hur man ändrar inloggningsskärm i Windows 10

Använder du Windows 10? Har du någonsin tröttnat på standardinloggningsvyn? Om så är fallet, ApkVenue finns det ett enkelt sätt att ändra inloggningsvyn i Windows 10. Vill du ha det?

Senaste 2015, Microsoft har släppt Windows 10. Genom att lära sig av misstagen från "sin bror" (Windows 8 och 8.1), uppmanas Windows 10 verkligen att vara efterträdaren till den tidigare generationen. Med olika nya funktioner och förbättringar som det medför ökar Windows 10-användare dag för dag.

För att göra Windows 10 ännu mer attraktivt börjar Microsoft tillhandahålla några uppdatering vilket gör den fräsch och inte stel. Så, så att du inte blir uttråkad, kommer ApkVenue att ge dig ett sätt att ändra inloggningsvyn i Windows 10.

  • Så här ändrar du Windows 7-logotypen vid inloggningsfönster
  • Hur man återställer standard Windows 7-spel på Windows 10
  • Så här går du in i Windows 10 utan att logga in

Låt oss byta inloggningsskärm för Windows 10!

I standard, Windows 10 inloggningsskärm känns vänlig för ögat. Men med tiden, om utseendet är så, kommer det att bli tråkigt, eller hur? Detta är displayen standard inloggning i Windows 10.

Låt oss försöka ändra utseendet! Låt det vara friskt och inte tråkigt.

Hur man ändrar vyer

Nyligen där utvecklare som hittades programvara för att ändra Windows 10 inloggningsskärm, programvara det heter W10 Inloggning BG-växlare. Med programvara att du kommer att kunna ändra vår inloggningsskärm för Windows 10 med endast färg eller med den bild du vill använda.

Vänligen ladda ner W10 Inloggning BG-växlare från länk ladda ner följande. Installera sedan som vanligt på din dator.

Desktop Apps Enhancement PFCKrutonium LADDA NER

Att förändra bakgrund välj "med den bild du vill haBakgrundsfilnamnet visas"och välj bilden. Under tiden, om du vill ändra bakgrund bara vara en färg, välj "Använd aktuell accentfärg"och välj önskad färg.

Om du känner att skalan på bilden du saknar kan du välja den skala som anges på knappen "Bildskalning" och sedan välja en skala som matchar storleken på din skrivbordsskärm.

När du är klar med alla dina inställningar klickar du på knappen "Tillämpa"att spara bakgrund som du ansöker. För att se resultat bakgrund som du har ändrat kan du klicka på knappen "Lås Windows" i det övre högra hörnet eller klicka Windows-tangent + L.

Enkelt, eller hur? Så i framtiden kan du ändra inloggningsvyn i Windows 10 efter eget tycke utan att behöva använda inloggningsvyn Windows 10 standard. Lycka till!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found