20 av de bästa gratis pc-spelen som finns tillgängliga på Steam (uppdatering 2019)

Gratis spel med dålig kvalitet på Steam? I själva verket, förutom Dota 2 och CS: GO, är detta en lista över de bästa gratis PC-spelen du kan få på Steam (uppdatering 2019).

Kanske vad du kommer att tänka på när du pratar om Ånga definitivt en spel shopping plattform.

Det är sant, Steam är som Play Store på Android som också har massor av gratis spel eller Gratis att spela.

Skillnaden med Google Play Store är att Free to Play-spel på Steam är mindre framträdande än betalda spel.

Men faktiskt finns det många, du vet, ångfria spel som har cool kvalitet som betalda spel. Vissa av dem har ännu bättre kvalitet.

Nyfiken? Så, låt oss kolla in det!

Den bästa gratisspelkollektionen på Steam-plattformen 2019

1. DOTA 2

Vem känner inte det här spelet? Detta gratis Steam-spel är inte bara kung i spelkretsar MOBA, men också alla spel i världen.

Även DOTA 2 är det mest prestigefyllda spelet i mästerskapet eSports värld. Trots spelets storhet och popularitet kan DOTA 2 laddas ner gratis på Steam.

Det är detta som gör att det här spelet aldrig tappar sina fans.

Valve Strategispel LADDA NER

2. Team Fortress 2

Stig upp från graven. Ja, du kan säga det så, på grund av dess popularitet som hade dämpat lyckades detta gratis Steam-spel återfå sin popularitet.

Team Fortress 2 med detta FPS-läge skiljer det sig från andra spel som använder ett liknande läge. Du är inte bara skyldig att använda skjutvapen utan också att använda andra vapen som varierar därefter klass.

Det roliga med detta spel kan du verkligen lita på skicklighet du. Så även om du köper en pistol kontanter i spelet betyder det inte att du kan vara bäst eftersom alla vapen är balanserade.

LADDA NER Spel

3. Paladins

Nyfiken tänk om FPS-spelet kombineras med MOBA-element som är beroende av de färdigheter som varje roll har? Paladins svaret!

Tillsammans med Team Fortress 2, här använder du inte bara ett gevär som ett vapen, förutom att din karaktär också har skicklighet som du kan använda i spelet.

Det intressanta är Anpassat kort, där du kan anpassa skicklighet din karaktär genom att kombinera flera kort som du kan få i spelet.

4. Omvänd

Aldrig föreställt mig ett spel Överlevnadsskräck tema zombies kombinerat med den grafiska ala Minecraft? Omvänd är svaret.

Du måste överleva så länge som möjligt från attacken zombies, törst och hunger.

Trots skräck fortsatte grafiken alaMinecraft, gör faktiskt detta gratis Android-spel så intressant och inte läskigt.

I det här spelet måste du också gå igenom huset till skogen för att hitta Artikel vad du behöver.

5. Warframe

Äventyren av ninja i yttre rymden. Det är lite frånkopplat men lita på mig, Steams gratisspel Warframe det kommer att göra dig beroende.

Du kommer att spela rollen som en ninja-astronaut som slåss och eliminerar Grineers, loppet humanoid som har militär kapacitet.

Med mode TPS, kommer du att skjuta, slash och sparka dina fiender. Glöm inte att du är en ninja, det är där du kan göra det väggdrivet, strömkälla, rulla och även smygattack.

Äventyrsspel Digitala extremer LADDA NER

6. War Thunder

Om du gillar gratis Steam-spel som Flight Simulator kommer du definitivt att älska det här spelet.

I andra världskriget kommer du att ta rollen som ett flygvapen som slåss med klassiska jetplan i stil med andra världskriget.

Ni kommer att manövrera varandra, skjuta och till och med kollidera mellan planen.

Inte bara skjuta på fiendens plan, på War Thunder Du måste också skjuta fiender på land och hav som ett riktigt världskrig.

7. SMITE

Tillbaka med genren MOBA, om den är på DOTA 2 du kämpar i en strid mellanhjälte, i spelet SLÅ, du kommer att känna striden mellan gudar.

Gudarna du använder här är också mycket olika och kommer från mytologi runt om i världen.

Om DOTA 2 tar synvinkeln ovanifrån, vid SLÅ Du kommer att känna dig som att spela ett TPS-spel eftersom vinkeln är platt.

8. Clicker Heroes

Om du säger att FPS-spel är muskrossande spel, prova det här spelet. Clicker Heroes, ett spel som liknar Tap Titans på Android.

Ja, det är sant att ditt jobb bara är attklick monster som dyker upp kontinuerligt och ser hur långt du kan använda fingermusklerna.

Varje gång du besegrar ett monster kommer du att flytta områden, naturligtvis finns det i varje område en chef som du måste slå med en viss tidsgräns.

Du kan också rekrytera ytterligare karaktärer som hjälper dig att attackera monster.

9. Hjältar & generaler

Om War Thunder bara använder flygplan för att slåss, i det här gratis Steam-spelet kan du gå, köra bil, köra en tank, flyga ett plan och även cykla.

Hjältar och generaler, är ett FPS-spel i andra världskriget. Här kan du välja att vara en av de tre tillgängliga fraktionerna, det finns Ryssland, Amerika och Tyskland.

I det här spelet kommer du verkligen att känna spänningen att vara en av soldaterna på slagfältet.

Du måste arbeta hand i hand för att kämpa för din fraktionsseger med andra spelare.

10. Brawlhalla

Har du någonsin spelat Digimon Rumble Arena eller Super Smash Bros? Om så är fallet kommer du att känna till det här spelet.

