7 av de bästa spelen från Call of Duty-serien, vilken är din favorit?

Av de många spelen från Call of Duty-franchisen, här är de 7 bästa spelen från franchisen som släpptes av Activision.

Call of Duty är en franchise spel förstapersonskjutare (FPS) släppt av Activision. Som en av de franchise Det mest framgångsrika i världen, det här spelet är ett som ifrågasätts i eSports, vet du.

Det verkar som om Activision släpper Call of Duty-spelet nästan en gång om året. Ändå verkar populariteten för detta spel aldrig blekna.

För närvarande finns det redan mer än 10 spel som härrör från franchise Call of Duty släpptes på marknaden. Men inte alla är framgångsrika och dominerar marknaden.

7 bästa spel från Call of Duty Franchise

I den här artikeln berättar ApkVenue om 7 av de bästa spelen från Call of Duty-serien sedan den släpptes 2003.

Från och med Call of Duty tills den sista släpptes, nämligen Call of Duty: Black Ops 4. Faktum är att för kort tid sedan började CoD också tränga in i mobilplattformen.

ApkVenue kommer att ranka Call of Duty-spelet från den bästa versionen av ApkVenue, gäng. Istället för att du blir mer nyfiken, ta en titt på ApkVenues artikel nedan, ja!

1. Call of Duty: Modern Warfare 2

Call of Duty Modern Warfare 2 är ett spel som släpptes 2009. Utvecklat av Infinity Ward, detta spel är en del av en serie Modern krigsföring.

Modern Warfare är den mest populära Call of Duty-serien som älskas av fans. Detta spel är det bästa av de tre titlarna i serien.

Ett av uppdragen i det här spelet var kontroversiellt. Ändå dör historien och flerspelarläget i det här spelet aldrig, inte ens tio år efter det att det släpptes.

2. Call of Duty 4: Modern Warfare

Som nummer 2 finns det Call of Duty 4: Modern Warfare som också ingår i serien Modern krigsföring. Detta spel är inledningen på serieberättelsen.

Uppdragen i detta spel är bland de bästa i hela franchise Call of Duty. Detta spel spelas in i tredje världskriget som äger rum i framtiden.

Call of Duty 4: Modern Warfare har också ett flerspelarläge som inte är mindre spännande. Valet av kartor med olika egenskaper gör att du blir ännu mer självbelåten.

3. Call of Duty: Black Ops

På 3: e plats finns det ett spel Call of Duty: Black Ops, gäng. Denna serie är inspirerad av verkliga händelser, nämligen det kubanska revolutionskriget och Vietnamkriget.

Serier Black Ops inte mindre populär med Modern krigsföring, gäng. Spelet släpptes 2010 utvecklades av Treyarch.

I det här spelet får du blodiga strider som kan traumatisera dig. Krossade lemmar skulle bli en vanlig syn i detta spel.

4. Call of Duty: Black Ops 2

Call of duty black ops 2 är en fortsättning på den första Black Ops-serien. Huvudpersonen i detta spel är David Mason, son till en karaktär i de första Black Ops, Alex Mason.

Detta spel har samma mekanik som sin föregångare. Det är bara det, inslaget med mer moderna och futuristiska inslag.

Förutom singleplayer-läget kan du också spela detta spel i multiplayer. Läge zombies visas också igen efter tidigare uppträdande i den första Black Ops-serien.

5. Call of Duty 2

Call of Duty 2 är det andra spelet som Activision släppte i franchise Call of Duty. På sin tid blomstrade det här spelet verkligen.

Släpptes 2005, har detta spel den mest realistiska grafiken och ljudet av sin tid. Detta spel kan presentera atmosfären under andra världskriget på ett helt annat sätt.

Även om det har begränsade flerspelarfunktioner är det här spelet fortfarande roligt även om det bara spelas en spelare.

6. Call of Duty: World at War

Lyftar fortfarande temat för andra världskriget, i position 6 där Call of Duty: World at War, gäng. Detta spel är föregångaren till Black Ops-serien som kommer att släppas några år senare.

World at War kombinerar klassiska Call of Duty-element med den typiska sammansättningen av Treyarch som utvecklare. Detta spel är det första Call of Duty-spelet som har ett zombieläge.

Du kan spela flerspelarläget i det här samarbetet med tre av dina vänner. Ni måste arbeta tillsammans för att överleva till slutet.

7. Call of Duty: Modern Warfare 3

Call of Duty: Modern Warfare 3 intar den 7: e positionen som det bästa spelet från franchise Call of Duty. Detta spel är slutet på Modern Warfare-serien.

Du kommer att träffas igen med Kapten Price och John "Soap" MacTavish, försöker avsluta det kaos som rostades av Vladimir Makarov.

Detta spel introducerar systemet vapenprogression, skicklighetoch andra saker i flerspelarläge. Även om det inte är lika bra som de två föregående spelen, är det här spelet fortfarande värt att spela.

Det är Jakas artikel om de 7 bästa spelen från Call of Duty-serien. Från Jakas lista, vilken tycker du borde vara i första position?

Skriv ditt svar tillsammans med anledningen i kommentarerna, gäng! Vi ses i nästa Jaka-artikel.

Läs också artiklar om Call of Duty eller andra intressanta artiklar från Prameswara Padmanaba


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found