Kan du inte öppna YouTube? lugna dig, det här är lösningen!

Har du någonsin upplevt Youtube-fel plötsligt och kan inte öppnas? Tyst! Det här är vad du måste göra när du inte kan öppna YouTube.

Hur känns det om du vill titta på din favoritvideo på YouTube men det visar sig att videon eller till och med YouTube-applikationen på din mobiltelefon inte kan öppnas? Måste vara irriterad, eller hur?

Men, gäng, när du inte kan öppna YouTube kan du faktiskt lösa det enkelt och snabbt. Hur gör du det?

Eftersom detta har upplevts av många YouTube-användare kommer ApkVenue att ge en lösning för att övervinna detta irriterande problem.

Så att du inte blir mer nyfiken, ta en titt på förklaringen om hur man löser YouTube kan inte öppnas på Android följande, gäng.

Orsaker till att YouTube inte öppnas

Innan du förklarar hur du hanterar YouTube som inte kan öppnas bör du först känna till huvudorsaken så att detta senare inte händer igen.

Vanligtvis, YouTube kan inte öppnas eftersom det finns ett fel eller servern är nere. Det finns dock också andra orsaker som gör det oåtkomligt för användare.

1. Ansökan har inte uppdaterats

På vissa smartphones är YouTube standardapplikationen. Ändå måste du som smarttelefonanvändare fortfarande göra det uppdatera YouTube-appen till den senaste versionen.

Du kan uppdatera YouTube själv genom att använda en internetkvot. Men vanligtvis uppdateras denna applikation automatiskt när mobiltelefonen är ansluten till WiFi

För att inte missa de senaste versionuppdateringarna kan du kontrollera manuellt om YouTube-applikationen har den senaste versionen eller inte.

2. Fullständig applikationsinformation

Hur länge har du använt YouTube? Måste vara år, eller hur? Detta innebär att mycket data lagras i applikationen och gör att applikationsdata kan bli fulla.

På smartphones kan YouTube som inte kan öppnas orsakas av fullständig applikationsinformation. Anledningen är att det finns för många videor att titta offline.

Dessutom kan det också bero på det stora antalet cacher som gör YouTube kan inte öppnas. Vanligtvis kan cachen som byggs upp också göra det svårt för dig att spela upp videor.

Andra orsaker till YouTube kan inte öppnas ...

3. Internt minne fullt

Försök, låt oss kontrollera återstående internminneskapacitet i mobiltelefonen. Om det visar sig vara fullt är det naturligt att YouTube-applikationen inte kan öppnas.

Förutom att den är full av applikationsdata kan YouTube-applikationen inte nås på grund av detta internt minne fullt. Som ett resultat blir systemet på smarttelefonen instabilt.

Ett fullt minnessystem och inte tillräckligt med utrymme kan också orsaka problem med smartphones. Som ett resultat är det inte bara YouTube som är ett problem utan även andra appar.

4. För mycket webbläsardata

Förutom smartphones finns det också de som inte kan öppna YouTube på en dator eller bärbar dator. Om så här kan problemet vara i webbläsaren som används.

När du inte kan öppna YouTube i Chrome eller andra webbläsarprogram är chansen att webbläsaren har mycket data och cache vilket gör den tung.

Se därför till att du regelbundet rensar cachedata i webbläsaren som används så att du kan öppna YouTube och andra webbplatser smidigare, gäng.

5. Internetanslutningen är inte stabil

Förutom problem med enheten kan YouTube inte spela upp videor som också kan orsakas av långsamma eller instabila internetnätverk.

Se till att du har tillräckligt med kvoter och ett snabbt internetnätverk så att du enkelt kan titta på YouTube-videor och naturligtvis bekvämare.

Hur man övervinner Youtube som inte kan öppnas

Tänk på att problemen på varje smartphone är olika, och i den här artikeln kommer ApkVenue att diskutera YouTube-applikationen som inte kan öppnas på Android.

Från och med YouTube-fel, YouTube kan inte spela upp videortills YouTube inte alls kan öppnas, gäng.

Men om du inte heller kan öppna YouTube på din iPhone eller dator kan du också prova metoderna nedan.

1. Rensa cache i program

De enkla stegen du kan ta när du inte kan öppna YouTube är att rensa cache och data från YouTube-applikationen på din Android-telefon.

Om du inte vet hur rensa cache på mobiltelefon, kan du se en fullständig recension av hur du rensar cache i följande artikel.

VISA ARTIKLAR

2. Installera tidigare versioner

Varför kan du inte öppna YouTube trots att kvoten fortfarande finns och har rensat cacheminnet? Svaret kan bero på att den installerade versionen inte är det kompatibel med HP.

Om du fortfarande använder den gamla versionen av Android, se till att du inte använder den senaste versionen av YouTube-appen som inte är det kompatibel med den Android-versionen.

För det, prova installera den tidigare versionen av YouTube-applikationen som kan köras på Android-versionen som matchar din mobiltelefon så att du kan titta på YouTube-videor igen.

Hur man kan övervinna andra Youtube-fel ...

3. Rensa sökhistorik

Du kan också försöka rensa sökhistoriken när du öppnar YouTube och ett meddelande visas dyka upp läser Tyvärr har YouTube slutat.

Förutom cache kan dessa fall inträffa när YouTube är för full av sökhistorik, kommentarer, dela med sigoch andra uppgifter som är belastande för systemet.

4. Uppdatera den senaste versionen

Om tidigare ApkVenue föreslog att installera den tidigare versionen rekommenderar ApkVenue den här gången uppdatera YouTube till den senaste versionen, gäng.

När du använder den senaste Android-versionen men YouTube-applikationsversionen du använder är för gammal kan detta orsaka problem med YouTube-applikationen.

Om YouTube-versionen är för gammal kanske applikationen inte kompatibel med det senaste operativsystemet på din smartphone.

Även om det kan lösas enkelt upplevs detta fall ofta av YouTube-användare, särskilt de som är lat eller inte har tid att göra det.uppdatering den senaste YouTube-appen i Play Store.

Ladda ner applikationen Youtube senaste versionen via länken nedan.

Appar Video och ljud Google Inc. LADDA NER

4. Internet måste vara stabilt

Som Jaka sa tidigare kan YouTube-problem också orsakas av långsam internetanslutning eller instabil, gäng.

Anslutningen som går upp och ner är verkligen inte särskilt vänlig med YouTube. Glöm inte att spela en video, bara att göra en sökning kommer definitivt att blanda.

Se till att du har tillräckligt med kvoter och att din internetanslutning är stabil så att du bekvämt kan titta på dina favoritfilmer eller andra videor på YouTube.

Det är orsaken och hur man fixar YouTube kan inte öppnas. På så sätt behöver du inte vara förvirrad längre varför YouTube inte kan spela upp videor eller inte kan öppna det alls.

Förutom att ha problem med YouTube-servern kan det inte orsakas av ett problem med enheten du använder, gäng, om du inte kan öppna den här applikationen.

Läs också artiklar om Tech Hack eller andra intressanta artiklar från Tia Reisha.