hur man lägger till Android internt minne utan root

För att ha ett stort internt minne behöver du inte byta ut din smartphone. Du kan använda den här metoden för att lägga till internt minne från ApkVenue.

För närvarande har Android-smartphones startat intern lagring vilket är ganska lätt. Nämligen med storlekar från 32 GB, 64 GB och till och med upp till 256 GB.

Men om du vill ha intern lagring så stort, naturligtvis måste du byta ut en ny smartphone. Om dina medel är svaga och nödvändiga intern lagring mer allmänt visar det sig att det finns ett GRATIS sätt!

  • 5 sätt att rota en Android-telefon med en dator och utan en PC den senaste 2020 | 100% fungerar
  • Hur man använder falsk GPS på HP Komplett med applikationsrekommendationer!
  • Så här rotar du Android säkert utan att förlora garantin

Så här lägger du till Android-internminne med GOM Saver

Fotokälla: Bild: GOM Lab

Åh ja, du kan använda detta trick för alla Android-användare, inte bara de med smalt internt minne. Genom att använda en applikation som heter GOM Saver, då kommer du att kunna lagra mycket mer innehåll på din smartphone. Inget halvhjärtat, kan lägga till internt minne upp till gigabyte.

Visst har några av er tänkt "Nibetin ya" eller "Det är svårt att använda". Oroa dig inte, för det finns tillgängligt i Indonesiska du vet! ApkVenue kommer också att använda följande:

Steg för att lägga till internt minne till Android

Steg 1

Först och främst måste du naturligtvis ladda ner "GOM Saver" först ladda ner via den här länken:

Ladda ner:Den senaste versionen av GOM Saver

Appar Verktyg GOM Media Player Android DOWNLOAD

Steg 2

Använd din smartphone som vanligt tills dess interna minne är nästan fullt. Om du har fortsatt genom att öppna ansökan "GOM Saver", följ sedan stegen enligt bilden nedan.

Fotokälla: Bild: Steg 2

Steg 3

Upprepa steg 2 igen, det är bara lite annorlunda. Du kan se detaljerna om skillnaden i bilden nedan. Klar, med detta kan du lagra mer innehåll på din smartphone.

Fotokälla: Bild: Steg 3

Bonus: Utöka internminnet med Google Drive

Om du har ett Google Drive-konto ansluter du det bara till den här applikationen. Då har du ytterligare molnlagring upp till 15 GB gratis. Logga bara in "Inställningar", då "Google Drive" och sist "Ansluta".

Office-appar och Googles affärsverktyg LADDA NER

Så här lägger du till Androids interna minne utan rot, väldigt lätt, eller hur? Med bara ett klick kan du lägga till upp till gigabyte utrymme. Låt oss prova det här tricket!

Åh ja, se till att du också läser artiklar relaterade till GOM Lab eller andra intressanta artiklar från 1S.