det enklaste sättet att avblockera på facebook

Det enklaste sättet att avblockera på Facebook! Komplett genom att avblockera Facebook-personer som blockerar oss!

Facebook (FB) är fortfarande ett av de mest populära och mest använda sociala nätverk eller media i världen.

Tyvärr, med detta extraordinära antal användare, är inte alla Facebook-användare värda att följas, vissa konton känner till och med att de förtjänar att blockeras.

Men vad händer om vi efter att ha blockerats ändrar oss? Hur hur man avblockerar på Facebook så att du kan komma tillbaka till vänner på Facebook. Det diskuteras också hur man avblockerar Facebook som blockerade oss, du vet!

Hur man avblockerar på Facebook

Denna popularitet på sociala medier har fått många att söka hur man skapar ett nytt Facebook-konto. Tyvärr, om du är fast i vänskapen mellan giftiga FB-vänner, finns det inget annat sätt än att blockera deras konto.

När vi blockerar ett konto på Facebook kan de som vi blockerar inte komma åt och visa vårt Facebook-konto. Omvendt kan vi inte heller se deras kontoaktivitet.

Denna blockeringsmekanism verkställs av Facebook-chefen för att göra allt interaktion på Facebook känns bekvämare och bidrar till sina användare.

Faktum är att vi ofta vill vara vänner med personen vi blockerade. Du behöver inte oroa dig, här kommer ApkVenue att granska fullständigt hur du avblockerar FB via stationär eller Android-smartphone.

Hur man avblockerar FB på skrivbordet

Den första metoden är lämplig för de av er som ofta använder eller till och med ladda ner videor på Facebookanvänder en PC eller bärbar dator. Du kan enkelt blockera Facebook via skrivbordet.

Det finns några steg som du måste följa i denna serie sätt att avblockera Facebook den person som blockerade oss.

Även om det är lite långt och sekventiellt, så kommer ApkVenue att diskutera den här gången inte svårt att göra, gäng. Hur? Följ bara steg för steg nedan.

  • Steg 1 - Öppna Facebook-sidan med en webbläsare på din PC eller laptop. På hemsidan, klicka på pilikonen till höger och välj Inställningar och sekretess.
  • Steg 2 - När den nya inställningsmenyn öppnas väljer du menyn inställningar för att dirigeras till det nya alternativfönstret där menyn finns Blockering ligger.
  • Steg 3 - När det nya alternativfönstret öppnas bläddrar du ner tills du hittar menyn Blockering till vänster och klicka på menyn.
  • Steg 4 - Här ser du vem dina vänner är som du har blockerat, och för att avblockera dig klicka på länken Avblockera.
  • Steg 5 - Ett popup-fönster visas och för att fortsätta processen för hur du avblockerar Facebook, tryck på Bekräfta.

På det här sättet den vän som var du blockera är inte längre inloggad svartlista, och du kan interagera med dem igen som tidigare.

Stegen för att avblockera detta är lite annorlunda när du gör det via appen. Därför har ApkVenue också förberett steg för att avblockera applikationen.

Hur avblockerar du FB på Android

Förutom att använda en PC eller bärbar dator kan du också ansöka hur man avblockerar FB med en smartphone eller din Android-enhet.

Stegen är inte mindre enkla, det tar bara några få klick sedan kan processen för hur du avblockerar Facebook slutföras.

Du behöver inte dröja längre, här är stegen du behöver göra för att kunna blockera din väns Facebook-konto.

  • Steg 1 - Öppna Facebook-applikationen på din Android-enhet. Sedan Välj ikonen för tre ränder eller hamburgare ikon längst upp till höger för att öppna inställningsmenyn, aka Inställningar på Facebook.
  • Steg 2 - För att kunna avblockera Facebook-kontot som du blockerade tidigare. Nästa steg du måste göra är att gå direkt till menyn Inställningar och sekretess, fortsätt sedan genom att välja menyn inställningar.
  • Steg 3 - Nästa steg är att välja meny Blockering i inställningsmenyn. I den här menyn kan du hantera de konton som du blockerar, inklusive avblockering av dem.
  • Steg 4 - Välj någon annans konto i listan Blockerade människor som du vill avblockera. välja LÅS UPP om du vill vänta honom på Facebook igen.

Bekräfta genom att välja LÅS UPP och kontot är tillbaka med dig.

På detta sätt är hur du avblockerar det på FB Android komplett, och du kommer att kunna kommunicera med dina vänner igen som tidigare.

Hur man returnerar en vän som blockerade vår Facebook är ännu enklare. Tillräckligt Lägg till hans konto en gång till, kontakta honom så att vi vill bli vänner med hans konto. Om han vill, kommer han definitivt att acceptera vår vänskap på FB, verkligen!

Hur man avblockerar Facebook-personer som blockerar oss

"Min väns Facebook blockerade min egen vän, hur öppnar jag den?" Du kanske ställer den här frågan eftersom du känner dig rastlös och nyfiken på attityden hos dina vänner som blockerar tillgången till vänskap på FB.

Ungefär, hur avblockerar du FB-vänner som blockerar oss på Facebook? Hittills finns det inget annat effektivt sätt än att kommunicera med dina egna vänner.

Du kan prata snyggt med honom så att du vill avblockera hans FB-konto. ApkVenue själv rekommenderar inte att du hackar eller bryter in på dina kompisers konton.

Om du inte tål vänskap toxisk på FB kan du välja en guide för att radera ett Facebook-konto. Din mentala hälsa är viktigare, gäng!

Det är hur man öppnar en blockerad FB med två enkla och praktiska metoder, komplett med diskussion hur man avblockerar Facebook som blockerade oss. Även om de är lite annorlunda är dessa två metoder lika enkla att göra.

Nu kan du komma i kontakt med vänner, släktingar, exer eller krossar som du blockerade på Facebook tidigare, men blockera inte människor för ofta heller, gäng.

Förhoppningsvis är informationen som ApkVenue delar den här gången användbar för er alla och lycka till!

Läs också artiklar om Ansökan eller andra intressanta artiklar från Reynaldi Manasse.