ladda ner gratis och juridiska e-böcker på olika webbplatser som tillhandahåller denna e-bok

Älskar du att läsa böcker? Behöver du en källa till gratis och lagliga nedladdningar av e-böcker? Här har ApkVenue en lista över webbplatser för e-bokleverantörer som kan vara ett alternativ.

Boken är ett fönster mot världen. Vi har hört denna term sedan barndomen. Att få insikt genom att läsa böcker är en aktivitet som bör användas som en rutin.

Vad mer, nu kan du också få tillgång till böcker digitalt, gäng! Många webbplatser som tillhandahåller e-böcker gratis.

Du behöver inte vara förvirrad över var du ska ladda ner e-böcker, eftersom ApkVenue redan har samlat in den 5 webbplatser för e-bokleverantörer bäst!

Bästa webbplats för nedladdning av e-bok 2019

Även om det är nytt bom På senare tid har e-böcker en ganska lång historia, gäng!

Om spåras tillbaka har begreppet e-böcker diskuterats av Bob Brown 1930 efter att han såg en film.

Några år senare, Michael S. Hart som arbetade för Xerox lyckades skapa den första e-boken 1971. Sedan dess har vi kunnat njuta av e-böcker på en mängd olika enheter, från e-läsare till vanliga mobiltelefoner.

Nu kan vi till och med läsa e-böcker via våra sofistikerade smartphones utan att behöva ladda ner några applikationer.

Kom igen, se listan över gratis webbplatser för nedladdning av e-bok!

1. Manybooks.net (kan läsas online)

Den första webbplatsen som ApkVenue kommer att rekommendera för dig är Manybooks.net. Denna webbplats har en stor samling e-böcker med olika genrer, som kan läsas gratis.

Du kan läsa genreböcker romantik, biografier, historia, till berättelser med skräck teman. Bortsett från det, erbjuder denna webbplats också fackböcker av hög kvalitet.

Om du är lat att ladda ner eftersom det kommer att minska lagringskapaciteten på din mobiltelefon kan du fortfarande läsa den online, gäng!

2. Centslessbooks.com

En annan webbplats med en lika komplett samling av e-böcker är Centlessbooks.com. Inte bara fiktion, den här webbplatsen innehåller mycket litteratur som konst- och hälsoböcker.

För att läsa böcker härifrån behöver du en ansökan Tända utvecklat av Amazon.

Men oroa dig inte, du kan omedelbart ladda ner applikationen nedan!

LADDA NER AMAZON KINDLE: Länk

3. Openlibrary.org

Om du behöver en webbplats som tillhandahåller litteratur från universitetsbiblioteket, måste du stanna här, gäng!

Openlibrary.org ger dig tillgång till lästa e-boksamlingar som tillhör större campus i världen. Lämplig för dig som letar efter material för att skriva en avhandling.

Du behöver bara registrera dig för ett konto som de flesta andra webbplatser. Efter registreringen kan du genast njuta av alla e-boksamlingar, inklusive sällsynta klassiker!

Eits, inte bara dina böcker som du kan komma åt. Du kan också se en samling kvalitetsbilder, ljud och videor!

4. Pdfbooksworld.com

En annan webbplats som inte är mindre komplett är samlingen pdfbooksworld.com.

Du kan fritt läsa e-böckerna på den här webbplatsen gratis direkt på webbplatsen! Dessutom är samlingarna som ägs av pdfbooksworld.com ganska kompletta med olika genrer.

Men om du vill ladda ner e-böcker från den här webbplatsen för offline-läsning måste du registrera dig för ett konto först.

5. Gutenberg.org (mest komplett)

Vet du vem det är Gutenberg? Det var han som uppfann tryckpressen så att vi kan producera de böcker vi är idag.

Namnet Gutenberg används för e-bokwebbplatsen som har denna superomfattande samling. Denna webbplats är lämplig för dig som behöver litteratur för att slutföra campusarbetet.

Hur man laddar ner e-böcker från den här webbplatsen är också enkelt. Du kan ladda ner den till tjänsten moln Bra Dropbox såväl som Google Drive.

Så det är gänget, 5 webbplatser för nedladdning av e-bok Jakas rekommendation. På det här sättet finns det ingen anledning att vara lat att läsa! Har du några andra förslag på e-bokwebbplatser? Om det finns, kommentera nedan, gäng!

Läs också artiklar om Webbplats eller andra intressanta artiklar från Fanandi Ratriansyah