hur du fyller på din ångplånbanksbalans med pulser på Codashop för Steam Summer Sale 2018

Steam Summer Sale 2018 pågår från 21 juni till 5 juli 2018. För dig som inte vill missa, så här fyller du på ditt Steam Wallet-saldo med kredit på Codashop enkelt och snabbt.

Varje år, plattform Detta största spel har alltid stora rabatter. En av dem är genom Ånga sommarförsäljning vilket kommer att fresta dig att köpa originalspelet.

Nu behöver du inte bry dig längre. Utan behov av betalkort eller kreditkort kan du också fyll på ditt Steam Wallet-saldo med kredit på Codashop vet du. Nyfiken hur man ska slutföra? Låt oss ta en titt på följande artikel.

  • 10 faror som lurar om du använder piratfönster
  • 5 skäl till varför människor använder piratkopierad programvara och innehåll
  • Dessa 5 spel spelar spelare som spelar piratversioner, hur sofistikerad?!

Hur man fyller på Steam Wallet-saldot med kredit via Codashop

Codashop det är verkligen en av tjänsterna för spelare att köpa spelkuponger, som Steam, Gemscool, Megaxus, Mobile Legends: Bang Bang, Arena of Valor och många fler.

Läs också: Hur man köper diamanter i mobila legender med kredit utan kreditkort

Men nu kommer ApkVenue att fokusera på granskning hur man fyller på Steam Wallet-saldot med kredit på Codashop. Speciellt för att välkomna Steam Summer Sale 2018, som bara några dagar kvar killar.

Steg 1

Första gången, se till att du har tillräckligt med kredit för att utföra Steam Wallet-kodköp på Codashop. Då behöver du bara gå till en av webbläsarprogrammen och gå till adressen //www.codashop.com/id.

Codashop själv ger olika spelkuponger från olika plattform. Här måste du bara gå till Steam, som använder nominell rupiah.

Steg 2

Då kommer du till sidan Steam Wallet Code - Indonesien. Välj det nominella beloppet för Steam Wallet-koden och betalningsmetoden. Här använder ApkVenue ett saldo på 12 000 IDR med betalningar med Telkomsel-pulser.

Steg 3

Skrolla ner därefter i kolumnen Köpa! ange e-postadressen som ska användas för att skicka Steam-koden. Om det redan är knacka knapp Köp nu.

Då får du en räkning som måste betalas med ett telefonnummer. Fyll i mobilnummer och knackaFortsätta för att starta betalningsprocessen.

Steg - 4

Automatiskt får du Bekräftelsemeddelande. Gör metoden enligt instruktionerna på SMS. Om så är fallet dras din kredit av för köp av Steam Wallet på Codashop.

Steg - 5

Slutligen återvänd till Codashop-sidan i din webbläsare. Sedan öppnas bekräftelsessidan tillsammans med Steam Wallet-kod kan du lösa in för att fylla på din Steam-balans killar.

Hur du löser in Steam-plånbokskoder enkelt

Nästa steg om du har fått Steam Wallet-koden är du naturligtvis skyldig att omedelbartlösa in via applikationen eller den officiella Steam-webbplatsen. Här är den fullständiga metoden!

Apps Downloader & Plugin Valve Corporation LADDA NER

Steg 1

För att lösa in Steam Wallet-koden är allt du behöver göra att gå till följande sida //store.steampowered.com/account/redeemwalletcode. Fyll i koden du fick tidigare, klicka Fortsätta för att fortsätta processen.

Steg 2

Det tar inte lång tid, det får du dyka upp sidan som innehåller bekräftelsen fyll på Steam Wallet framgångsrikt tillsammans med det nominella som ska fyllas i. Nu kan du handla på Steam Summer Sale 2018!

Så det är sättet att fylla på din Steam Wallet-saldo med kredit via Codashop enkelt och snabbt. Har du några andra rekommendationer för påfyllningsmetoder som är billigare och enklare? Dela med sig tillsammans i kommentarfältet ja!

Läs också artiklar om Spel eller andra intressanta artiklar från Satria Aji Purwoko.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found