hur man enkelt ändrar e-postnamnet gmail / google

Ditt e-postnamn är fortfarande ok och vill ändra det till ett mer professionellt namn? Kolla in följande handledning om hur du ändrar Googles e-postnamn (Uppdatering 2020)

Hur du ändrar ditt e-postnamn på Gmail eller Google är naturligtvis en annan viktig sak som du borde veta, gäng. Låt dig inte bara kunna skapa ett e-postkonto utan att känna till andra relaterade saker, inklusive ett av dem som ändrar kontonamnet.

Eftersom det inte kan förnekas det stavfel aka skrivfel förekommer ofta i dagliga aktiviteter. Inget undantag när du skriver ett nytt e-postmeddelande.

Du vill inte bli märkt alay eller klibbig bara för att du gjorde ett skrivfel när du skapade ett e-postkonto? Därför måste du omedelbart ta reda på hur hur man ändrar e-postnamnet på mobiltelefoner och bärbara datorer vilken ApkVenue kommer att diskutera nedan!

Samling av sätt att enkelt ändra ditt Google / Gmail-e-postnamn

I den här artikeln kommer ApkVenue att berätta två sätt att ändra ditt Google- eller Gmail-e-postnamn. Först genom webbläsarprogrammet på din PC / laptop och slutligen via Gmail-applikationen på din Android-telefon.

För information, som du kan ändra är bara ett Gmail-kontonamn. För hittills finns det inget sätt att ändra det Gmail-konto som tidigare registrerats. Om du vill ändra din adress är det bättre att bara skapa en.

Metoden är ganska enkel, egentligen. Om du är nyfiken och själv vill ändra ditt e-postnamn, ta en titt på förklaringen nedan!

Hur man ändrar Gmail-namn på PC / Laptop

Först och främst kommer ApkVenue att diskutera hur man ändrar Google / Gmail-e-postnamnet på en PC eller bärbar dator. För att göra detta behöver du naturligtvis en stabil internetanslutning och en webbläsarapplikation.

1. Öppna webbläsaren och logga in Gmail

 • Öppna webbläsarprogrammet installerat på PC / laptop. Sedan, öppna Gmail-webbplatsen (gmail.com) för att komma åt din Google-e-post. Logga in till Gmail med ett befintligt Google-konto.

2. Öppna 'Inställningar'

 • Välj menyn längst upp till höger på e-postsidan inställningar som har en kugghjulsikon. välja Se alla inställningar se alla installationsalternativ, inklusive att ändra ditt e-postnamn.

3. Välj fliken "Konton och importera"

 • På den nya sidan som öppnas klickar du på fliken Konton och import (Se bilden i steg 4).

4. Klicka på "Redigera info" för att ändra e-postnamnet

 • Leta efter segment Skicka e-post som, hitta sedan e-postadressen som du vill byta namn på. Klicka på alternativ redigera info.

5. Ange ett nytt e-postnamn

 • På kolumnen namn, sätt ett märke i den tomma kolumnen och skriv sedan namnet på det nya e-postmeddelandet du vill ha.

6. Klicka på knappen "Spara ändringar" för att spara

 • Spara genom att välja ett alternativ Spara ändringar.

Så här ändrar du ditt Google-e-postnamn via en Android-telefon

Därefter berättar ApkVenue hur du ändrar ditt Google-e-postnamn endast med din Android-mobiltelefon. Här är stegen du måste följa:

1. Öppna Gmail-applikationen

 • Öppna Gmail-applikationen som har installerats på din Android-telefon. Om du inte har det kan du ladda ner det direkt via följande länk:
Googles sociala appar och meddelandeprogram LADDA NER

2. Öppna menysidan "Inställningar"

 • Klicka på menyn som har 3 vertikala linjer ikon i det övre vänstra hörnet. Skrolla nedåt och klicka sedan på inställningar.

3. Gå till menyn "Hantera ditt Google-konto"

 • På sidan Inställningar väljer du ett av de Google-konton som har registrerats på din mobiltelefon. Sedan Välj Hantera ditt Google-kontosektionkonto.

4. Byt namn på Google-e-post

 • Klicka på fliken Personlig information. Ändra ditt e-postnamn i kolumnen namn. Ange förnamn och efternamn du vill ha i de angivna fälten.
 1. Klicka på knappen "Spara"
 • Klick Spara för att spara alla ändringar.

Således Jakas artikel om hur man ändrar namnet på Google / Gmail-e-postmeddelandet. Båda har samma steg, med tanke på att Gmail är en e-posttjänst som ägs av Google.

Av de två sätten att ändra e-postnamnet ovan, vilket tycker du är det enklaste, gäng? Eller är båda lika enkla som hur man återställer borttagna e-postmeddelanden som ApkVenue diskuterade tidigare?

Förhoppningsvis är den här artikeln användbar för de av er som är förvirrade, ja! Dela dina kommentarer och åsikter i kolumnen nedanför den här artikeln.

Vi ses igen i en annan intressant Jaka-artikel, gäng. Ciao!

Läs också artiklar om E-post eller andra intressanta artiklar från Naufal.