pubg mobil rangordning från brons - erövrare

Detta är den mest kompletta rangordningen för PUBG Mobile, Bronze to Conqueror. Kom igen, kolla din PUBG-rang nu!

PUBG Mobile är ett av Battle Royale-spel som Android för närvarande är populärt bland indonesiska spelare.

Detta spel uppnådde tidigare stor framgång genom plattform PC- och Xbox-surfplattor. Precis som andra konkurrenskraftiga mobilspel har PUBG Mobile också ett rankningssystem.

Förutom att dela kasta, tjänar Ranking-systemet också till att ytterligare stimulera spelarnas entusiasm. Men vet du redan om PUBG Mobile Rank-ordningssystemet?

Innan du trycker på rankning är det bättre att se ApkVenues artikel nedan om PUBG Mobile rankningssystem tillsammans med kraven för att uppnå det. Kolla in det!

Rankningssystem i PUBG Mobile

PUBG Mobile, särskilt i klassiskt läge, erbjuder tre spellägen, Solo, Duooch Trupp som har sin egen rankning eller rangordning. Beräkningarna kan också ses på menyn Rank på huvudsidan PUBG Mobile.

Nu har åtminstone PUBG Mobile fyra rankningar, nämligen Total Ranking, Survival Ranking, Kill Ranking och Season Ranking.

  • Total ranking, som baseras på spelarens totala prestanda under spel, från Survival Rating, Kill Rating till Survival Time.
  • Överlevnadsranking, baserat på antalet vinster som kan uppnås jämfört med förluster. Här börjar beräkningspoängen från Win Ratio och Total Win.
  • Döda betyg, mycket lämplig för spelare bära som utför många dödsuppdrag i spelet. Detta beräknas från Most Kills, K / D Ratio och Total Kills.
  • Säsong Betyg, beräknat baserat på spelets prestanda under varje säsong beroende på resultaten för varje läge i PUBG Mobile.

Vad är då systemet och rangordningen för PUBG Mobile? Är det samma som Mobile Legends rangordning? Håll dig uppdaterad!

VISA ARTIKLAR

Komplett lista över rang / rang PUBG Mobile

Har sett beräkningen av rangordningen för varje avsnitt som Jaka förklarade ovan. Naturligtvis, förutom lägena Solo, Duo och Squad, finns det fortfarande andra beräkningar som gör din rang bättre i PUBG Mobile-spelet.

Vilka är då rangordningarna i det bästa Battle Royale-spelet på den här? Istället för att vara nyfiken, är det här PUBG mobil nivåorder i sin helhet.

Skjutspel Tencent Mobile International Ltd. LADDA NER

1. Blodbrons (brons)

Den lägsta rankningen och början i PUBG Mobile-spelet. Ikon Bronsrankning använder fortfarande Pan, ett vapen närstrid det bästa i det här spelet.

Ordningen efter rang Brons PUBG Mobile
Brons V - Brons IV - Brons III - Brons II - Brons I

2. Unbending Silver (Silver)

Dessutom kan spelare gå upp till andra rang, det vill säga rank Silver avbildad med en pistol. Åh ja, pistolen i sig kan sägas vara startvapnet i PUBG Mobile.

Ordningens rangordning Silver PUBG Mobile
Silver V - Silver IV - Silver III - Silver II - Silver I

3.Heroic Gold (Gold)

För spelare i medelklassen hittar du det definitivt Guldrankning innuti. Denna rang beskrivs av ett hagelgevär, vilket är ett effektivt vapen för nära strid.

Ordningen på rangordning Guld PUBG Mobile
Guld V - Guld IV - Guld III - Guld II - Guld I

Annan PUBG Mobile Rank / Rank Order

4. Tuff platina (platina)

Nästa PUBG Mobile-ranking är där Platina rank som vanligtvis fylls av spelare som redan är proffs. För vapnet som beskriver det finns det naturligtvis en UMP som ApkVenue ofta använder också.

Ordningen efter rangordning Platinum PUBG Mobile
Platinum V - Platinum IV - Platinum III - Platinum II - Platinum I

5. Immortal Star Diamond (Diamond)

Om du har nått denna rankning verkar det som om du är mycket bra på att spela PUBG Mobile. Tja, det passar bara att AKM och M16A4 blir ikoner rank Diamond.

Ordningen på rangordning Diamond PUBG Mobile
Diamond V - Diamond IV - Diamond III - Diamond II - Diamond I

6. Glory Crown (Crown)

Kan sägas, ranka kronan att rankas som den högsta i PUBG Mobile-spelet just nu. Inte konstigt att det har blivit Kar98k-ikonen, ett av de sjukaste prickskyttvapnen i detta spel.

Ordningen efter rang Crown PUBG Mobile
Crown V - Crown IV - Crown III - Crown II - Crown I

7. Super Ace (Ace) & Invincible God of War (Conqueror)

Hittills rank Super Ace (Ace) eller Invincible God of War (Conqueror) bli topprankad i PUBG Mobile-spelet. Wow, det är vanligtvis fyllt med gudspelare!

Nåväl, så får du hela PUBG Mobile-rankningen och rankningen. Så skynda dig och få bästa poäng för att komma in topplista bästa spelaren i detta spel.

Eh ja, vilken rang är du i dig själv, gäng? Dela i kommentarskolumnen!

Läs också artiklar om PUBG Mobile eller andra intressanta artiklar från Satria Aji Purwoko.