5 sätt att överföra foton från mobiltelefon till bärbar dator, enkelt!

Så här överför du enkelt foton från din mobiltelefon till en bärbar dator utan en datakabel också! Kolla in detaljerna här.

Hur man överför foton från HP till bärbar dator det visar sig att du kan göra det enkelt och snabbt, oavsett om du vill använda en datakabel eller inte.

Naturligtvis är den här guiden väldigt användbar för dig som är förvirrad eftersom ditt Android-mobiltelefonminne är fullt av massor av foton och videor, förutom att du behöver det städa upp papperskorgen på din mobiltelefon så det är inte fullt lagring.

Tja, här kan du göra säkerhetskopiering alias överföra foton från HP till bärbar dator för att frigöra det interna minnet på din Android-telefon du vet! Är du nyfiken på hur? Kom igen, se hela recensionen nedan!

Hur man överför foton från HP till bärbar dator

Fotokälla: pcmag.com

Överför foton från HP till PC / laptop behöver inte alltid en datakabel och använder en svår metod du vet! Även några av stegen som ApkVenue kommer att granska den här gången kan göras utan kablar. Här är recensionen!

1. Hur man överför foton från HP till bärbar dator med en datakabel

Fotokälla: extremetech.com

Det första sättet att överföra foton från din mobiltelefon till en bärbar dator är att använda USB-kabel. Den här guiden är det enklaste sättet att överföra foton från HP till bärbar dator.

Här är en guide för att överföra foton från en mobiltelefon till en bärbar dator med en datakabel: 1. Använd en USB-kabel, antingen från din laddare eller från en annan USB-kabel. Men ApkVenue rekommenderar att du använder den ursprungliga alias-standardkabeln. 2. Anslut USB-kabeln från HP och anslut den sedan till den bärbara datorn. 3. Senare smartphone Android hittar du flera alternativ när du ansluter enheten till en bärbar dator. 4. Välj Filöverföring för att kunna komma åt lagring smartphone och välj en mapp DCIM för att flytta fotot.

Gjort! Riktigt enkelt, eller hur? Denna metod kan också vara användbar när du flyttar applikationer från din mobiltelefon till en bärbar dator! Du kan läsa ApkVenues artikel med titeln Hur man flyttar applikationer från HP till bärbar dator.

VISA ARTIKLAR

2. Hur man överför foton från HP till bärbar dator utan en datakabel

Förutom att använda en datakabel kan du också överföra data utan att använda en USB-kabel alls, vet du! För fullständig vägledning, läs listan nedan!

1. Hur man överför foton från HP till bärbar dator med ett MicroSD-kort

Fotokälla: techfrag.com

För de av er som arbetar professionellt och använder mobiltelefoner för fotografering, lägg till microSD vara rätt val.

Med större kapacitet och lättnad kan du ta så många bilder som möjligt gäng. För MicroSD-kort kan du fortfarande använda en USB-kabel för att överföra data.

Förutom det kan du också ta bort den från smartphoneoch använda kortläsare för att få en snabbare filöverföringshastighet.

2. Hur man överför foton från HP till bärbar dator via e-post

Fotokälla: lifefortech.com

Vad händer om du är utanför rummet och har problem med att överföra foton från din mobiltelefon till en bärbar dator? Om du har tillgång till internet, skicka e-post du kan lita på att flytta viktiga filer du vet.

Villkoret är att du måste ha två adresser e-post ansluten till HP och bärbar dator. Du kan använda samma eller olika e-postadresser.

Hur du kopierar foton från mobiltelefoner till bärbara datorer är allt du behöver göra Komponera att göra e-post nytt och välj ett alternativ Bifoga filer för att bifoga ett foto på e-post tryck sedan på Skicka.

3. Hur man överför foton från HP till bärbar dator med Google Drive

Fotokälla: neurogadget.net

Service moln eller cloud computing har blivit mycket populärt idag. Endast beväpnad med internet kan du enkelt mem-säkerhetskopiering viktiga data du vet. Som med rörliga foton kan du använda flera molntjänster.

Google Drive, Dropbox, eller Microsoft One Drive du kan lita på att flytta foton från din mobiltelefon till en bärbar dator.

Skapa bara en ny mapp och lägg till fotofiler, du kan komma åt dem på din bärbara dator så länge du är ansluten till internet. Detta är det mest sofistikerade sättet att skicka foton från mobiltelefoner till bärbara datorer enligt ApkVenue.

Om det sammanfattas kort så här överför du foton från en mobiltelefon till en bärbar dator med Google Drive:

  1. Installera och öppna Google Drive på din smartphone.
  2. Ladda upp de foton du vill flytta till Drive.
  3. Öppna och logga in webbplatsen Google Drive på den bärbara datorn. ApkVenue rekommenderar att du använder Google Chrome eftersom det är snabbare.
  4. Välj den mapp där bilderna från mobiltelefonen lagras tidigare.
  5. Öppna fotot och ladda ner som vanligt. Gjort!

4. Hur man överför foton från HP till bärbar dator med en Flashdisk eller extern hårddisk

Fotokälla: digitaltrends.com

Slutligen, om du inte har en bärbar dator och har problem med internetsignal, säkerhetskopiera dina foton till extern lagring kan vara en lösning. Du kan använda en blixt eller extern hårddisk för att göra detta.

Villkoret är att den smartphone du använder stöder funktionen USB On-The-Go (USB OTG).

Anslut bara den till din mobiltelefon och överför först bilderna till extern lagring. Flytta sedan omedelbart till den bärbara datorn gäng.

Hur man överför filer från HP till bärbar dator

Förutom att flytta foton kan du också flytta viktiga filer från din mobiltelefon till din bärbara dator. Metoden skiljer sig faktiskt inte så mycket från hur man överför foton från din mobiltelefon till den bärbara datorn som ApkVenue har beskrivit ovan.

För mer information har ApkVenue skrivit guiden i en artikel med titeln Hur man överför filer från HP till bärbar dator. Läs och titta noga på guiden, gäng!

VISA ARTIKLAR

VIDEO: 5 Bokeh-kameraprogram för att göra DSLR-klass oskärpa foton!

Så det är en samling enkla sätt att överföra foton från din mobiltelefon till en bärbar dator. Vilken använder du mest?

Eller har du till och med andra sätt som ApkVenue inte har nämnt? Låt oss gå dela med sig i kommentarfältet nedan!

Läs också artiklar om Dator eller andra intressanta artiklar från Satria Aji Purwoko.