6 sätt att övervinna den oberörbara pekskärmen på Android

Har din mobiltelefon problem med sin oberörbara pekskärm? Läs bara tipsen för att övervinna pekskärmsfel tills det fungerar normalt igen.

Android-smartphone det är verkligen en enhet som vi ser mest idag. Anledningen är att de flesta smarttelefonanvändare måste använda en mobiltelefon med Android-operativsystemet.

Detta kan bero på hur lätt en Android-smartphone fungerar, och tillgången på en mängd billiga Android-telefoner.

Väl, de flesta eller till och med nästan alla Android-smartphones använder redan pekskärm eller pekskärm.

Även om de flesta av dem inte längre är klumpiga att använda en smartphone pekskärm, men det betyder inte att problemet slutar där.

Android-smartphones är inte heller fria från olika problem. En av dem är pekskärmsproblem som inte kan beröras.

Därför kommer JalanTikus genom denna artikel att ge ett sätt att lösa problemet pekskärm fel på en Android-telefon.

Så här löser du pekskärmsproblem på en Android-smartphone

1. Kontrollera RAM-användning på Android

När det finns ett problem pekskärm Android, kom inte i panik. Inte nödvändigtvis det problemet på hårdvara-hans. Hur man löser problemet pekskärm Den första Android måste du kontrollera RAM-användning på din Android.

Om din pekskärm inte svarar är det förmodligen gränssnittet du använder eftersläpning. Anledningen är att Android är en plattform som tar plats i RAM.

Väl, Du först ser vilket tillstånd din smartphone är, om RAM-minnet på din smartphone är stort eller inte. Om det inte är för stort, kolla in de appar du har.

Om du ser att dina applikationer fyller på utrymme i RAM, då omedelbart ta bort oanvända applikationer. På grund av detta pekskärm Din Android kan se problematisk ut, även om det bara är gränssnittet eftersläpning.

2. Aktivera omedelbart GPU 2D-rendering

Hur man löser pekskärmsproblem fel på din andra smartphone kan du aktivera Tvinga GPU-rendering. Varför?

Eftersom en av anledningarna till att din pekskärm har problem är att din smartphone kan ha problem med sin dåliga övergångssektor. Därför måste du försöka ett sätt att övervinna det pekskärm den här.

Genom att aktivera den här funktionen blir gränssnittselementen mycket lättare än tidigare.

Hur aktiverar du det då? Koppla av, metoden är väldigt lätt. Du måste bara gå inställningar >Utvecklaralternativ >Tvinga GPU-rendering.

Om menyn Utvecklaralternativ inte finns på din Android-smartphone, du behöver bara gå till inställningar >Om telefon > och tryck på Bygga nummer upp till sju gånger för att aktivera utvecklaralternativ.

3. Kalibrera Android Smartphone-skärmen

Hur man kan övervinna pekskärm Nästa Android är att du måste kalibrera din Android-smarttelefonskärm. När du använder Android-smartphones, ju längre du använder dem, tenderar skärmdisplayen att bli varmare eller till och med se svalare ut.

Därför är du skyldig att färgkorrigerar Android-enhet du. Vad är lösningen?

Den perfekta lösningen för att veta hur man löser problemet pekskärm är du skyldig Android-smarttelefons skärmkalibrering du. Hur kalibrerar du din Android-smarttelefonskärm? Du kan använda tredjepartsapplikationer som Pekskärmskalibrering.

Du kan lita på den här metoden för att hantera en skadad pekskärm pekskärm du innan du tog honom till servicecenter. Bortsett från det, genom att använda den här metoden kan du också korrigera färgen på din Android-enhet.

4. Ladda ner MultiTouch-testaren

Om du känner att din pekskärm fel eller ha problem, ha inte bråttom att fatta ett beslut om din smartphone är skadad.

Kanske har din smartphone bara problem med multi touch, så att din Android-smartphone ser skadad ut, men bara eftersläpning ren. Följ därför stegen för att fixa en oberörbar pekskärm mobiltelefon nedan.

Du kan ladda ner MultiTouch-testaren gratis på länken nedan så att du kan ta reda på om din smartphone är skadad eller inte.

När nedladdningen är klar klistrar du in alla dina fingrar, oavsett om de alla räknas eller inte. Vanligtvis levererar smarpthone multi touch så mycket som fem eller tio fingrar beror det på vilken smartphone du använder.

Efter att ha provat det, nytt Okej du kan säga om din smartphone är skadad eller inte.

Ladda ner applikationen här:

Ladda ner Apps Utilities 511plus

5. Försök att gå in i felsäkert läge

Om du känner din smartphone-skärm fel eftersom de flesta applikationer som du installerar från olika källor, försök sedan gå in i felsäkert läge.

Anledningen är hur man löser problemet pekskärm Den här Android är kraftfull nog att göra. För genom att aktivera Säkert läge kommer plattformen bara att köra standardapplikationer, så Android-smarttelefons operativsystem blir mycket lättare.

Vet du redan hur du går in i felsäkert läge?

Om någon inte vet hur man går in i säkert läge måste du bara genom att trycka på strömbrytaren, då välj och håll ned Power Off-alternativet längre, så kommer det att visas Starta om till säkert läge. välja OK.

6. Använd inte försiktigt laddaren

När du möter ett problem på pekskärmen på Android när du laddar din smartphone är det inte ett problem med systemet eller ens hårdvara. Säkert problemet från laddaren som du använder för att ladda din Android-smartphone.

Väl, problem som detta händer verkligen för dig, för du gillar definitivt att använda dem slarvigt laddare för att ladda batteriet, särskilt när det trycks ned.

Använd därför aldrig vårdslöst laddare. Vanligtvis kan Android-smartphones åtminstone när med en laddare från en BlackBerry-smartphone. Så, från och med nu vet du redan hur du fixar det pekskärm fungerar inte när Android-smarttelefonskärmen fel?

Det finns några sätt att lösa problemet pekskärm på en Android-smartphone. Förstår du fram till här?

Om det finns ett sätt att lösa problemet pekskärm andra kan du läsa ApkVenues artikel nedan:

  • 5 sätt att övervinna pekskärmsfelet som rör sig ensam

Lycka till!