5 bästa fjärrskrivbordsappar för Windows

Remote Desktop är en funktion som vanligtvis används för att styra en dator från en annan dator. Den här gången kommer ApkVenue att förklara några av de bästa fjärrskrivbordsapplikationerna som kan användas i Windows operativsystem. Lyssna ja!

Fjärrskrivbord är en av de funktioner som vanligtvis används för att styra en dator från en annan dator i syfte att övervaka och få tillgång till olika applikationer och filer på destinationsdatorn.

Förutom att göra arbetet enklare används den här funktionen också ofta för gör kul av ett antal personer.

Hittills vet vi TeamViewer som en av de fjärrskrivbordsapplikationer som vi ofta använder.

Men vet du om det fortfarande finns ett antal andra fjärrskrivbordsprogram som du kan göra ditt första val för? Den här gången kommer ApkVenue att förklara några av de bästa fjärrskrivbordsprogrammen som du kan använda i Windows-operativsystemet.

  • Sofistikerad! Styr din dator hemma via Android
  • Hur man avlägsnar en dator med en Android-smartphone
  • Få åtkomst till din dator via Android med Chrome Remote Desktop
VISA ARTIKLAR

5 bästa applikationer för fjärrskrivbord för Windows

1. Aero Admin

Aero Admin är ett fjärrskrivbordsprogram som kan användas på både admin- och klientdatorer. Du behöver bara ladda ner en 2 MB-fil för att kunna börja köra fjärrskrivbordsfunktioner. Den här appen också upptäcker automatiskt nätverkskonfiguration dig, det spelar ingen roll om datorn du använder (2 eller fler) finns i ett annat LAN-nätverk.

Naturligtvis kan du göra det också kopiera, redigera, lägga till och ta bort filer också återuppta uppladdning / nedladdning genom denna applikation. När det gäller säkerhet använder denna applikation kryptering AES och RSA vilket är klassificerat som mycket säkert för dataöverföring.

2. AnyDesk

AnyDesk man kan säga är ett fjärrskrivbordsprogram som är relativt snabbare än de fyra föregående applikationerna. Med överföringshastighet ram upp till 60 fps (endast TeamViewer 30 fps), vilket skapar rörelse på datorskärmen som du styr känns slät och smidig. Applikationsstorlek endast 1 MB detta och stöds av TLS-kryptering Den stöder också åtkomst till olika program och filer på destinationsdatorn, inklusive filöverföringstjänster.

Om du är en person som arbetar på multimediafält och vill övervaka multimediaarbete från dina kollegor är AnyDesk perfekt för dig att använda med tanke på hastighet och stabilitet som han har.

3. Fjärrdator

Denna fjärrskrivbordsapplikation är inte mindre bra än de två föregående applikationerna. PC fjärrkontroll erbjuder enkel fjärrskrivbordsfunktion var du än är behöver bara installera den här applikationen på båda datorerna som ska anslutas och dela ID du som ärgenerera automatiskt, då är fjärrskrivbordet redo att användas.

Du kan också spela in körande fjärrskrivbordssessioner, överföra filer, chatt, och gör skriva ut från din dator. Precis som de två tidigare applikationerna använder Remote PC också AES-kryptering.

4. Ammyy

Ammyy är ett annat program som du kan välja att göra fjärrskrivbord. Du kan använda den här applikationen för kontrollserver och klient enkelt, där du bara behöver installera det här programmet på de datorer som ska anslutas till varandra, ange ID: n för de två datorerna som genereras automatiskt och fjärrskrivbordet är klart för dig att köras.

Du kan radera, kopiera, lägga till, redigera filer och återuppta / pausa nedladdningar efter behag och chatta. Du behöver inte oroa dig för säkerheten på grund av denna applikation använder AES- och RSA-kryptering.

5. Splashtop

Splashtop är nästa fjärrskrivbordsapplikation som erbjuder samma fjärrskrivbordsfunktioner som tidigare applikationer, till exempel enkel åtkomst från olika enheter, både Windows-baserade datorer och Mac och Android, filöverföring, chatt och fjärrutskrift.

Om du väljer Plus-versionen får du ytterligare supportfunktioner i nätverket Ad-hoc och Remote Wake Up PC. Precis som allt annat använder den här appen kryptering TLS och AES.

Det var det De 5 bästa fjärrskrivbordsapparna för Windows, Förhoppningsvis användbart och lycka till. Personligen anser ApkVenue att de funktioner som erbjuds av Aero Admind och Splashtop kan möta behoven hos fjärrskrivbord för hemdatorer mycket bra, medan om du letar efter en snabb fjärrskrivbordsapplikation, AnyDesk är bäst.