4 säkert sätt att stärka mobiltelefonsignalen som sällan är känd

Bor du i ett avlägset område? eller internet försvann plötsligt? Följ bara hur du stärker mobiltelefonsignalen från ApkVenue. Din internethastighet är garanterad!

Jag har kul igen Mobile Legend eller PUBG eh anslutning plötsligt förlorad, det måste vara irriterande, eller hur?

Svaga eller instabila signaler uppstår ofta när vi är i ett rum eller en byggnad. Det kan också vara när vi är långt borta i avlägsna områden eller nätverkssignalen kan inte nås.

Tja, ApkVenue har tips för dig, det finns det 4 sätt att stärka HP-signalen. Metoden är enkel och verkligen praktisk, så titta på den här artikeln till slutet, OK!

  • 5 sätt att övervinna en 4G-signal som plötsligt försvinner på en smartphone
  • 5 sätt att öka Wifi-signalen på en smartphone utan att installera en applikation!
  • Plocka inte upp din smartphone medan du letar efter en signal, det här är anledningen!

4 tips för att enkelt stärka 4G HP-signal

Det finns olika sätt att stärka mobiltelefonsignalen, killar. Kan använda enkla verktyg, använda speciella applikationer, dra nytta av befintliga funktioner på smartphones och så vidare. ApkVenue vill berätta en efter en.

Metod 1: DIY Capital Rp. 5000

Tja, för den här metoden kommer du att spela en liten roll som tekniker eller ingenjör här killar. Men lugna, du behöver bara förbereda enkla verktyg.

Först behöver du magnetkan du använda begagnade magneter eller köpa dem i bås. Priset är billigt, magneten på 1x3 mm som ApkVenue köpte var bara IDR 500 silver.

Fotokälla: Foto: ShutterStock

Det andra verktyget är aluminiumfolie, ApkVenue använder begagnade chokladförpackningar som bara kostar Rp3 000. Och det sista är rakblad, kan du använda en mustaschkniv eller köpa en ny som endast kostar 1 000 IDR.

Så om du summerar det blir det inte rörigt, rätt killar! För hur du monterar den kan du öppna via länk under detta.

VISA ARTIKLAR

Metod 2: Uppdatera anslutningen

Fotokälla: Foto: ShutterStock

Denna metod är väldigt enkel, varje smartphone idag måste vara utrustad med funktioner flygplansläge. Vi kan använda den här funktionen för attuppdatera nätverksanslutning.

Hur du måste aktivera det flygplansläge på din mobiltelefon. Stäng av läget igen efter ett tag. Den här metoden uppdaterar din mobiltelefonanslutning och letar efter signalsändare vars läge är närmare.

Metod 3: Ladda batteriet

Fotokälla: Foto: ShutterStock

Var alltid uppmärksam på batteriets skick, killar. Eftersom det finns flera typer av smartphones som tillfälligt stänger av nätverksanslutningen när batteriets skick väldigt låg. Så se alltid till att ditt mobiltelefonbatteri är djupt utmärkt skick.

VISA ARTIKLAR

Metod 4: Hitta en strategisk plats

Den här metoden är också väldigt enkel och kan göra dig frisk eftersom du kommer att fortsätta röra dig, killar. Du gör detta genom att kontrollera platsen med den starkaste signalen, detta kan kontrolleras från din mobiltelefon. Detta är den fullständiga metoden:

  • För användare iOS du måste komma in fälttestläge genom att ringa till 3001#12345#.

  • För Android-användare måste du bara gå in i menyn Inställningar> Status> SIM-status.

Fotokälla: ShutterStock

Tja, därifrån får du information hur stark signalen du får just nu. Nu är det dags för dig att gå runt för att hitta den mest strategiska platsen.

Nu var det det några tips för att enkelt förstärka din mobiltelefonsignal. Det är enkelt och billigt, just nu behöver du inte oroa dig för AFK om du spelar spel med dina vänner.

Vilket sätt att stärka mobiltelefonsignalen använder du, killar? Skriv också ner erfarenheten av att stärka din signal i kommentarfältet, okej killar. Vi ses i nästa artikel!

Läs också artiklar om Stärker signalen eller andra intressanta artiklar från Daniel Cahyadi.