Brawlhalla är ett spel med ett tema stridande som har 2D-grafik. Här kommer du att spela många karaktärer tillgängliga med olika vapen.

Du kämpar inte bara med vapen, men du kan också sätta fällor och kasta material som bomber. I det här spelet kan du slåss som ett lag från 2 till 4 spelare.

LADDA NER Spel

Andra bästa gratis att spela spel på Steam ...

11. Shadowverse

Från genren Kortstrid, det är ett spel gjort utvecklare från Japan, Cygames.Inc, det är Shadowverse.

Detta gratis Steam-spel med ursprung från Sakura Country har ett fantasitema med anime-karaktärer, men den här gången kombineras det med ett kortspel i Heartstone-stil.

Här ordnar du däck med kort som matchar den strategi du vill ha. Detta spel är ännu mer intressant och ökar spänningen i att spela eftersom det är inslaget i lyxig och smidig grafik.

12. Trove

Inte bara genrespel Överlevnadsskräck som använder Minecraft-stil grafik, det finns också spel med genrer MMO.

Anledningen är att spel med grafik som Minecraft är tillräckligt enkla för att de ska kunna tycka om.

Ändå fördelarna med spelet Trove inte från den kubiska bilden, utan i avsaknad av element Betala för att vinna, vilket gör detta spel till en speciell plats i spelarnas hjärtan.

Eftersom det vanligtvis är ett spel MMO märkt ful med en bild som alltid är imponerad "Det finns pengar det finns varor".

Trion World RPG-spel LADDA NER

13. Warface

Spel Gratis att spela genom att presentera kvalificerad visualisering med CryEngine 3? Naturligtvis finns det, det vill säga Warface, ett spel gjort utvecklareCrytek vilket ger mode Online FPS.

Detta spel kommer att skämma bort dig som älskar skjutspel med charmig grafik och realistiska effekter.

Du utför också olika uppdrag multiplayer konkurrenskraftiga och samarbetsvilliga. Och en sak att komma ihåg, det här spelet är gratis.

14. Tiger Knight

Spel MMO Den här har ett kolossalt tema med mode Taktisk strid. Du kommer att slåss med flera kavallerier eller kavallerier, vilket med tiden kommer att öka antalet trupper.

Ditt mål här är inte bara att vinna striden, men du måste sätta en strategi och uppfylla vissa villkor för att ockupera ett område.

Naturligtvis tar det, till skillnad från vanligt, längre tid att slutföra detta spel, det tar till och med 30 minuter att slutföra.

Men det är det som gör Steams gratis PC-spel ännu mer spännande, särskilt att slåss med hästar.

15. Robocraft

Nästa finns spel Robocraft som ingår i spelet Kreativ byggnad och fordonsspelare.

Spelare måste montera och designa sina egna stridsmaskiner, som senare kommer att användas mot andra spelare.

Senare kommer du också att göra olika typer av funktionella fordon i garaget som varje spelare har. Unikt, de robotar och fordon du bygger är gjorda av kuber som leksaker LEGO.

Krossningseffekten är ganska intressant eftersom kuberna senare släpps om de skjutits.

16. Counter-Strike: Global Offensive

Goda nyheter för er fans av FPS-spelet, gäng. Anledningen är att ett av de mest populära FPS-spelen i världen nu äntligen är gratis på Steam.

Counter-Strike: Global Offensive nu kan du njuta av det gratis. Det är bara det, det finns en betald version som naturligtvis har mer innehåll.

För de av er som redan har köpt det här spelet kommer din version av spelet automatiskt att uppgraderas till CS: GO Prime vilket naturligtvis har fler fördelar.

LADDA NER Skjutspel

17. öde 2

Förutom Counter-Strike: Global Offensive finns det också andra spel som ursprungligen betalades för men nu kan du njuta av dem gratis på Steam.

Destiny 2 är ett FPS-spel som du kan spela online samarbete, enspelarläge, också multiplayer. Grafiken i det här spelet är riktigt bra, du vet!

Du måste slutföra svåra uppdrag i spelet. Du måste också välja en klass som passar din spelstil.

LADDA NER Spel

18. Crusader Kings II

Att spela actionspel och skjuta intresserar dig inte? Ta det lugnt, om du gillar spel som kräver att du tänker och strategiserar måste du spela Crusader Kings II.

Detta spel, som spelas under medeltiden, har ett mycket liknande spel som ett strategispel Civilisation och Totalt krig.

Du måste möta alla kungar eller knyta allianser med andra riken för att förena dem under det rike du kontrollerar.

19. DCS World Steam Edition

Vill du känna spänningen när du styr ett stridsplan? Du behöver inte gå långt till en militär pilotskola, gäng.

Du kan verkligen prova ett gratis spel som heter Steam DCS World Steam Edition, gäng. Med realistisk grafik och spel är du garanterad beroende, deh.

Du kommer också att lära dig mer om krigsstrategier i luften, som du inte bara skjuter och bombar.

20. World of Warships

Steams senaste bästa gratis PC-spel är World of Warships. Till skillnad från tidigare spel kommer du den här gången att gå i krig med ett slagskepp.

Du kommer att känna upplevelsen av att slåss på öppet hav som har en långsam men spänd fas. Stöds av cool grafik och ljud, garanterat att du kommer att gilla det, deh.

Du kan slåss en mot en med din fiende. För att vinna det behöver du den bästa strategin och känna till din motståndares svaga punkter.

Det visar sig att det också finns många gratis PC-spel på Steam som är roliga och inte sämre än betalda spel.

Om det finns andra bästa gratis PC-spel på Steam som ApkVenue inte har nämnt, kan du skriva dem i kommentarerna nedan!

Vi ses igen i en annan intressant artikel ApkVenue!