10 sätt att urskilja äkta och falsk iPhone, exakt!

Sättet att skilja äkta och falska iPhones är enkelt! Vill du veta hur? Kom igen, se hur man skiljer det mest exakta iPhone-originalet och KW här!

Hur man skiljer riktiga och falska iPhones är svårt, eftersom repliken på iPhone blir mer och mer lika.

Med ett stort antal människor som vill köpa begagnade eller nya iPhones blir oseriösa tillverkare alltmer motiverade att skapa superliknande iPhone-repliker.

Att köpa en begagnad iPhone, än mindre en billig, har därför en tillräckligt stor risk. Låt inte iPhone du köper visa sig vara ett falskt alias.

För det är det bättre om du först tittar på några tips om hur man skiljer riktiga och falska iPhones det följande.

Tips om hur man skiljer äkta och falsk iPhone

IPhone-repliken har ett superliknande utseende som originalet, så det är bara naturligt att du verkligen måste vara vaksam när du vill köpa en begagnad iPhone eller till och med en ny.

Dessutom, om den iPhone du vill köpa inte säljs på Lagra officiellt, gäng. Du måste verkligen förstå skillnaden mellan äkta och falska iPhones.

Så du ångrar dig inte efteråt, du kan först förstå några tips om hur man skiljer en riktig och falsk iPhone till fullo nedan.

1. App Store-support

Fotokälla: DDL (App Store-stöd är ett sätt att skilja äkta och falska iPhones).

Det har blivit vanligt om smartphone-produkter från Apple har gjort det App Store i den som fungerar för att ladda ner olika applikationer.

Men det här kommer att bli en annan historia om du köper en falsk iPhone, aka ett falskt gäng. Du förstår, vanligtvis har falska iPhones inte App Store utan ersätts av Google Play vilket är vanligt på Android-telefoner.

Så för de av er som planerar att köpa en iPhone, men som inte vet hur man skiljer en riktig iPhone från en falsk, försök kolla App Store. Här är hur.

2. Var uppmärksam på det använda operativsystemet

Bortsett från App Store, HP-operativsystem också vara nästa sätt att skilja äkta och falska iPhones som du måste vara uppmärksam på.

Den ursprungliga iPhone använder naturligtvis iOS som operativsystem. Under tiden använder iPhone-imitatorn Android-operativsystemet eftersom det är väldigt enkelt att anpassa, så det kan likna iOS.

För att kontrollera det kan du öppna inställningsmenyn och kontrollera operativsystemet det använder.

Denna OS-kontroll är förmodligen ett sätt att skilja den ursprungliga iPhone från den exakta HDC eftersom naturligtvis OS-versionerna av de två kommer att vara olika.

3. Kamerakvalitet

Fotokälla: Labana (Bjud in dina vänner som har en liknande typ av iPhone för att bekräfta skillnaden mellan original- och replik iPhone-kameror).

En av anledningarna till att iPhone är så efterfrågad av människor är kvaliteten på kameran som inte är gimmicky, gäng.

Om de flesta Android-mobiltelefoner idag tävlar om att ge en vacker effekt i användarens ansikte, iPhone-kamera det ger fotot som det är.

Ändå kan du inte bara underskatta kvaliteten på den ursprungliga iPhone HP-kameran, särskilt med den upplösning som inte är lika stor som dagens mobiltelefoner.

Så, för att hitta skillnaden mellan original- och replik-iPhone-kameror, bör du bjuda in dina vänner som har liknande typer av iPhones att jämföra dem.

4. Var uppmärksam på iPhone-material

IPhone är en smartphone gjord för den övre medelklassen och naturligtvis har materialet som använts blivit mer premium.

Var därför uppmärksam kroppsmaterial IPhone kan också vara ett sätt att urskilja nästa riktiga och falska iPhone som du kan göra, gäng.

Om iPhone-mobiltelefonen ser ut som den använder billigt plastmaterial bör du inte köpa den eftersom den troligen är en falsk iPhone.

Under tiden, för hur man skiljer den ursprungliga och falska iPhone 8 Plus som har använt material kropp kan du kontrollera om glasmaterialet känns robust och starkt.

Var uppmärksam på specifikationerna kropp av vilken typ av iPhone du vill köpa och matcha den informationen med de föremål som erbjuds.

5. Kontrollera iPhone IMEI och garanti (det mest exakta sättet att skilja mellan äkta och falska iPhones)

Fotokälla: Apple (Det mest exakta sättet att skilja mellan en riktig iPhone och en falsk är att kontrollera IMEI-numret).

