5 sätt att få gratis skinn, hjältar och diamanter på mobila legender

Tja, i den här artikeln kommer ApkVenue att ge dig en läcka åt dig hur du får hjältar, skinn och diamanter gratis. Vill du veta hur? Kolla in följande recensioner, ja!

Som Mobile Legends-entusiast är det en lögn om du inte är frestad att ha en ny hjälte plus hud de coola grejerna. Även om du redan är bekväm med grundpelare hjälte, du vill definitivt också försöka använda en ny hjälte på slagfältet och också ha en hud som får dig att sikla.

Men att köpa en ny hjälte är verkligen nödvändigt guld- eller biljetter. Under tiden för att köpa coola hjältskinn du behöver diamant-. Tyvärr, inte alla spelare Mobile Legends har tillräckligt med guld, biljetter och diamanter för att köpa nya hjältar och skinn. Tja, i den här artikeln kommer ApkVenue att ge dig en läcka hur man får hjältar, skinn och diamanter gratis. Vill du veta hur? Kolla in följande recensioner, ja!

  • Så här skickar du mobillegendeskinn till dina vänner
  • 7 hjälte-mobillegender med den dyraste huden
  • 8 sätt att få gratisskal för mobila legender: Bang bang

5 sätt att få gratis hjältar, skinn och diamanter i mobila legender

1. Samla fragment

Kanske finns det fortfarande några av er som inte bryr sig riktigt om fragment och välj att ignorera det. Faktum är att samla fragment kan göra dig få hjältar och skinn Mobile Legends gratis!

Det finns fragment i Mobile Legends 3 typer, bland andra Premium hudfragment, sällsynt hudfragment och hjältefragment. Du kan få själva fragmentet från pris dagligen eller gåva händelse. Varje typ av fragment har en intressant samling att utbyta. Du kan få coola hjältar och skinn här gratis. Till och med huden på säsong tidigare.

2. Använda applikationen

Nästa sätt du verkligen måste försöka är att ladda ner en belöningsbaserad applikation där du måste slutföra uppgifter finns i applikationen. Vanligtvis måste du titta på annonser eller ladda ner applikationer. Som en gåva får du poäng eller nominella pengar som du kan byta mot diamanter i Mobile Legends.

Förutom diamanter kan du också lösa in poäng eller de nominella pengar som du får med många saker i applikationen som kredit, kupong, och andra. Som referens inkluderar flera applikationer som du kan använda Gratis mina appar, tryck på kontantbelöningar, och mycket mer.

3. Blir Top Global

Bli en Topp globalt i Mobile Legends är det inte lätt. Det kräver hårt arbete och extra ansträngning. Du måste tävla och kunna slå spelarna pro spelare Mobile Legends från hela världen. Men bakom det hårda arbetet du gör visar det sig att medföra stor fördel. En av dem är att du inte längre behöver köpa diamanter.

När du blir en global topp kommer du att ha mycket anhängare och tjäna mynt i varje match streaming att du gör. Dessa mynt är resultatet av spelkonverteringar från dina följare eller tittare. Varje 5 mynt det är värt 1 diamant. Ju fler mynt du får, desto fler gratis diamanter får du.

4. Spela i arenatävlingen

Inte mycket annorlunda än att vara Top Global, spela på Arena tävling kan också ta in mynt åt dig. För att kunna spela i den här tävlingen är villkoren som du måste uppfylla att du måste ha rang ovan Bemästra och måste ha Hög MMR i ditt land.

MMR-alias Match Making Rating är ett hjältestyrningssystem som du använder när du spelar. Ju högre poäng, desto större är chansen att du deltar i Nationell tävling. MMR kommer att varaåterställa tillbaka i början av säsongen.

5. Fortsätt prenumerera och titta på Jalan Tikus Channel

Här är vägen att vara det lättaste för att få Mobile Legends-hjältar, skinn och diamanter gratis. Du stannar här prenumerera på Jalan Tikus-kanalen, fortsätt titta på videorna och ge bort tycka om samt kommentarer. För det kommer att finnas massor av Give Away som Jalan Tikus kommer att ge till er som är lojala mot kanalen. Ge bort kommer säkert att vara kärlek attraktiva priser för dig, inklusive hjältar, skinn och fria diamanter från Mobile Legends.

Där är det hur man får Mobile Legends hjältar, skinn och diamanter gratis. Du vet redan, Gangs? För mer information kan du titta på JT: s förklaring i följande video. Förhoppningsvis är detta användbart!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found