Den bästa Andorid Internet Download Manager-applikationen 2020

Letar du fortfarande efter IDM Android-appen att ladda ner på din mobiltelefon? Det här är precis rätt, ApkVenue har en IDM-applikation för Android som du kan ladda ner just nu.

Är du en internetanvändare som vanligtvis laddar ner filer med Internet Download Manager (IDM)? I så fall kanske du har letat efter IDM för Android, eller hur? Inse bara, skäm dig inte.

IDM: s huvudfunktion för att hantera och påskynda nedladdningsprocessen har blivit en dröm för många PC-användare. Därför är närvaron av IDM på Android mycket önskvärt.

Därför ger JalanTikus dig Internet Download Manager eller IDM-applikationen för Android. Finns det?

Advanced Download Manager, bästa och snabbaste Android IDM-applikationen

För dig som letar efter IDM Android-applikationen hittar du det inte eftersom IDM är speciellt för PC-användare.

Ändå finns det applikationer med samma funktioner som IDM som du kan använda för att hantera och påskynda nedladdningsprocessen på din Android-telefon.

Är Advanced Download Manager (ADM), ett program som du kan använda som ett alternativ till IDM-applikationen på Android.

Avancerade funktioner för nedladdningshanterare, liknande applikationer som IDM för Android

Denna applikation ApkVenue rekommenderar den som en Android IDM inte utan anledning. ADM har en rad coola funktioner relaterade till nedladdningsaktiviteter som du kan använda.

Från att börja påskynda nedladdningsprocessen, sortera nedladdade filer till inställningar trådar ladda ner allt i den här applikationen.

Av de många funktioner som finns i IDM för Android-applikationen, här är några utmärkta funktioner som förtjänar att understrykas.

Vänligt utseende

Som ett alternativ till IDM för Android har ADM ett bekvämt och vänligt gränssnitt, vilket gör det enkelt att använda.

Även om den har många funktioner, gör det inte nödvändigtvis att ADM har en skärm som stör användarens syn.

För initial visning tillhandahåller ADM två flikar som kan användas för att övervaka filer som för närvarande är nedladdade. För att öppna andra funktioner kan du komma åt dem genom att svepa från vänster på skärmen.

Hantera nedladdningar efter filtyp

Som med IDM, med ADM kan du komma åt filer som du laddar ner baserat på vilken typ av fil du laddar ner.

Det blandas inte längre mellan videofiler, låtar eller bilder som du laddar ner. Du har inga problem med att hitta filen som du har laddat ner.

Alla dessa filtyper sorteras automatiskt och separeras när nedladdningen är klar.

Sortera de nedladdade filerna

Om du är bekant med att använda IDM kan du enkelt sortera filerna som du laddar ner i Advanced Download Manager.

För dem som är mindre organiserade och ofta glömmer platsen för filer efter nedladdning kan den här funktionen verkligen hjälpa till att undvika den här typen av saker.

Hur, gäng? Verkligen värt att nämna som ett alternativ till IDM för Android, eller hur?

Filtrera nedladdningsprocesser

Utseendet på din ADM kan ändras med hjälp av tillgängliga filterfunktioner.

När du ändrar filtervyn till en lista, kommer din ADM-hemskärm automatiskt att ändras, öppna den igen i två flikar, men i en lista.

Du kan använda det här filtret för att övervaka vilka filer som fortfarande laddas ned, har laddats ned och vilka som inte har hämtats.

Hantera nedladdningsprocessen

Liksom IDM på PC kan du med IDM för Android hantera många saker som du kommer att använda under nedladdningsprocessen.

Av de många filer som kan laddas ner samtidigt, nedladdningshastighet, nedladdningsplats, till funktioner Återuppta automatiskt för filservrar som stöds återuppta.

På det här sättet blir nedladdningsprocessen som du använder med din mobiltelefon lika effektiv som nedladdning med en PC eller bärbar dator.

Inbyggd webbläsare

Om du vanligtvis hittar en mängd olika webbläsare som tillhandahålls nedladdningshanterareADM är motsatsen.

ADM tillhandahåller en inbyggd webbläsare nedladdningshanterare. Från den här webbläsaren hanteras filerna som du laddar ner direkt av ADM.

Den här funktionen är avsedd att göra det lättare för dig att ladda ner vissa filer vars länkar är svåra att ladda ner.kopiera.

Är denna Internet Download Manager-applikation för Android verkligen komplett?

Hur man använder ADM

Det finns inget speciellt trick med ADM, eftersom det ser lätt ut att förstå. Men som en illustration, när du laddar ner med ADM, kommer ApkVenue att ge dig hur du laddar ner filer på ADM.

