det här är hur man enkelt gör bärbara fönster

Trots att Windows 10 är det mest uppdaterade operativsystemet betyder det inte att det är immunt mot problem. Operativsystemproblem kan uppstå. För att övervinna detta vill ApkVenue berätta hur du gör Windows bärbart. Kom och titta!

Det mest populära operativsystemet i världen är Windows från Microsoft. För närvarande är den senaste versionen Windows 10. Detta operativsystem är utrustat med olika intressanta funktioner, till exempel DirectX 12 och mycket mer.

Trots att Windows 10 är det mest uppdaterade operativsystemet betyder det inte att det är immunt mot problem. Operativsystemproblem kan uppstå när som helst. För att övervinna detta vill ApkVenue berätta hur du skapar Windows bärbara. Kom och titta!

  • Hur man övervinner Windows 10 har gått ut utan att installera om
  • Enkla sätt att installera Windows 10 på Mac med Boot Camp
  • Installera inte om din dator för ofta! Eftersom...

Hur man gör Windows enkelt bärbart

Fotokälla: Bild: Microsoft

När ditt operativsystem har problem kan du inte göra det automatiskt känga. För att skydda dina data när du inte kan känga, kan du använda den här bärbara Windows. Utan vidare, här är stegen för hur man gör Windows bärbart.

Steg för att göra Windows bärbart

Steg 1

ladda ner och installera programvara som heter "WinToUSB". Du kan ladda ner den gratis via följande länk.

Appar Produktivitet EasyUEFI-utvecklingsteamet LADDA NER

Steg 2

Klick nummer ettoch välj sedan Windows ISO som du ska installera. På nummer 2, om din Windows ISO har flera versioner i en ISO-fil måste du välja den Windows-version som ska installeras. På nummer 3, klicka på "Nästa".

Har du inte Windows ISO-fil än? Du kan ladda ner den enkelt via följande artikel.

VISA ARTIKLAR

Steg 3

nummer ett, ange en USB Flashdisk eller Harddisk för installation. På nummer 2, ange partitioner för systemet och känga. Om du är förvirrad mellan systempartitionen och känga, precis likställd. På nummer 3, se till att du väljer "Legacy". På nummer 4, klicka på "Nästa" och starta installationen.

Steg 4

Windows bärbara installation på USB börjar köras, du behöver bara vänta tills den är klar. När du är klar kan du testa med känga till USB. Naturligtvis genom att ordna startbar enhet först genom BIOS.

VISA ARTIKLAR

Hur man gör Windows bärbart är väldigt enkelt. Om du känner dig komplicerad kan du också använda funktioner Windows To Go som är officiellt från Microsoft. Men tyvärr finns den här funktionen bara i versionen Windows Enterprise. Ha ett bra försök!

Se också till att du läser relaterade artiklar Windows eller annat intressant skrivande från Andalas son.

Baner: ShutterStock