Ladda ner applikationen vn (vlognow) 1.16.10 apk senast

Ladda ner den senaste VN APK Video Editor (VlogNow) applikationen 2021, låt oss gå! Genom att ladda ner VN-applikationen blir din videoredigeringsprocess lättare och enklare.

VN Video Editor-applikation Nyligen har det blivit ett ord bland Android-användare på grund av dess enkla men klassificerade applikation kraftfull.

VN eller de med fullständiga namn VlogNow den har en mängd intressanta funktioner och är också ganska lätt att använda.

För de av er som vill använda den här applikationen och vill veta hur man använder den har ApkVenue presenterat en länk ladda ner VN-applikationen under detta. Läs beskrivningen först!

Den senaste APK-appen för VN (VlogNow) 2021

Behöver du ett videoredigeringsprogram på en Android-mobiltelefon som är rik på intressanta funktioner? ApkVenue för att använda den VN Video Editor-applikation

VN Video Editor är ett Android-videoredigeringsprogram som är lämpligt för både nybörjare och proffs.

Förutom att den är enkel att använda, den här applikationen också ger en mängd intressanta funktioner allt du behöver för att få din video att se vacker ut.

VN-redigeringsprogrammet tillåter användare att vara kreativa när de vill försköna videon som redigeras genom att lägga till musik, klistermärken, bakgrunder och så vidare.

Denna VN APK kan laddas ner gratis. Med bara ett klick kan du ladda ner VN-redigeraren utan att betala en krona.

Ladda ner den senaste VN 1.16.10 APK-applikationen 2021

Funktionerna i VlogNow är verkligen väldigt intressanta att använda, och hur man använder dem är också ganska enkelt.

Om du vill ladda ner videoredigeraren APK VN (VlogNow) kan du gå direkt ladda ner VN APK gratis via länken nedan:

LADDA NER Video- och ljudappar
DetaljVN Video Editor
UtvecklareUbiquiti Labs, LLC
Minimalt operativsystemAndroid 5.0 och senare
Storlek93 MB
Ladda ner500.000+
Betyg (Google Play)3.8/5.0

VN APK-applikationsfunktioner

VlogNow har en mängd intressanta funktioner som användare kan använda. Med de olika tillgängliga funktionerna är APK VN utan tvekan i samma klass som flera bästa videoredigeringsprogrammet på den bärbara datorn.

Här kommer Jaka att förklara några utmärkta funktioner i VlogNow Video Editor-applikationen som du kan använda när du redigerar videor på din Android-telefon.

ApkVenue kommer också att dela tutorials för att använda dessa funktioner, så att VlogNow-applikationsanvändare är mer bekväma och bekanta när de använder den här applikationen.

1. Enkel redigeringsprocess

Genom denna VPN APK-applikation kan du enkelt redigera videor på en Android-mobiltelefon. En av fördelarna med VlogNow-applikationen är kan zooma in eller ut tidslinjen efter behov.

Grundläggande funktioner som dela, dra, ta bort, fram tills duplicera du kan göra det på några sekunder och utan krångel via APK VN.

Du kan också spara ditt redigerade utkast när som helst om du behöver tid att ta en paus.

2. Ljudspår / bakgrundsljudanpassning

För att göra videon mer intressant, du kan lägga till vilken musik som helst in i VlogNow-applikationen för videon. Du kan välja musik som matchar videon.

Bortsett från det, VlogNow-användare också kan markera rytmen i musiken så att den passar videon bättre som du redigerade. Det finns också flera ljudeffekter som du kan använda i applikationen.

Om du saknar idéer för att lägga till en lämplig låt till videon har ApkVenue en lista en rad av de senaste västra låtarna för er.

3. Häftiga videoeffekter

Vad är innebörden av ett videoredigeringsprogram utan det coola videoeffekter. Denna VN Video Editor-applikation har verkligen det.

Det finns mer än 20 coola filter som du kan använda, något liknande Instagrams bästa filter. Bortsett från det har denna applikation också fyra övergångseffekter med olika stilar.

Vn-applikationen är också kapabel stöd ändra videohastigheten fritt, från riktigt långsam till riktigt snabb.

4. Enkla undertexter

Du kan också lägga till text och undertexter enkelt genom denna applikation. Du kan lägga till glida titlar upp till täcka över text i tidslinjen.

Inte bara det, du kan också ändra typsnitt, färg och storlek på texten. Varaktigheten av dess utseende också du kan ordna efter behag.

Det finns olika slag undertexter som du kan lägga in i videon, börja bubbla text till hårt slag Apple-liknande.

Hur man använder VN-applikationen

Som lovat kommer ApkVenue att berätta hur du använder VN Video Editor-applikationen. Här berättar ApkVenue bara de grundläggande funktionerna.

Genom att känna till de grundläggande funktionerna i VN (VlogNow) blir din videoredigeringsprocess mycket mer fokuserad och konceptuell.

För att ta reda på mer om handledningen kan du komma åt annan fullständig information via YouTube.

Hur man skapar ett nytt projekt

För hur man gör en video i VN-applikationen, klicka på plustecknet längst ner i appen. Välj sedan menyn Nytt projekt.

Senare kommer du att bli ombedd att välja vilken video du kommer att redigera. I så fall öppnar du huvudredigeringsmenyn.

Här kan du vara kreativ som möjligt med den här applikationen, eftersom antalet videoredigeringar du kan spara och arbeta med inte är begränsat.

Hur man lägger till sång / bakgrundsljud

För att lägga till en sång eller ljudeffekt är allt du behöver göra att slå delen musik på toppen. Du väljer mellan musik, effekt och inspelning.

Här kommer ApkVenue att ange en låt som du laddar ner från den bästa applikationen för nedladdning av låtar och infoga den i videon. Du kan importera mer än en musik samtidigt, ja!

Med funktionen att lägga till den här låten blir videon du gör mycket mer attraktiv och ser mer professionell ut.

Hur man lägger till undertexter

För att lägga till text eller undertexter, är metoden mer eller mindre densamma. Du träffade bara delarna undertexter som finns i tidslinjen.

Du kan välja en form undertexter krävs, och sedan skriver du in vilken text du vill inkludera i videon.

Denna funktion för att lägga till undertexter gör APK VN (VlogNow) lämplig för redigering av även professionella videor.

Hur man ger effekt

För att lägga till en filtereffekt, tryck på meny Filtrera den i det nedre vänstra hörnet. Det finns många filterval som du kan använda, gäng!

Du kan fritt prova de olika filtren som finns tillgängliga i denna APK-videoredigerare för att göra den video som du redigerar ser ännu vackrare ut.

Med filtret, känslan av videon som du redigerar kan anpassas till nyansen och även det meddelande du vill förmedla via den gjorda videon.

Det handlade lite om VN Video Editor-applikation som du kan använda. Även om det är relativt lätt är funktionerna mycket kompletta.

Genom denna applikation är du fri att vara kreativ när du redigerar videor till ett verk som är unikt och också intressant, beroende på vad du vill.

Läs också artiklar om Ansökan eller andra intressanta artiklar från Fanandi Prima Ratriansyah.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found