vad är fastboot? detta är den fullständiga förklaringen och funktionen

Om du vill hacka din Android-mobiltelefon ska du först känna till de befintliga verktygen, varav ett är Fastboot. Vad är Fastboot? Hitta svaret här!

Visst vet de flesta Android-användare om operativsystemet mobil gjord Google detta kan de anpassa efter behag. Men innan du gör anpassningen på en Android-mobiltelefon måste du också veta verktyg det är i det, en av dem Fastboot-läge.

Så, vad är Fastboot på Android? I stort sett är Fastboot ett verktyg på Android som du kan använda för att ändra filsystemet på Android. Kom igen, lär dig mer.

  • 5 exakta sätt att kontrollera äktheten hos Samsung HP
  • Det enklaste och snabbaste sättet att installera XAPK | Kan vara på Android & Laptop!
  • Hur man tar bort Hidden Keylogger på Android

Vad är Fastboot?

På själva Android-enheten är det bara inte där Återställningsläge och nedladdningsläge bara, men det finns också verktyg som kallas Fastboot Mode. Tyvärr har inte alla Android-enheter det här verktyget.

Tja, för mer information om vad är Fastboot, låt oss bara titta på JT-skrivningen nedan!

Definition av Fastboot Mode

Fastboot-läget är ett verktyg som finns i Android-systemet som kan användas för attblixt partitioner på Android, gör återhämtning, gör uppdateringar firmware, och andra. Detta kan göras genom att ange kommandon via kommandotolken på en dator eller via en terminal på Android.

Eller du kan säga att Fastboot är ett protokoll som kan användas för att göra detta återblinka partitionen på en Android-smartphone. Fastboot-verktyget i sig kommer vanligtvis med Android SDK (Software Development Kit) vilket är ett alternativ till Återställningsläge för att utföra installationer och uppdateringar.

Funktioner i Fastboot Mode

Som JT nämnde ovan kan Fastboot i sig användas för olika behov på en Android-mobiltelefon. Egentligen kan Fastboot Mode också användas som ett Recovery Mode-verktyg med samma funktion. Här är några Fastboot Mode användbarhet:

Fastboot Mode-funktioner på Android
Blinkande systemuppdatering
Blinkande anpassad återställning
Flash bootloader
Blinkar kärnan
Återställ nandroid
Ändra skärmspalsh
Ta bort data
Rensa cache
Rensa / formatera systemet
Att radera / formatera data
Rensa / formatera cache
VISA ARTIKLAR

Hur man går in i snabbstartläge

Det finns två sätt att komma åt Fastboot Mode, nämligen genom att använda Kommando eller använd fysisk knapp den på smarttelefonen. Så här är det:

Gå in i snabbstartläge med kommando

  • Förbered en smartphone som redan är aktiverad USB-felsökningsläge och OEM-upplåsning.

  • Förbered en USB-kabel och en bärbar dator som har ADB Installer och USB Driver installerat.

  • Anslut smarttelefonen till datorn och ange sedan mappen c: \ adb

-Tryck på knappen Skift + högerklicka i den tomma delen av mappen och vrid Öppna kommandofönstret här eller Öppna PowerShell-fönstret här.

  • När Command Promt visas skriver du 'ADB-enheter'för att se till att din enhet är ansluten till ADB-läge eller inte.
  • När enheterna är anslutna, ange kommandot 'adb omstart bootloader', skriv sedan igen'snabbstartsenheter'

  • Voilaaaa, din smartphone har gått i Fastboot-läge.

Gå in i snabbstartläge med fysiska tangenter

För hur man går in i Fastboot Mode manuellt, till exempel en fysisk knapp, kan du använda en kombination Strömknapp + Volym ned eller Volym upp, beroende på din smartphones märke. Men om din smartphone är i gott skick Lås Bootloader, sätten att komma åt Fastboot Mode kommer säkert inte att gälla.

Det är förklaringen om vad är Fastboot tillsammans med dess användning för Android-smartphones. Om du behöver tips om Android-smartphones kan du hitta dem på JalanTikus webbplats. En av dem är som artikeln 5 sätt att övervinna Bootlop på en Android Mobile.