ladda ner Zenius här:

Appar Produktivitet PT Nusantara Education Zone LADDA NER

7. Vår klass

Dessutom finns det en inlärningsapplikation uppkoppladVår klass som erbjuder studiemöjligheter var som helst och när som helst.

En av de unika funktionerna i vårt klassrum är en social funktion som låter dig interagera med andra användare så att din inlärningsprocess blir ännu roligare.

Förutom den formella inlärningsstämpeln kan den här e-inlärningsapplikationen också förbättras skicklighet och expertis genom olika material som grundläggande Android-programmering, hur man skapar hemsida, grafisk design och mer.

DetaljClassKita - online-lärande klass
UtvecklareVår klass
Minimalt operativsystemAndroid 5.0 och senare
Storlek6,9 MB
Ladda ner50000 och högre
Betyg3.9/5 (Google Play)

Ladda ner vår klass här:

Våra klassutbildningsappar DOWNLOAD

8. Brainly

Vem bland er känner inte till detta inlärningsforum? Brainly är ett av de största forumen för studentgemenskap i världen, där mer än 100 miljoner människor deltar.

Så det fungerar är att du kan ställa frågor som du inte förstår. Senare Brainly-användare kommer att svara på dina frågor med lättförståeliga förklaringar.

Vad händer om det finns frågor och svar som inte matchar? Ta det lugnt, Brainly tillhandahåller också en verifieringsfunktion som utförs av experter, gäng.

På det här sättet behöver du inte panik längre när du gör dina läxor, men vet inte svaret. Fråga Brainly, OK!

DetaljBrainly - Utbildningsapplikation
UtvecklareBrainly, Inc.
Minimalt operativsystemAndroid 5.0 och senare
Storlek6,7 MB
Ladda ner10 000 000 och högre
Betyg4.6/5 (Google Play)

Ladda ner Brainly här:

Apps Education Brainly, Inc LADDA NER

9. Pahamify

Under tiden måste du ha panik när du väljer din drömskola och högskola, eller hur?

För dig som vill klara UTBK Saintek och Soshum, SBMPTN, Independent Examination, Simak UI, STAN Entrance Examination och andra kan du prova en applikation som heter Pahamify.

Här lär du dig provmaterial genom [videoinnehåll som att titta på YouTube, tillsammans med mentorer som kallas Rockstar lärare Pahamify.

För de av er som fortfarande är förvirrade över att välja en major, erbjuder Pahamify också en funktion för konsultation med psykologer som du också kan prova.

DetaljPahamify - UTBK-studiekamrat
UtvecklarePahamify
Minimalt operativsystemAndroid 5.0 och senare
StorlekVarierar efter enhet
Ladda ner100 000 och högre
Betyg4.6/5 (Google Play)

Ladda ner Pahamify här:

Appar Produktivitet Pahamify LADDA NER

10. SMARRT-handledning

Slutligen finns det applikationer SMARRT-handledning som är en handledning ansökan uppkopplad som ger en mängd olika läromedel som blir en plåga för studenter.

SMARRT Bimbel innehåller tre huvudämnen, nämligen Matematik, Fysikoch Kemi varav majoriteten är svår för studenterna.

Denna applikation kommer att ge en interaktiv video i form av ett enkelt och gradvis sätt att lösa problemet. SMARRT Bimbel tillhandahåller också frågesporter för att öva din förståelse i den.

DetaljBimbel SMARRT - Smart och gratis inlärningslösning
UtvecklareBedigital asiatisk anslutning
Minimalt operativsystemAndroid 4.1 och senare
Storlek14 MB
Ladda ner100 000 och högre
Betyg4.3/5 (Google Play)

Ladda ner SMARRT Bimbel här:

Produktivitetsappar Digital anslutning Asien LADDA NER

BONUS: Hur man använder Telkomsel, Indosat och Tri Learning Quota | Priset är billigt!

Vill du studera online men din kvot räcker knappt? Oroa dig inte, olika operatörer i Indonesien har tillhandahållit en speciell kvot för online-lärande åt dig, du vet.

Om du vill veta hur hur man använder studiekvoten i Telkomsel, Indosat och Tri, läs fullständigt i följande artikel, gäng:

VISA ARTIKLAR

Tja, det är rekommendationen för lärande uppkopplad gratis och bäst på smartphone Android och iPhone som du kan prova.

Så länge du är flitig och aktiv i att studera det garanterar ApkVenue att dina betyg kommer att öka, gäng. Vilken har du använt själv? Låt oss dela din erfarenhet i kommentarfältet nedan!

Läs också artiklar om Lära sig eller andra intressanta artiklar från Fanandi Prima Ratriansyah.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found