  • Steg 1 - Som med IDM, om du har länk som kan laddas ner direkt med ett klick kan du omedelbart lägga till det med knappen Lägg till.
  • Steg 2 - Om du inte har det länk direkt kan du använda webbläsaren för att öppna nedladdningssidan så att nedladdningsresultaten kan hanteras direkt via ADM.
  • Steg 3 - Om du har hittat länk ladda ner den, sedan när du klickar på kommer du att skickas till redigeraren för att redigera data som filen innehåller. Du kan ändra namnet och ställa in fillagringsplatsen.
  • Steg 4 - När du är klar kan du omedelbart ladda ner filen eller lägga till en annan fil. Och du kan ladda ner den genom att välja Starta alla.

Vänta tills nedladdningsprocessen är klar. De filer som har laddats ned kommer att hanteras automatiskt av ADM.

Ladda ner Advanced Download Manager, IDM-applikation för Android

ADM har en mängd olika funktioner och fördelar, som alla är nästan desamma som för Internet Download Manager.

Du kan också njuta av funktionerna och funktionerna som ADM erbjuder gratis, gäng.

Hur? Är du intresserad av den här applikationen? Du behöver inte vara lång, du kan ladda ner den direkt via länken som ApkVenue tillhandahåller nedan.

Ladda ner Advanced Download Manager-applikationen här!

Apps Downloader & Plugin LADDA NER DimonVideo

Andra rekommenderade Android IDM-applikationer

Förutom Advanced Download Manager finns det också flera IDM Android-applikationer som det också är värt att prova.

Den här applikationsraden har också sina fördelar, och du kan själv bedöma vilken som är bättre.

Är du nyfiken på ApkVenues rekommendationsansökan? Här är en komplett lista över applikationer.

1. Turbo Download Manager

Denna IDM Andorid-applikation har funktioner och funktioner som är ganska fängslande, särskilt i huvudsektorn, nämligen nedladdningar.

Turbo Download Manager har en funktion accelerator, som den här applikationen kan påskynda nedladdningsprocessen från din Android-telefon.

Inte bara det, den här applikationen också kunna köra Wi-Fi och mobilläge samtidigt för att göra nedladdningsprocessen mycket snabbare.

InformationTurbo Download Manager
UtvecklarePoint Blank
Recensioner (Antal granskare)4.1 (34.750)
StorlekVarierar
Installera den5.000.000+
Android Minimum5.0

Ladda ner applikationen Turbo Download Manager nedan!

Apps Downloader & DOWNLOAD Point Blank Plugin

2. Loader Droid

Den här applikationen fungerade som IDM för Android av utvecklaren. Huvudfunktionerna i denna applikation är inspirerade av funktionerna som kan användas på IDM för PC.

Några exempel på utmärkta funktioner som du kan få från den här applikationen inkluderar: ladda ner schemaläggare, ladda ner CV och pausa automatiskt.

Denna applikation har också stöder alla filtyper, så du behöver inte oroa dig när du laddar ner XAPK-filer och liknande, som ibland är problematiska om de laddas ner manuellt.

InformationLoader Droid
UtvecklareDmitry Voronkevich
Recensioner (Antal granskare)4.5 (78.624)
Storlek4,8 MB
Installera den5.000.000+
Android Minimum2.3

Ladda ner Droid Loader-applikationen nedan!

Apps Downloader & Plugin DOWNLOAD Dmitry Voronkevich

3. Ladda ner Accelerator Plus

Den sista alternativa IDM Android-applikationen som ApkVenue rekommenderar är Download Accelerator Plus. Denna applikation har funktioner och funktioner som inte är mindre bra än de tidigare två applikationerna.

Ladda ner Accelerator Plus kunna påskynda nedladdningsprocessen som sker på din mobiltelefon, samtidigt hantera nedladdningsprocessen så att den inte avbryts.

Denna applikation har också stöder olika webbläsare på Android. Nedladdningen upptäcks omedelbart i vilken webbläsare du använder.

InformationLadda ner Accelerator Plus
Utvecklarerubycell
Recensioner (Antal granskare)4.2 (49.147)
StorlekVarierar
Installera den1.000.000+
Android MinimumVarierar

Ladda ner Droid Loader-applikationen nedan!

Apps Utilities rubycell LADDA NER

Hur, lätt, eller hur? Och även de funktioner som erbjuds av ADM är ganska kompletta. Så du kan njuta av upplevelsen av att använda IDM även på din Android.

Det är inte fel om vi kallar den här ADM ett alternativ till IDM för Android. Har du andra IDM för Android-alternativ?

Förhoppningsvis kan informationen som ApkVenue delade den här gången vara användbar för er alla, och vi ses igen i nästa artiklar.