Förvirrad hur man ska se skillnaden mellan original och renoverade iPhones? Kolla bara IMEI-nummer-hans! Sättet att skilja den ursprungliga iPhone och KW är mycket exakt.

Innan du köper en iPhone bör du först titta på numret IMEI anges på rutan. Kontrollera sedan via den officiella Apples webbplats och ange IMEI-numret.

Om lämplig information visas kan du vara säker på att iPhone är äkta. Men om inte, så är det stor chans att iPhone är falsk, gäng.

För de av er som fortfarande är förvirrade över hur man kontrollerar iPhone IMEI kan du läsa ApkVenues följande artikel:

Tips om hur man skiljer riktiga och andra falska iPhones ...

6. Original iPhone med Retina-skärm

När det gäller att skilja mellan riktiga och falska iPhones är den här verkligen svår att göra om det inte finns någon jämförelse.

Om du planerar att köpa en iPhone bör du därför bjuda in dina vänner som också har en iPhone så att du kan jämföra skillnaderna i skärmkvalitet.

Om det ser suddigt ut kanske iPhone-mobiltelefonen inte använder det Retina-skärm och oddsen är falska.

Du måste också veta, näthinnesskärmen är en teknikdel av Apple-produkter som introducerades till iPhone 4. Själva näthinnan är mycket tydlig och smidig eftersom den har hög upplösning.

7. Skärmdumpsknapp på Original iPhone

IPhone-användare måste redan veta om detta. Att iPhone kan ta skärmdumpar bara genom att trycka på lås och hemknapp samtidigt.

Men den här metoden kan vanligtvis inte göras på en falsk iPhone, aka en replika, gäng. HP iPhoen-repliker tar vanligtvis skärmdumpar på ett annat sätt.

Olika operativsystem gör en replik iPhone kommer att ha metoder skärmdumpar skiljer sig från den ursprungliga iPhone.

Därför kan du också kontrollera detta för att enkelt skilja riktiga och falska iPhones.

8. Rimliga priser

Pris kan säkert vara ett sätt att urskilja en riktig eller falsk iPhone. Om du hittar en iPhone som säljer till ett pris under marknaden måste du vara misstänksam mot dess äkthet.

Men i denna tid och tid är det tyvärr också många skrupelfria online-säljare som tar ut normala priser för falska iPhone-produkter de säljer för att göra det mer övertygande.

Så om du tänker köpa en iPhone online bör du först ta reda på butikens betyg och recensioner från andra köpare.

Faktum är att rimligheten i prisklassen är en av de tydligaste indikatorerna för att skilja riktiga och falska iPhones.

9. Se Funktioner och specifikationer

Se funktioner och specifikationer kan också vara en referens för hur man skiljer riktiga och falska iPhones, gäng. Du kan först kontrollera om det finns specialfunktioner eller specifikationer som skiljer sig från den ursprungliga iPhone-produkten.

Till exempel, för de av er som är förvirrade över hur man skiljer en riktig eller falsk iPhone 7, kan du kontrollera om den iPhone du vill köpa redan stöder Touch ID-funktionen eller inte och så vidare.

Varje generation av iPhone kommer att erbjuda olika specifikationer och funktioner från varandra, och detta kan vara en särskiljande indikator för dig.

Innan du köper den iPhone du vill bör du verkligen förstå vilka funktioner och specifikationer den erbjuder så att du inte kan luras av säljaren, gänget.

10. Förekomst av externt minne på falsk iPhone

Namnet är också en falsk iPhone, aka en replika, även om den från utsidan ser identisk ut, men om du tittar djupare finns det fortfarande skillnader.

Många falska iPhones tillhandahåller slots microSD på kropp enheten. Faktum är att Apple själv aldrig ens gjort en iPhone med slots MicroSD.

Denna egenskap hos Apple är verkligen lite irriterande för lojala iPhone-användare, men du kan använda detta som ett sätt att ta reda på riktiga och falska iPhones.

Så om du tycker att något liknande är konstigt är det säkert att iPhone är falsk, gäng.

Det här är några sätt att skilja mellan äkta och falska (replika) iPhones som du kan göra när du vill köpa en begagnad eller till och med ny iPhone.

Åh ja, förutom tipsen ovan, var uppmärksam på detaljer skärande samt äkta och falska Apple-logomaterial kan du också göra för att vara mer säker.

Om du har andra tips och tricks, glöm inte att dela i kommentarfältet. Lycka till!